Old school playas, new school fools

WeHaveExplosive

New member
Old school playas, new school fools

Kast keep it jumpin' like kangaroos!!! גם אתם אוהבים את הדרך בה את זזה? מפחדים מפצצות מעל מעל בגדד? האם גם אתם שואלים את עצמכם "איפה המכנסיים שלי?" כל בוקר? מתים ללכת לנשף השחקנים? כולכם מוזמנים לקומונת אאוטקאסט, כדי להנות ולדבר על הצמד המדהים ביותר בהיפ הופ.

WeHaveExplosive

New member
הקפצה

כנסו לקומונה! הקומונה יושבת לבדה, בודדה. אין לה חברים. היא עצובה. והיא אפילו הכינה מסיבה משהו בנזונה, עם בלונים, וליצן, והזמינה מלא אנשים ואף אחד לא בא. והיא עצובה.

Strike-A

New member
אם למישהו מגיע

אם למישהו מגיע קומונה אז זה לאווטקאסט. הרכב ההיפ הופ הכי טוב אי פעם.

מדהים מה שסינגל אחד עושה אה

לפני Miss Jackson היו לאאוטקסט 8,684 אלבומים והם היו הרכב שוליים בהיפ הופ בלבד. היו כאלה שאהבו אותם אבל הרוב פשוט התעלמו מהם, הם היו הרכב עם סגנון ייחודי משלהם שנועד להיות עוד הרכב אלטרנטיבי כמו עוד מיליון אחרים שיש להם את קהל היעד שלהם. והם כבר היו established במה שהם עשו, כלומר, הם היו מבוססים בהגדרה הזאת כבר, זה לא שהם הרכב חדש שפרץ פתאום לתהילה עולמית. אני בטוח שהם אף פעם לא חשבו שהם יהפכו לגדולים כאלה. וזה מדהים שתוך 2 אלבומים הם הפכו פתאום לדעת רבים הרכב ההיפ הופ הכי טוב בכל הזמנים. לדעתי זה מדהים. והם בעצמם בטוח לא האמינו שיכול לקרות דבר כזה. איך החיים מתהפכים להם אה. לא יודע סתם יצא לי לחשוב על זה פתאום.

WeHaveExplosive

New member
הקפצה #2

סרט ההמשך לסרט הפעולה המדהים "הקפצה". כנסו לקומונה! http://www.tapuz.co.il/Communa/userCommuna.asp?Communaid=25551

truth hurts

New member
ראפין תעשה ש.ב.

אאוטקאסט נחשבו ללהקה מצויינת כבר מהסינגל הראשון. "מיס ג'קסון" הופיע באלבום הרביעי שלהם.לא היו להם 8,000 אלבומים לפני כן. אם אין לך ידע אל תכתוב סתם. אאוטקאסט נבנו על איכות לאורך שנים ולא על סינגל כזה או אחר. תמיד נחשבו ללהקה שונה ומיוחדת. "מיס ג'קסון" הוא רק עוד אבן אחת בחומת האיכות שהם בנו. בהצלחה והאזנה נעימה.

אתה לא חזק בהבנת הנקרא אה?

מה שאתה אמרת, אותו דבר בדיוק אני אמרתי במילים קצת שונות. הם הוציאו 8000 אלבומים זאת הייתה הגזמה כמובן, אני יודע שהם הוציאו 3 אלבומים לפני שהם נהפכו להייפ עולמי. ו-3 אלבומים זה הרבההה, כמו שאמרתי, הם היו כבר מבוססים בקטע שלהם בקהל יעד שלהם והוא לא היה כלל עולמי, מצטער להגיד לך. כמו שאמרתי הם היו הרכב אלטרנטיבי בדיוק כמו שאמרת "תמיד נחשבו ללהקה שונה ומיוחדת". כנראה שאתה לא יודע מה זה אלטרנטיבי. הם היו שונים והיה להם ת'קטע שלהם, זה בדיוק מה שאמרתי, תקרא שוב. לא אמרתי שום מילה על דעתי על איכות המוזיקה שלהם, לדעתי הם מעולים ותמיד היו מעולים. אבל פשוט הם היו מעולים לקהל יעד מצומצם גם בארה"ב הם נחשוב לאקט שולי ואוונגרדי במקצת, הם לא היו ה-50 סנט ולא האמינם ולא הטופאק שלך. הם לא היו מושרשים בתרבות הפופ בכלל, ובטחחחחח ובטח שלא ברמה בינלאומית. אף אחד ואני לא מגזים, אף אחד לא הכיר אותם מעבר לגבולות ארה"ב חוץ ממני, ממך ומעוד כמה אנשים בפורום הזה. ומה שאני אומר זה תראה מה קרה אחרי מיס ג'קסון שקידם את סטנקוניה ואחריו בא האלבום הכפול. הם נהפכו לקלאסיקה של ממש, והיום תראה אנשים בכל העולם שיגידו שהם הרכב ההיפ הופ הכי גדול בכל הזמנים כשאותם אנשים בעצם לא ידעו שהם היו קיימים לפני מיס ג'קסון.

