OKC פשוט מדהימים אותי

• פותח הנושא ynvgi
  • פורסם בתאריך

ynvgi

New member
OKC פשוט מדהימים אותי

אני שוב מסתכל על הסגל שלהם והעובדה שהם עם מאזן כזה במערב פשוט מדהימה. הם פשוט תינוקות. חוץ מקווין אולי, (12 שנה ב NBA), איתן תומאס (7 שנים) אין להם שחקן עם יותר מ 5שנות ניסיון ב NBA. וגם הם שיחקו ביחד 40 משחקים כל העונה. 5 רוקיס 3 שנה שנייה 2 שנה שלישית 1 שנה רביעית 2 שנה חמישית. גיל ממוצע של 25 עם קווין אולי ואיתן תומאס (23.6 בלי).

carmelo

New member
כן, אבל זה שהם צעירים מוביל לעוד נתון מדהים

ווסטברוק, ספולושה, דוראנט וגרין לא פיספסו אף משחק עד כה. גם קירסטיץ' שיחק כמעט את כולם. בהשוואה למה שקרה בפורטלנד השנה...נראה שכולם מזנקים על העגלה של אוקלהומה ושוכחים מהבלייזרס שהיו על משבצת הצעירה המפתיעה רק לפני שנה-שנתיים (;

עידו17

New member
לא רק פורטלנד

כל אחת מהקונטנדריות סבלה מפציעות לשחקני מפתח העונה. פלא ששתי הקבוצות המפתיעות של העונה - אוקלהומה סיטי ואטלנטה, הן בערך היחידות שלא סבלו מזה?

carmelo

New member
אף קבוצה לא חוותה מכת פציעות כמו בפורטלנד

אולי חוץ מהווריורס, אבל מה זה משנה לגביהם?.. פורטלנד איבדה בפרק זמן מינימלי את שני הסנטרים שלה, ועד הדד ליין שיחקה עם ג'ואן הווארד הקשיש כסנטר. באטום, שמצויין לאחרונה, פתח את העונה באיחור. אאוטלו ורודי נפצעו באותה תקופה עם הסנטרים, כך שפורטלנד שיחקה עם רוטציה של מילר-רוי-וובסטר-אלדריג'-הווארד-בלייק-באיילס-קנינגהאם-פנדרגראף... אטלנטה לא כאלה מפתיעים...הם המשיכו בשיפור העקבי שלהם, קרופורד התגלה כתוספת אדירה וג'וש סמית חזר לעצמו מבחינה הגנתית ובהתקפה הוא השתפר בגדול עם צימצום הזריקות משלוש והליכה פנימה. גם הורפורד פרץ אחרי דריכה במקום בעונת הסופמור. עם כל זה, הם עדיין עשויים לסיים באותו מיקום כמו אשתקד, כאשר בוסטון דווקא נחלשה.

למעלה