Old VS. New מה אתם אוהבים ולמה ?

DVD10

New member
Old VS. New מה אתם אוהבים ולמה ?

כיוון שאין פו הרבה נושאים לדיון ובגלל שאני רואה שיש פו "יותר" חברי פורום בזמן האחרון שסוף סוף כותבים ועונים אני מעלה שאלה שאני מקווה שלא רק תענו ב כן ולא אלא עם פירוט ונימוקים (והעיקר תענו), והשאלה הנצחית: האם יש אלוהי.. לא בוא נלך לנושאים רציניים יותר. האם אתה מעדיפים AF של השנים החרונות נגיד מ 98 ועד היום עם האיכות והדיוק של כל החברות אבל בעיקר של McFarlane, Neca, Mezco... או את ה AF הישנים משנות השמונים עם כל הנוסטלגיה בדבר (והאיכות הלא משהו) נגיד מתחילת שנות השמונים ועד לשנת 98, אשמח לדיון רציני ולתשובות מרובות.

fetish6

New member
אני אוהב...

את הדמויות הקלסיות אבל בדגמים החדשים מכמה סיבות. המחיר כמובן. שדגמים ישנים במצב טוב ובמחיר שווה לכל נפש זה דבר שלא קיים. האיכות. בו נודע שמגטרון והי-מן בדגמים המקוריים הם בלשון המעתה לא יותר מצעצוע פשוט וזול. ברור שבמקוריים יש את הקסם הנוסטלגי והכל אבל, אם לבחור בStorm Shadow1 ב30 דולר או בStorm Shadow2 ב5000 דולר. אז מה לעשות למרות שהשני היה זימת הילדות שלי אני בוחר בראשון.

new מעורב עם old

הדגמים הנוסטלגים הם אלה שמלהיבים את רובנו יותר כי זה דברים שממש גדלנו עליהם אבל לעומת זאת הפיגרס היום מגיעות לרמת פירוט ומפרקים והכל שפעם אף אחד לא עשה תראו לדוגמא היום בובה של DBZ לעומת בובות פעם, הבובות היום יותר מושקעות לדעתי צריך ליצור דגמים של דמויות עבר גם היום:p

BIacKnight

New member
אפילו שאני לא אספן גדול בתחום

אני אישית מתחבר לדמויות האיכותיות יותר- עם רמת פירוט גבוהה ,מכיון שזה הרי מה שמבדיל בין בובה פשוטה שמוכרים בחנויות צעצועים ,לבין AF (אמנם יקר יותר) אבל עם ערך אספני (פריט שאין לכל אחד ,וקשה יותר להשגה).

למעלה