Old Fashion הושפע מהליבוש היחודי של בת דודתי :)
O OrdinaryDay New member 5/10/05 #8 הו, זו אני ../images/Emo9.gif אחרי קניות מסיביות ביחד איתה-ההשפעה של המראה הישן התחיל להשפיע גם עלי
P Pig On The Wing New member 5/10/05 #5 אחלה קולאז' מאד אהבתי... מציע לך להוריד את הכיתוב למסגרת או לפחות להבהיר אותו טיפה... כמו כן, מאד התרשמתי מהגלריה שלך ב-DA.
אחלה קולאז' מאד אהבתי... מציע לך להוריד את הכיתוב למסגרת או לפחות להבהיר אותו טיפה... כמו כן, מאד התרשמתי מהגלריה שלך ב-DA.
R roro2005 New member 5/10/05 #6 מקצועי ביותר חיתוכים מעניינים וקומפוזציה מעולה ו-ה-...תאורה מושלמת. אפשר פרטים על התאורה והעיבוד אחרי זה??
מקצועי ביותר חיתוכים מעניינים וקומפוזציה מעולה ו-ה-...תאורה מושלמת. אפשר פרטים על התאורה והעיבוד אחרי זה??
O OrdinaryDay New member 5/10/05 #9 הכל הודות לאור במקלחת שלי ../images/Emo8.gif בצהריים, השתקפות האור על הקרמיקה במקלחת מהווה תאורה מצוינת לפרוטרטים
הכל הודות לאור במקלחת שלי ../images/Emo8.gif בצהריים, השתקפות האור על הקרמיקה במקלחת מהווה תאורה מצוינת לפרוטרטים
A a disturbed girl New member 5/10/05 #12 קולאג' מעולה הולך ביחד. וכמו שנאמר, כמה חבל שחסר פוקוס בראשונה...
I isable איזבל New member 5/10/05 #15 מעולה!! ../images/Emo99.gif פשוט מדהים! אהבתי את החיבור של שלושת התמונות למסגרת אחת!