OMFFFFFFFFGGG

Drunk in Love

New member
OMFFFFFFFFGGG

הייתי אומר שמגיע לזה שרשור חדש:

Christina Aguilera ‏@xtina 10m
So blissful in taking this time for creating all things blossoming new on the horizon...album, baby & beautiful music to come

Drunk in Love

New member
זה אישור ראשון לאלבום חדש בדרך.

מה כריסטינה מבשלת הפעם?
מקווה שזה לא הולך לקחת כל כך הרבה זמן כמו בדרך כלל.

2Dirrty4U

New member
ההודעה הזאת זה הדבר הכי טוב שהיא עשתה

עם הטוויטר שלה בכל הזמן הזה שיש לה חשבון פעיל

היא לא סתם ציינה שיש מוזיקה חדשה בדרך, היא אשכרה כתבה אלבום והיא אפילו כתבה את ההאלבום לפני התינוק

משמח לקרוא דבר כזה אפילו שאנחנו מעריצים ראליים ואנחנו יודעים שזה יקח זמן.
אחלה דרך להתחיל את השבוע! תודה כריסטינה

Drunk in Love

New member
תלוי מתי היא התחילה לעבוד עליו.

האמת שכשהיא אמרה בראיון למגזין הברזילאי בסוף השנה שעברה שהיא מתכננת להתמקד במוזיקה ב- 2014 לא לקחתי את זה ברצינות ואני מאוד שמח שזה הכיוון שהיא בחרה.

2Dirrty4U

New member
לדעתי פחות רלוונטי מתי היא התחילה לעבוד עליו

מאחר וכשהיא תלד היא הולכת להשקיע את כל כולה במשפחה שלה והמוזיקה תהיה בעדיפות שניה בשבילה לפחות בחצי שנה הראשונה.

Drunk in Love

New member
זה נכון, אבל עדיין במידה ויהיה לה אלבום מוכן

היא בקלות תוכל לשחרר אותו חמישה חודשים-חצי שנה אחרי הלידה, לעומת מקרה אחר בו האלבום יהיה חצי מוכן ואז היא תחכה את החצי שנה הזאת בשביל להמשיך לעבוד עליו... ואז 2017 ישמע אחלה זמן לשחרר את האלבום

ובאופן כללי לא אומר שהציפיות שלי ברצפה כי אני תמיד מאמין בה וביכולות שלה, אבל אני בהחלט כבר הרבה יותר סקפטי לגבי מועד שחרור האלבום. אני לא ממש מצפה לאלבום חדש בשנה וחצי הקרובות.

Music Man XD

New member
מצד אחד - מרגש.

מצד שני:
אני ממש מקווה שזה יהיה טוב. כריסטינה עשתה כמה בחירות מפוקפקות מבחינה מוזיקלית בשנים האחרונות (היא עדיין שחררה כמה שירים אדירים, לא אומר שלא), אז יש בי "חשש". מקווה שהיא הלכה על כיוון נכון בשבילה. אני הייתי רוצה לראות אותה בכיוון קלאסי, בוגר, שיתאים לשלב שהיא נמצאת בו. אין שום סיבה שהיא תשתכשך בבריכה של הקטנים ותעבוד עם מקס מרטין על איזה קלאב באנגר דה מי קולו. היא מעבר לזה כבר. יאללה, להתבגר.
ועצה שלי, אל תתחילו לספור מעכשיו את הזמן לאחור, כי שום דבר לא יקרה כל כך מהר. היא בהריון, מה שאומר שבשלב מסוים היא כבר לא תוכל ולא תרצה לעשות כלום, וכמובן, יש גם את השלב שלאחר הולדת התינוק. היא תרצה להעניק לו זמן, וזה לגיטימי.
בנוסף לכך, אנשים אולי שוכחים, אבל היא אמורה להתחתן עם מאט (הוא הרי הציע לה נישואים, ובד"כ השלב שמגיע לאחר מכן הוא חתונה, כמה מפתיע). אז גם זה ייקח זמן, באופן טבעי.
אז אני לא הייתי עומד עם סטופר. סבבה, היא צייצה, זה מראה שמשהו מתבשל וזה חיובי מאוד. אבל לדעתי ייקח עוד זמן. לא שיש לי בעיה עם זה, שתתבשל עם זה טוב טוב לפני שהיא משחררת משהו.

DAN1EL

New member
זו תינוקת, לא?

ומסכים עם כל השאר.
מקווה שהיא תקליט משהו טוב באמת הפעם, ולא משהו מחורטט שמלכתחילה אין לה כוח אפילו לקדם ולעבוד עליו.

Music Man XD

New member
היא התייחסה אל העובר כ-"her" פעם אחת

בהופעה במלזיה אאל"ט, אז יש מצב, כן.

וגם אני מקווה שהיא תקדם, אבל אני סקפטי לגבי קידום. שיהיה טוב, הכי חשוב לי.

DAN1EL

New member
כן, אבל זה קשור להכל.

Lotus היה אלבום שנעשה כזה בלי כוח/חשק - וזה הורגש כבר מהרגע הראשון, ואפילו עוד קודם.
כבר כששמעתי שאת הסינגל הראשון הפיק מקס מרטין זה נשמע לי חשוד.
כשדלפו תמונות הפרומו הראשונות ואח"כ העטיפה כבר היה ברור שכל העסק הולך להיות חפיפניקי ומטופש - הן מבחינת קידום, הן מבחינת איכות השירים (למעט כמה הברקות).

2Dirrty4U

New member
מסכימה

זה נראה אלבום שהיא הקליטה כי אמרו לה להקליט אותו.
האלבום הכי פחות מושקע שלה מבחין הוויזן, מבחינת הסטיילינג, מבחינת המוזיקה (אם כי יש שם שירים מעולים) והרעיון שמאחוריו.

אני מעדיפה שהיא לא תמהר ושתקח את הזמן אבל שתוציא משהו שהיא עומדת ב-100% מאחוריו.

Drunk in Love

New member
מסכים עם הנאמר.

למרות שזה נחמד שגם כשקיבלנו אלבום שברור שהחזון והרצון מאחורי היצירה שלו היה לא מגובש\קיים, קיבלנו תק' קצרה אמנם אבל בהחלט נחמדה בה כריסטינה שיחקה עם צבעים ותוספות שיער ובאופן כללי כן אימצה לעצמה ''תדמית'' טראשית לרגל יציאת האלבום הטראשי במילא הזה

למעלה