old school sucks realy bad

zeus.

New member
old school sucks realy bad

לדעתי מוזיקת הראפ של פעם מה שניקרא אולד סקול זה ממש אבל ממש גרוע סלחו לי שאני אומר את זה אבל שמעו זה מוזיקה כל כך גרוע שאני מעדיף לשמוע מוזיקה קלסית ואני לא צוחק אני לא אומר את זה סתם אבל המוזיקה הזאת ממש על הפנים זה ממש לא סופר דופר זה גרוע תקוע הקיצר אני נגד אולד סקול

yoavon

New member
אז מה אתה רוצה?? שקל?? אולי בלון??

אני בכלל לא מבין מה רצית להגיד בהודעה הזאת יופי אז קבעת שאולד סקול זה מסריח וזהו חוץ מזה אין הרבה בהודעה שלך והיא לא יכולה להתפתח לשום מקום ההודעה הזאת מיותרת

2gt

New member
האמת היא ש...

גם אני לא במיוחד מתלהב מהאולד סקול כי זה מלא בסקרצ´ים מציקים שמציפים את המילים והמנגינה וזה מעצבן טיפה אבל כמו בכל דבר יש יוצאי דופן

da^Lord

New member
בית הספר הישן

האולד סקול ,דבר שצריך להתרגל אליו. יש לא מעט להיטים באולד סקול, אבל רוב השירים עשויים עם הפקות פחות מושקעות מההפקות של היום. השקיעו אז יותר במילים ובתוכן.. האווירה היתה שונה הזמנים שונים. גם לי היה קשה לשמוע אולד סקול.. אבל ברגע שהתרגלתי לצליל התמכרתי, ולדעתי יש הרבה איכויות שהלכו לעולמם בשם הקידמה.

../images/Emo45.gif

צריך להתרגל אבל... ברגע שתשמע לא ימאס´ך מזה! לגבי מוזיקה קלאסית! כמוזיקה קלאסית שמשתלבת בתוך הפקות היפ הופ , זה אחד הדברים היפים ביותר שמישהו יכול ליצור! עדי שרוצה שאנשים יפסיקו להתעסקנן! ויחזרו לימים הטובים של שנות ה80 , סוף ה80 ותחילת ה90!

Cold Chillin

New member
אין על אולד סקול

אני אוהב יותר את האולד סקול היותר מאוחר של NWA ושל אייס קיוב אבל האולד סקול לדעתי עולה על הראפ העכשוי בהרבה

mc buhara

New member
איך שכחתם!!!!

run DMC-its like that ובקשר לפוג´יז כול הדיסק השני שלהם הוא בלתי נשכח

mc buhara

New member
אתה מדבר שטויות וסותר את עצמך...

ידוע לכל שתקופת השיא (האומנותית) של וויל סמית´ הייתה באולד סקול summer time זה פשוט שיר מעולה

zeus.

New member
תגובה לנאמר

אני לא סותר את עצמי אני לא אמרתי שאני אוהב את החומר של וויל מפעם אני רק דיברתי על כשהוא נתן את הדיסק של big willie stile שם הוא הביא את ההקדמה לכל עיניין הראפ שמשך אנשים פלוס אהבתי רק שיר אחד שלו מפעם וזה בום שייק ת´ה רום שזה שיר קלסיקה אבל בתחלס אולד סקול ממש על הפנים אי אפשר להיתנוענע למוזיקה כמו לראפ של היום פשוט אי אפשר אין את הקצבים היפים ואין כלום אפילו אנשים שלא ממש בעינין של ראפ אבל אוהבים את הקצב באים ואומרים על ראן די אם סי לדוגמא שזה על הפנים כי אין הרבה מילים הקצב לא משהו מהפנט וזה לא משהו בכלל הקיצר אני נישאר בעמדתי שאולד סקול סאקס

BIGO-G

New member
תראה זה מורכב יותר

יש כל מיני ראפרים ולהקות באולד סקול שאני כן אוהב, ויש כאלה שאני לא בעיקרון אני יותר אוהב ראפ משנות ה90 ופחות מה80 ותחילת ה90(עד 92) למרות שיש שירים שהם ממש להיטים ואני תמיד אשמע דברים כאלה ולא אסתום אוזניים.

G-Ruff

New member
תראה, תשמע, תבין, תדע!

תשמע גם אני לא אוהב הרבה אלמנטים באולדסקול אבל מצד שני יש הרבה יתרונות לסגנון הזה: גם שירים על גבי שירים על גבי שירים שמספלים שירים מהאולדסקול קח לדוגמה כל דיסק של EPMD ותראה כמה סימפולים יש על כל שיר! כך גם עם דברים של גרנאדמאסטר פלאש, heavy d, run dmc, public enemy ועוד ממש ממש הרבה... אני כעיקרון אוהב את תקופת סוף האולדסקול, מה ששילב בין אולדסקול לגנגסטא ראפ ובעיקר את הדיסקים של NWA, Boogie down Production, eric b &rakim ועוד... כל התקופה שהתחילה ב1987 ונגמרה ב92, 93 ככה עם כל הג´י פאנק של דרה וסנופ. גרג, אוכל קורנפלקס בעירו וגורס דגנים בעירו של השכן!

למעלה