OLIMPIC MARINA

LIAD 1

New member
OLIMPIC MARINA

האם מישהו שהה במרינה הזאת (ביבשת מיזרחית לאתונה) ויכול לימסור לי מיידע לגביה, ? האם היא עמוסה ויש צורך להזמין מקום מראש? כל מיידע יתקבל בברכה

Olympic Marina Lavrion

היינו שם בקיץ - אוגוסט, לא היתה בעיה של מקום, 60 אירו ללילה, עגינה ברציף מרוחק קרוב לפתח המרינה מה שמחייב הליכה רבה עד למסעדה ולחנויות שבמרינה. כדי להגיע לעיר צריך להזמין מונית, המרינה הכי מנוכרת שהיינו בה. שבוע אחר כך נכנסנו למרינה העירונית, מייל אחד צפונה, עגנו ברציף של חברת צ'רטר שילמנו 30 אירו לבחור שברציף שנתן לנו מים וחיבור לאינטרנט, אפשר לעגון ברציף אחר ואולי לשלם פחות. מרחק הליכה לכל מקום בעיר. אפילו האיש מהמכבסה מגיע אליך לסירה לקחת ולהחזיר כביסה.

יוסף71

New member
מרינה לעשירים . אם אתה בעל מנועית גדולה, זה

המקום בשבילך, אם אתה שייט מפרש , סירה עד 50 רגל....ממליץ על המרינה לווריו, שנמצאת כמייל וחצי צפונית לאולימפיק. המרינה אולימפיק, יקרה , אווירה לא נעימה. לווריו מרינה, בעיקר של חברות צ'ארטרים. יש מקום. שירותים ומקלחת חדשים והמחיר בערך 1/3 מאולימפיק. זהירות! לא לתדלק במקום על ידי טנקר.!!! בהצלחה

captainjack

New member
מרינה לווריון

היא באמת מקום מנוכר ולא נעים מבחינת צוות המרינה אבל בנמל העירוני שמשמש גם כבסיס לחברות הצ'ארטר המקומיות יש בדרך כלל מקומות עגינה עירוניים שחופשיים לכל מבקר,עגינה ים תיכונית עם עוגן, שים לב שכל רוח מהגזרה המזרחית מכניסה גל לא נעים לנמל ויש צורך להרחיק את הסירה מהרציף במקרים כאלו כדי להגן על הירכתיים . התשלום לנמל העירוני מתבצע במשרדי ההנהלה ולא דרך חברות הצ'ארטר לפני 3 שנים שילמתי שם 15 יורו ללילה כולל מים על קטמרן 43 פיט. העיירה עצמה קצת מאובקת ולא מזמינה ואני חייב לציין שהדבר הראשון שעלה לי בראש כשירדנו להסתובב קצת בעיר זה - עזה בלי חומוס...

למעלה