חביבי

ב"רחבי העולם" זה לא ארה"ב, עובדה שכל האלבומים שלהם הגיעו לפלטינה + נחשבים בעיני נחלת הכלל (לפי ההגדרה שלך בשרשור על J5) כקלאסיקה. "רחבי העולם" בקושי הכירו את טופאק לפני All Eyez On Me - זה אומר משהו על האלבומים הקודמים שלו? אז נכון, הקהל הניו יורקי המשוחד שלא יודע לפרגן למישהו מחוץ לעיר שלהם צעקו "בוז" כשאאוטקאסט קיבלו את פרס "הרכב השנה" או "אלבום השנה" בטקס הפרסים של "הסורס" ב-95 (או 94, אל תתפוס אותי במילה), אבל ATLIENS כבר שבר את כל המחסומים ובטח שAQUIMINI שהיה להיט ענק ואף אירח ראפרים מניו יורק כדוגמת רייקוואן וסליק ריק. אף פעם הם לא היו "שוליים".

truth hurts

New member
לא נותן לעובדות לבלבל אותך, הא?

אאוטקאסט: סינגל ראשון: "פלייר'ז בול" - מקום 1 בבילבורד במשך 6 שבועות (1993) אלבום ראשון - פלטינה (1994) "סורס אווארדס": "הרכב הראפ החדש הטוב של השנה" (1995) אלבום שני- פלטינה+מקום 2 בבילבורד אלבום שלישי- פלטינה כפולה+מקום 2 בבילבורד אלבום רביעי- פלטינה משולשת+מקום 2 בבילבורד אלבום חמישי (כפול) - נכנס ישר למקום 1 בבילבורד אלבום שישי (פסקול)-מקום שני בבילבורד סינגלים שנכנסו לטופ 20 - המצעד הכללי בבילבורד (לא רק המצעד של הראפ) Elevators Ms. Jackson The Whole World Hey Ya Roses The Way You Move פרסי גראמי: 2001 מיס ג'קסון-יצירת הראפ הטובה ביותר של צמד או להקה 2001 סטנקוניה-אלבום הראפ הטוב ביותר 2002 "דה הול וורלד"-יצירת הראפ הטובה ביותר של צמד או להקה 2003 "היי יה!" - היצירת מוזיקה אורבנית הטובה היותר 2003 "ספיקר בוקסס/לאב בילואו"-אלבום השנה 2003 "ספיקר בוקסס/לאב בילואו"-אלבום הראפ הטוב ביותר --------------------------------------------------------------------- לא רע בשביל הרכב אלטרנטיבי בלתי מוכר, הא? ואני אומרת: זה שא-ת-ה אולי הכרת אותם ב"מיס ג'קסון" לא אומר שאין עולם שם בחוץ. בברכה.

