תשובה...
הפרופיל שלך מוצג שם גם כשאתה לא מחובר, כל עוד לא הקפאת את החשבון שלך.
יש אפשרות להסיר את עצמך לגמרי. הם טוענים שהם מוחקים את הכל לגמרי, ומשאירים רק את שם המשתמש תפוס, כדי שתהיה להם תאימות אחורה מבחינת משתמשים. כנראה שהם רק אומרים שהם מוחקים, אבל לא מוחקים באמת, אלא משאירים לעצמם את המידע בצד, כי ככה נהוג ברוב המערכות האינטרנטיות.
אני חייבת להמליץ לך על אתר ממש טוב, שמפצה על משהו פחות טוב באוקייקופיד. זה אתר שנותן לך לדבר רק עם מישהי/מישהו אחת, ואם אתה לא מעוניין אז אתה ממשיך לשניה. אני ממש התלהבתי

הנה, כתוב על זה כאן:
http://www.youandme2.com/our_matchmaking_method
וזאת הכתובת של האתר עצמו:
www.youandme2.com
נדמה לי שהוא אמריקאי כמו אוקייקופיד, אבל לא נורא
