okccupid

Roeiii1

New member
okccupid

פשוט אני שומע את ההמלצות לאתר הזה כל כך הרבה

כמו כל גבר קצת נואש ,שלחתי הודעות לכמה בחורות(שהיו מחוברות אונליין) , ולא קיבלתי אף תשובה..
האתר הזה באמת אמין? יש בו קאץ' מסויים?
כי אני לא מעוניין לשלם כסף לדברים האלו , כי אין לי באמת אמונה במפתחים של האתרים האלו.

העניין הוא , שאולי יש כאן איזה קאץ' שבשביל לראות הודעות ששלחו לי אני חייב לשדרג את המשתמש שלי ולשלם להם כסף?

RaikaRakka

New member
אין קאץ', פשוט יש המון גברים

ונשים.. פחות.
תנסה להיות מושך.
תמונה מעניינת, פרופיל ממולא.

Roeiii1

New member
תמונה וכמה משפטים יש

עכשיו עברתי על ההודעות ששלחתי מאז שפתחתי משתמש באתר
שלחתי לאיזה 25 הודעה , אף אחת מהם לא החזירה לי תשובה , ואני לא נראה גרוע

חבל דווקא הייתה לי אמונה באתר הזה ממבט ראשון..בטוח שאין שום קאץ'? אני יודע שיש את הקטע שכמה עשו לי לייק ואז זה מבקש ממני להירשם למנוי בשביל לראות מי עשה , אבל האם גם בהודעות יש את זה?

dory141

New member
השאלה היא אם רק המראה שלך דחה אותם

אני טוען, שבחור או בחורה חכמים שופטים לפי כל המכלול. אני מחפש מישהי שתיראה טוב, אבל אם נשמעת טיפשה זה פשוט לא יילך. אני מחפש חברה, לא דוגמנית אמצע.

יש שם שאלות מפגרות לגמרי אגב: האם אתה מאונן ובאיזו תדירות; האם אתה מחייך לילדים בדרך; והאם אתה מוכן לצאת עם נשאית איידס?

NSW2

New member
25 הודעות זה כלום באתרים האלה

בחורה ממוצעת מינוס ששמה רק תמונות בלי לכתוב משהו מקבלת עשרות הודעות ביום. עכשיו תחשוב כמה מקבלת מישהי שגם רשמה משהו ונראת מעל הממוצע.
אין להן כוח לנבור בכל ההודעות ובטח שלא לענות להכל.
תנסה לשלוח 200 הודעות אולי תקבל כמה תשובות :)
או שתצא החוצה להכיר לפחות יחסוך לך את המעברים מהאתר, לטלפון, פייסבוק, ווטסאפים וכד..

shusta

New member
אתר

תראה בתור אחת שהייתה רשומה באתר הזה ויצאה ממנו. אין לי תשובה מי יש יותר אבל הניסיון שלי איתו לא היה משהו.

shusta

New member
OK CUPID

מבחינתי הוא לא היה משהו מסיבה מאד פשוטה. מרבית אלו שפנו אלי היו או למטרות 'ידידות'/יזיזות איך שלא תחליט לקרוא לזה או נשואים שחיפשו מישהי מהצד/צלע שלישית בנישואים ששני בני הזוג חיפשו להוסיף.

אני רשמתי במפורש שאני מחפשת בן זוג ועדיין קיבלתי את הפניות האלו ולכן גם עזבתית אותו.

למעלה