OM הוד השרון

גסטרו

New member
OM הוד השרון

מה תעשו אם תחכו חצי שעה למנה עיקרית- המבורגר והוא מגיע מלוח מאד ? לשאלה האם הכל בסדר עניתי שמלוח מדי, הציעו להחליף. אבל המחשבה שאז אחכה עוד חצי שעה ומה עם השותפים לארוחה ? ומה עם זמני היקר ? אז סרבתי .אגב, הלחמניה היתה מצוינת, ניכר בה שנאפתה במקום ולא נשלפה משקית. ולשאר הארוחה- חלקנו ראשונה אחת שתי פרווסת טונה צרובה שהיתה טובה עם קרם ואסבי שהיה נהדר לולא נמרח על עלי חסה כמושים וחומים בקצוות, עם קרפצ'ו חציל שממש לא היה לו טעם של חציל (לטובה!) עיקריות נוספות- חזה עוף במרינדת תמרינדי על פירה בטטה וסלט זוקיני- הצלחת נותרה נקיה ופילה דג בס על קרם כרובית- מנה נדיבה מאד אבל הנערה שאכלה אותה (ומזה כשנה היא לוקחת פילה דג בכל מסעדה ) לא אהבה אותה וחצי נותר בצלחת. נראה שאם הדג היה מופרד מהקרם ולא שוחה בו המנה היתה טובה יותר. השרות נחמד וידידותי , היינו כמעט השולחן היחיד שלידו לא היתה עגלת תינוק ...קינוח לא לקחנו, הביאו לנו OTH גביע עם כדור גלידת פרג וניל ואני שוב שואלת- האם לא היה כדאי לברר איזה טעם נעדיף ? אני לא אוהבת וניל, הוא בדיאטה והילדה ממש לא אהבה את הפרג- אז הכדור נותר להתמוסס בכוס...וחבל 235 לא כולל שרות כולל קולה ומים בכוסות (לא קבלנו קנקן ) נחזור ? לא בפורום המשפחתי . אבל יש מרפסת נעימה ונראה כי לארוחת בקר בסביבות שעה 11, בשבת, עם חברים שיביאו לפחות ילדה אחת בעגלה יהיה נחמד . המסעדה שוכנת בהוד השרון, רח בני ברית .

S i g u r R o s

New member
חוסר טאקט של המסעדה

בכל פעם מחדש אני נדהם מחוסר הטאקט של מסעדנים. עלים מסמורטטים ומרקיבים בקצה העלווה, פילה דג השוחה בשלולית [נו טוב..רצו להשאירו בסביבתו הטבעית], פיצוי בהחלט לא ראוי.. לטעמי, מנה עיקרית [בכל זאת עיקרית] לא טובה,יכולה לחרב לי את הארוחה. קינוח בשליף וללא מחשבה לא מהווה מבחינתי פיצוי ראוי לאכזבה. אני בטוח הייתי זורק איזו מילה בסוף הארוחה..לא מעכיר אווירה, אלא בנועם ציני ואפקטיבי. חבל.

למעלה