OKC-קליפרס פתיחה מצוינת לOKC! יאללה תמשיכו לשרשר
O OrEl74 Well-known member מנהל 12/5/14 #2 טוב. אפשר ללכת לישון? כבר אמרנו שכשווסטברוק משחק ככה, לקליפרס אין סיכוי. .הוא פשוט רוצח את הקליפרס בלי רחמים.
טוב. אפשר ללכת לישון? כבר אמרנו שכשווסטברוק משחק ככה, לקליפרס אין סיכוי. .הוא פשוט רוצח את הקליפרס בלי רחמים.
O OrEl74 Well-known member מנהל 12/5/14 #5 ההגנה של הקליפרס זה ביזיון אחד גדול. ואני עוד ירדתי על ההגנה של אוקלהומה
S Smooth CriminaI Member 12/5/14 #9 לא יודע אם זה רק עניין של הגנות כשיש לך 2 מתנקשים כמו דוראנט וראסל
צ צל ענן Member 12/5/14 #10 מילא זה, בהתקפה גם זריקות טובות לא נכנסות להם אני הצטרפתי 4 דקות לסוף הרבע, וראיתי מבטים סופר פנויים, כמעט כלום לא נכנס.
מילא זה, בהתקפה גם זריקות טובות לא נכנסות להם אני הצטרפתי 4 דקות לסוף הרבע, וראיתי מבטים סופר פנויים, כמעט כלום לא נכנס.
S Smooth CriminaI Member 12/5/14 #7 למרות שאני גם מהאלו שמלכלכים על המשחק האגואיסטי של ראסל. אי אפשר פשוט להגיד עליו מילה רעה בסדרה הזאתי . טפו טפו
למרות שאני גם מהאלו שמלכלכים על המשחק האגואיסטי של ראסל. אי אפשר פשוט להגיד עליו מילה רעה בסדרה הזאתי . טפו טפו
F FrecCo Active member 12/5/14 #12 פה יש כמה: http://livetv.sx/en/eventinfo/231236_oklahoma_la_clippers/
D dumby the wizard New member 12/5/14 #21 אני רואה באחד נחמד http://atdhe.sx/basketball/watch-oklahoma-city-thunder-at-los-angeles-clippers-62ja7# לא איכות מדהימה אבל הכל היה לי רציף כבר כל המשחק
אני רואה באחד נחמד http://atdhe.sx/basketball/watch-oklahoma-city-thunder-at-los-angeles-clippers-62ja7# לא איכות מדהימה אבל הכל היה לי רציף כבר כל המשחק
P Puskas New member 12/5/14 #13 כריס פול בייבי! דוראנט סובל מול בלייק ובצד השני פול מחזיר את הקליפס חזק לתמונה.
צ צל ענן Member 12/5/14 #16 גריפין לא מקבל שום כבוד מהשופטים בחיי שדברים ששחקנים ברמתו מקבלים עליהם שריקה בלי היסוס הוא לא מקבל אפילו ב 50:50. הבן אדם חוטף מכות ומדמם בלי לקבל שריקות. לדעתי מגיע לו אותו היחס של כוכבי רמה ראשונה, זה קצת מבאס שהחוקים לגביו שונים מכוכבים אחרים.
גריפין לא מקבל שום כבוד מהשופטים בחיי שדברים ששחקנים ברמתו מקבלים עליהם שריקה בלי היסוס הוא לא מקבל אפילו ב 50:50. הבן אדם חוטף מכות ומדמם בלי לקבל שריקות. לדעתי מגיע לו אותו היחס של כוכבי רמה ראשונה, זה קצת מבאס שהחוקים לגביו שונים מכוכבים אחרים.
C Chi Town New member 12/5/14 #20 אני רואה את זה קורה גם המון עם כרמלו אנתוני ביי פאר השחקן שמקבל הכי פחות ריספקט מהשופטים. אף פעם לא הבנתי איך הם עושים את החישובים האלה למי מגיע יותר ולמי פחות, מתי. ולמה זה בכלל צריך להיות ככה.
אני רואה את זה קורה גם המון עם כרמלו אנתוני ביי פאר השחקן שמקבל הכי פחות ריספקט מהשופטים. אף פעם לא הבנתי איך הם עושים את החישובים האלה למי מגיע יותר ולמי פחות, מתי. ולמה זה בכלל צריך להיות ככה.
ש שם זמני ביותר ממש New member 12/5/14 #82 היעדר הקונסיסטנטיות בשיפוט פוגם בהנאה זה פשוט לא סביר שלבלייק אפשר לשבור את האף בלי שריקה, אבל על הארדן לדוגמה אסור לנשוף. זה לא ש״מגיע לו יחס של כוכב״, אלא ש״מגיע לנו״ שיפוט עקבי שמתייחס לכולם באותו אופן. נו, מותר לחלום לא?
היעדר הקונסיסטנטיות בשיפוט פוגם בהנאה זה פשוט לא סביר שלבלייק אפשר לשבור את האף בלי שריקה, אבל על הארדן לדוגמה אסור לנשוף. זה לא ש״מגיע לו יחס של כוכב״, אלא ש״מגיע לנו״ שיפוט עקבי שמתייחס לכולם באותו אופן. נו, מותר לחלום לא?