ואני? D:
A Asaf055 New member 25/11/06 #40 אני בשלישות רמת גן כל יום עד 6 ואז כבר יש חושך שאני חוזר כי אני מגיע באיזה 7 הביתה
D danshushan New member 25/11/06 #41 מה איזה סטייל אתה ליד הבית שלי השלישות זה 5 דקות מהבית שלי סטייל
A Asaf055 New member 25/11/06 #44 וואלה? יש ספוטים טובים באיזור חוץ מהאיזור של הבורסה? בו ניסע מתי שהו באיזור 6 אני יבוא עם סקייט
B bambaskate New member 23/11/06 #18 שלוש שנים פה זה נחשב? אני זוכר אותך עוד בתור מנהל.. חח דרטי סאלף מופו
מ מאיר מbeer7 New member 24/11/06 #27 אעלההההההההההההההההההה בונא החיים בחוץ ממשיכים גם שאתה טוחן? מי מי זוכר אותי מיי?? בואו נתערב שלא תזהו אותי ברחוב אסף אולדסקול לנצח ממני אגב יש מצב היום לסשן אחרי תקופה לא מבוטלת
אעלההההההההההההההההההה בונא החיים בחוץ ממשיכים גם שאתה טוחן? מי מי זוכר אותי מיי?? בואו נתערב שלא תזהו אותי ברחוב אסף אולדסקול לנצח ממני אגב יש מצב היום לסשן אחרי תקופה לא מבוטלת
מ מאיר מbeer7 New member 24/11/06 #33 דימה אתה בחיים לא תנחש את מי פגשתי בשמירות ביישוב נידח באמצע העולם
D DamKa7 New member 24/11/06 #36 חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח איזה כיעור בליבנה?
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח איזה כיעור בליבנה?