OMFG - Galaxies

juggernaut

New member
OMFG - Galaxies

הם הולכים לשנות את המשחק בצורה מטורפת. אני לא אתחיל לספר על הכל, פשוט אגיד לכם בשורה התחתונה: אתה תוכל לפתוח דמות ג'דיי.(יש לכם מושג כמה מטורף זה?) שתהיה מההתחהל יאנגלינג ועם ה"שנים" (משימות) תגדל תתפתח וכל הבולשיט הזה. הם משנים לגמרי את המשחק ואת התקופה. פאק.

juggernaut

New member
אה, ומה שנראה לי שיהיה דווקא נחמד

זה שהם הופכים את הקרבות לממש מ-מ-ש טובים. הם עושים אותם ריל טיים ולא סגנון RPG איטי. שזה דווקא נשמע לי אחלה.

juggernaut

New member
אה(סעמק אני צריך לחשוב לפני הלחיצה)

המשחק נהיה גם הרבה יותר פשוט. שזה מינוס.

Jedi Force

New member
אה, מצוין!

רגע, זה לא בדיוק דימו. זה יותר כמו טריאל, אני מקווה שזה יהיה טריאל ארוך, לפחות 3 שבועות
אמממ... אולי זה פיצוי על העידכון האחרון שלהם שבו הם שינו את המכירים של החפצים ועוד כמה דברים במשחק?

MajorWinters

New member
דווקא נשמח לפירוט

מה טוב, מה לא? ובסופו של דבר המשחק יהיה יותר כיף או לא? לפי התיאורים שלך זה נשמע כמו מה שעשו לקאונטר סטרייק. הרבה יותר קל להיות טוב על ההתחלה, אבל אם אתה רוצה להיות בין ההכי טובים, זה הרבה יותר קשה.

kobi wan kenobi

New member
השינויים

1.המאמנים הממוחשבים נמחקו, כעת בכל פעם שאתה משיג מספיק xp אתה ישר לומד את הסקיל, איך לומדים עוד מקצוע? אין לי מושג, כנראה שעכשיו לא לומדים. 2.חפצים כבר לא יכולים למות 3.כל המקצועות הוחלפו, שחקנים וותיקים יצטרכו להמיר את המקצוע שלהם באחד מהמקצועות החדשים, פרט לפוליטיקאים, שחקנים וותיקים יכולים להחליף מקצוע 10 פעמים עד שההמרה נהיית מוחלטת, כעת יש 9 מקצועות, אין מקצועות עילית, כל מקצוע מבוסס על דמות מפורסמת מהסרטים: א.צייד ראשים (bounty hunter), מבוסס על בובה פאט, צייד הראשים מומחה בקרב ובהסוואה, והוא כמובן מקושר לבסיס המידע הגלקטי של ציידי הראשים (כעת לא יהיו פרסים על ראשם של שחקנים). ב. קומנדו (commando), מבוסס על המפקד קודי, מומחה בקרב, והוא גם יכול להשתמש ברימונים ומשגרי טילים ועוד כל מיני כאלה, שלמקצועות האחרים אין גישה אליהם, פרט אולי לנשקים הכי חלשים. ג.מרגל (spy), מומחה בהתנגנבות ובקרב לטווח רחוק, מבוסס על ליאה המחופשת לצייד ראשים. ד.מבריח (smuggler), מבוסס על האן סולו, המבריח מומחה בקרב ובטריקים. ה. מפקד (officer), מומחה בקרב, קבוצה הכוללת אחד כזה (או כמה כאלה) מקבלת בונוסים, מבוסס על ליאה. ו.ג'דיי (jedi), מבוסס על לוק, אין מה לפרט, בניגוד למה שjuggernaut אמר, אי אפשר לקחת אותו על ההתחלה, פשוט שינו את הדרך להפוך לג'דיי, אני יודע שמחקו את הכפר ואת מקצועות הfs ועל הדרך להפוך לforce sensitive והקבלה למבחני הפאדוואן וכל מה שבהמשך, אין לי מושג, רק שחקני ג'דיי יוכלו להמיר את המקצוע שלהם למקצוע הזה. ז. רופא (medic), יש לו יכולות ריפוי וקרב לטווח רחוק, הוא גם יכול ליצור נשקים רעילים, מבוסס על איזה רובוט. ח. סוחר (trader): הוא יוצר חפצים ומוכר אותם, מבוסס על לאנדו. ט. בדרן (entartainer), הוא מעלה את הmind את הaction בעזרת ריקוד, גם יכול לשנות את המראה של הדמות, מבוסס על איזה oola. 4. עכשיו כשמקצוע הסייר נמחק, כולם יוכלו לעשות loot לחיות 5.בגלל שמצוע מאלף החיות נמחק, אפשר לקרוא רק לחיה אחת ברמה 10 ומטה, לגבי אילוף חיות, כנראה שהוא נמחק, מצד שני, ידוע שעשו שיפורים לlot של החיות, כך שייתכן שניתן יהיה למצוא ביצים שמהם יבקעו חיות שניתן יהיה לאלף 6.מהירות הקרבות גדלה פי 4 7.כעת יש רק 3 סוגים של xp: קרב (combat xp), בנייה (crafting xp), וחברתי (social xp)

Darth Tomer

New member
נשמע מעפן

אנשים אחרים שיש להם את המשחק מתנגדים לזה או משהו?

Z E R O

New member
שאלה... ../images/Emo17.gif

מה הדרישות מערכת למשחק הזה??? *מעבד, כ. מסך, מהירות חיבור וכו... -יש לי P4 1700, FX5500, 750KBPS תודה מראש.

juggernaut

New member
המעבד והכרטיס יחזיקו

אבל אתה צריך ג'יגה של ראם כדי שהמשחק יזרום טוב.

kobi wan kenobi

New member
יש לך טעות

לפי מה שכתוב באתר של גלקסיס, לא ניתן להפוך לג'דיי על ההתחלה, אלה עדיין צריך לעשות קווסטים, רק שכעת הם מחקו את הכפר ואת מקצועות הfs וכנראה גם שינו את הקווסטים, ושחקנים וותיקים לא יוכלו להמיר את הדמות שלהם לג'דיי, פרט לשחקני הג'דיי כמובן

למעלה