השינויים
1.המאמנים הממוחשבים נמחקו, כעת בכל פעם שאתה משיג מספיק xp אתה ישר לומד את הסקיל, איך לומדים עוד מקצוע? אין לי מושג, כנראה שעכשיו לא לומדים. 2.חפצים כבר לא יכולים למות 3.כל המקצועות הוחלפו, שחקנים וותיקים יצטרכו להמיר את המקצוע שלהם באחד מהמקצועות החדשים, פרט לפוליטיקאים, שחקנים וותיקים יכולים להחליף מקצוע 10 פעמים עד שההמרה נהיית מוחלטת, כעת יש 9 מקצועות, אין מקצועות עילית, כל מקצוע מבוסס על דמות מפורסמת מהסרטים: א.צייד ראשים (bounty hunter), מבוסס על בובה פאט, צייד הראשים מומחה בקרב ובהסוואה, והוא כמובן מקושר לבסיס המידע הגלקטי של ציידי הראשים (כעת לא יהיו פרסים על ראשם של שחקנים). ב. קומנדו (commando), מבוסס על המפקד קודי, מומחה בקרב, והוא גם יכול להשתמש ברימונים ומשגרי טילים ועוד כל מיני כאלה, שלמקצועות האחרים אין גישה אליהם, פרט אולי לנשקים הכי חלשים. ג.מרגל (spy), מומחה בהתנגנבות ובקרב לטווח רחוק, מבוסס על ליאה המחופשת לצייד ראשים. ד.מבריח (smuggler), מבוסס על האן סולו, המבריח מומחה בקרב ובטריקים. ה. מפקד (officer), מומחה בקרב, קבוצה הכוללת אחד כזה (או כמה כאלה) מקבלת בונוסים, מבוסס על ליאה. ו.ג'דיי (jedi), מבוסס על לוק, אין מה לפרט, בניגוד למה שjuggernaut אמר, אי אפשר לקחת אותו על ההתחלה, פשוט שינו את הדרך להפוך לג'דיי, אני יודע שמחקו את הכפר ואת מקצועות הfs ועל הדרך להפוך לforce sensitive והקבלה למבחני הפאדוואן וכל מה שבהמשך, אין לי מושג, רק שחקני ג'דיי יוכלו להמיר את המקצוע שלהם למקצוע הזה. ז. רופא (medic), יש לו יכולות ריפוי וקרב לטווח רחוק, הוא גם יכול ליצור נשקים רעילים, מבוסס על איזה רובוט. ח. סוחר (trader): הוא יוצר חפצים ומוכר אותם, מבוסס על לאנדו. ט. בדרן (entartainer), הוא מעלה את הmind את הaction בעזרת ריקוד, גם יכול לשנות את המראה של הדמות, מבוסס על איזה oola. 4. עכשיו כשמקצוע הסייר נמחק, כולם יוכלו לעשות loot לחיות 5.בגלל שמצוע מאלף החיות נמחק, אפשר לקרוא רק לחיה אחת ברמה 10 ומטה, לגבי אילוף חיות, כנראה שהוא נמחק, מצד שני, ידוע שעשו שיפורים לlot של החיות, כך שייתכן שניתן יהיה למצוא ביצים שמהם יבקעו חיות שניתן יהיה לאלף 6.מהירות הקרבות גדלה פי 4 7.כעת יש רק 3 סוגים של xp: קרב (combat xp), בנייה (crafting xp), וחברתי (social xp)