אני חושב שאתם טועים, לא בטוח

קודם כל אני אתייחס אך ורק לנתונים שנתתם לפני האלבום סטנקוניה כי אחרי סטנקוניה הם קיבלו הכרה עולמית וזה לא נתון לויכוח, אז כל מה שקרה אחרי מיס ג'קסון לא רלוונטי לדיון, אז אל תראי לי נתונים מהתקופה אחרי מיס ג'קסון, זה אווילי. אתייחס רק למה שקדם לסטנקוניה ופה יש סתירה בנתונים שלך לדעתי. מצד אחד כל אחד מ-3 האלבומים הראשונים הם פלאטינות ומצד שני רקקקקק שיר 1 נכנס לטופ 20 בבילבורד מכל האלבומים האלה??? לא נשמע מוזר??? לא יודע מה אתכם אבל לי זה נותן ת'רושם שאולי האלבומים הראשונים שלהם הגיעו לסטטוס של פלאטינה *רק אחרי* מיס ג'קסון וכל ההייפ שנהיה סביבם, כלומר, זה הגביר את המכירות של האלבומים הקודמים שלהם. כי זה לא נראה הגיוני שמתוך 3 אלבומי פלאטינה שאחד מהם פלאטינה כפולה בכלל רק 1-2 סינגלים נכנסו לטופ 20 (מי איתי פה?). יש הרבה מאוד אומנים שהאלבומים הראשונים שלהם הגיעו לפלאטינה רק אחרי שהם הוציאו אלבום פריצה שהגביר את ההתעניינות והמכירות של העבודות הקודמות שלהם. check your stats ואם הנתונים שלך מדוייקים ובלי טעויות אז אני צודק. אם הנתונים שלך לא מדוייקים והיו להם הרבה סינגלים מצליחים אז את צודקת. אני לא מתיימר להיות מומחה באאוטקסט, יכול להיות שאני טועה.

אני מצטט אותך:

סינגלים שנכנסו לטופ 20 - המצעד הכללי בבילבורד (לא רק המצעד של הראפ) Elevators ------------------------------- Ms. Jackson The Whole World Hey Ya Roses The Way You Move מ-3 האלבומים הראשונים שלהם סינגל 1!!!!! הגיע לטופ 20 בבילבורד. מה אני אגיד לכם. הם בטח ממש נחשבו לאגדה. OHHHHHHH GIVE ME A FUCKINNNNNNN BRAKE!!!!!!!!!!!!!!!! את נותנים לי נתונים שרק מחזקים את מה שאמרתי.

חביבי #2

גטו בויז מכיר? we can't be stopped מ-91 הגיע לפלטינה כשבקושי השמיעו את השירים שלהם ברדיו. יש עוד מיליון דוגמאות כאלו. לסקארפייס אף פעם לא היה להיט ענק,אבל אלבומי פלטינה לא חסרים לו ואף אחד לא יכול לערער על היותו המלך של הדרום ואחד מעשרת הראפרים הגדולים בהיסטוריה.

חלאססססס

אתם כל הזמן מחזקים את טענותיי. גטו בויז וסקארפייס הם מלכים בדרום, בדיוק כמו שאאוטקסט היו, גם להם בדומה לסקארפייס היה את הגודי מוב. אני אמרתי שאאוטקסט היו הרכב אלטרנטיבי כמו שגטו בויז וסקארפייס היו. סקארפייס נחשב לגדול עכשיו בגלל שהוא כבר באמת ותיק והיה לו אלבום להיט כמו פיקס. והוא ממש לא בין 10 הגדולים. וגם אם כן, אני מדבר איתך על אאוטקסט שנחשבים להכי גדולים בעיניי רבים. אז אין מקום להשוואה. אם לאאוטקסט לא היה את מיס ג'קסון ואת מה שבא אחריו הם היו בדיוק בדרגה שסקארפייס נמצא בה עכשיו, אבל הם הרבה מעליו כרגע. אז אין מקום להשוואה.

אני מדבר איתך על הרכב שקיבל

פרסי גראמי והכרה עולמית ברמה של ג'אסטין טימברלייק. סקארפייס יכול רק לחלום על זה. איזה השוואה מטומטת.

כמה טעויות בהודעה אחת...

גודי מוב הם להקה-אחות של אאוטקאסט, אף אחד מאאוטקאסט לא נחשב לחלק מהגודי מוב, אולי אתה מתכוון לדאנג'ן פאמילי - המשפחה המורחבת שכוללת את 2 הלהקות הנ"ל. סקארפייס נחשב לגדול עכשיו כי הוא הוציא קלאסיקות מתחילת שנות ה-90, זה שאתה הכרת אותו מהפיקס לא אומר שהוא לא היה קיים לפני כן, מדובר פה באחד הראפרים החשובים בנאדם! אם הקשבת פעם לשיר של טופאק/ביגי/ג'יי-זי/הקליפס - לא קשה לזהות את ההשפעה העצומה של פייס על הכתיבה וההגשה. הפיקס לא היה כזה להיט ענק, אמנם My block היה הפעם הראשונה שלו בMTV, אבל האלבום מכר "רק" כחצי מיליון עותקים, היו לו הצלחות גדולות יותר בעבר. הגטו בויז אף פעם לא היו אלטרנטיביים, אולי מבחינת MTV, אבל מבחינת ההיפ הופ הם היו מיינסטרים מהרגע הראשון. ראבאק, ריק רובין הפיק להם את The Geto Boys שיצא ב-90 - אתה רוצה יותר מיינסטרים מזה?! נכון שאאוטקאסט לא היו מוכרים בMTV של אירופה לפי מיס ג'קסון, זה אומר שהם לא היו כוכבי ענק בהיפ הופ האמריקאי (אתה יודע ששם קובעים את הטון נכון? לא הבכיינים-מאזיני-רדיוהד שיושבים בלונדון). זה בדיוק כמו שאמריקאי יגיד לי עכשיו שרובי וויליאמס הוא לא כוכב על. באירופה הוא מלך העולם, באמריקה לא שמים עליו קצוץ (אל תתפוס אותי במילה, אבל יש מצב שהוא לא הגיע לראש הבילבורד אפילו!). ואם יגיע לו איזה "מיס ג'קסון" שיכבוש את אמריקה, גם שם יקומו חכמולוגים שיגידו שהוא לא היה קיים לפני כן.

כמה טעויות בהודעה אחת..

את סקארפייס הכרתי הרבה לפני הפיקס וכנראה גם הרבה לפניך אבל אין מה להתווכח על זה. הקטע שאתם תמיד חושבים שאני יורד על הראפרים האלה ואני ממש לא, אני אוהב את סקארפייס ואני אוהב את אאוטקסט. אני פשוט מציאותי, אני לא בנאדם שמכתיר אנשים כי אני אוהב אותם, אני מודע למציאות. גטו בויז גדולים בדרום ואף אחד לא שם עליהם זין לא במערב ולא בניו יורק. ובטח שלא בעולם הגדול. סקארפייס ראפר טוב שמקבל הרבה כבוד מראפרים אחרים, בדיוק כמו קומון וטאליב קוואלי למשל שאותם אני ממש אוהב אבל וואלה אני יודע שבאירופה מכירים את כל אלה בערך כמו שבארץ מכירים את המאפיה. והסיפור של אאוטקסט כל כך שונה מהם, כל כך שונה, להקה שכולם מכירים, בכל העולם, בנות 13 ששומעות את קלי קלארקסון והיפ הופ הדז כאחד. אז אל תעשה תהשוואה המגוחכת הזאת בכלל. השורה התחתונה היא שאם אאוטקסט היו ממשיכים באותה מידת הצלחה שהייתה להם עד סטנקוניה אז הם היו כנראה באותו המקום שסקארפייס נמצא היום. אבל מפה ועד למצב שהם נמצאים בו היום, יש מרחק גדול, האנשים האלה מקבלים גראמיז, האנשים האלה מקבלים היום כבוד של מלכים מכל תעשיית המוזיקה בארה"ב ו-בעולם, ולא רק תעשיית ההיפ הופ כמו סקארפייס. זהו זאת ההודעה האחרונה שלי בנושא אין לי כוח להתווכח על זה. אם מישהו לא מסכים איתי וחושב שיש מקום להשוואה בין הקריירות והתהילה של אאוטקסט וסקארפייס הוא מאוד מוזר בעיניי. ראף

truth hurts

New member
הבהרה

ההתייחסות היתה לאדון שכתב על אאוטקאסט, לא לפנאתי חסיד. ובעניין מה שהתחלת עם גודי מוב, סקרפייס וכל השאר... אני בכלל לא מעוניינת להיכנס. חבל להיכנס למה שכתבת שם. עזוב, בשביל מה לך. אגב, בסטטיסטיקה של אאוטקאסט לא הכנסתי את ים הסינגלים שלהם שנכנסו למקומות הראשונים במצעד ההיפ הופ של הבילבורד, מה שהיה מחזק עוד יותר את הטענה שהיו להם פול שירים מצליחים הרבה לפני "מיס ג'קסון". אבל נו, לך תתווכח.

skretch

New member
אני לא שמעתי שום דבר של סקראפייס

ואת אאוטקסט לא בדקתי לעומק, אבל ראפין הסביר את עצמו בצורה מעולה לפי דעתי

למעלה