OK...

AnnabeI Lee

New member
אבל לי אין סיכוי למות ממנת דם (אלא

אם כן יש בה HIV
)

ציקהלה

New member
אני לא

ואת שלי צריך הכי הרבה, אני מפחד מוות ממזרקים ( כשהם עליי).

AngeIDust

New member
אני מתה

שוב חולה אז אני במיטה, מנסה לא להתאמץ יותר מדי (וללמוד כמה שיותר, אבל זה קשה כשהכל מסתובב)

AngeIDust

New member
אני שונאת רופאים

אני בשבוע האחרון פיתחתי אנטי גדול לרופאים, שלא רק שרוב הזמן הם מיותרים (למה צריך לחכות שעות כדי שהוא יראה שלמישהו יש שפעת וירשום לו אקמול למה??) והדבר היחיד בשבילו הם יעילים זה לרשום לך תרופות (שאפשר לקנות אותן גם בלי מרשם אבל צריך מרשם כדי לא לשלם). חוצמזה שהם גם לרוב טיפשים ואני שואלת את עצמי איך אחרי 8 שנים (מינימום) של לימודי עבדות בן אדם יוצא כזה אידיוט (אם כי אחרי 8 שנים של למידת ספרים בע"פ כמו תוכי אתה לא יכול לצאת שפוי מדי) וגם זה לא ברור הלימודים האלה, אתה מבלה רבע מהחיים שלך באוניברסיטה בשביל האפשרות להגיד למישהו יש לך שפעת, קח אקמול, תנוח, אין מה לעשות בכל מקרה רק לחכות שזה יעבוד. ובשביל זה משלמים לך גרוע. רפואה זה עבדות. לא עושה שום בדיקות מטופשות שישאבו ממני דם בשביל להגיד לי שהכל בסדר ואני חלשה. הראש כבר לא מסתובב לי ואני חיה.

ציקהלה

New member
את שוכחת דבר אחד.

8 שנים זה בית ספר לרפואה בצרפת? וואו! דבר שני לרופאי משפחה אין סאז' כל כך אין להם התמחות אלו שעושים הפניות ורושמים מרשמים לכאבי ראש הם הכי דבילים, ואם את שואלת אותי, זאת העבודה הכי משעממת בעולם!

NoFaRi1

New member
היה היום אחד הימים הטובים P:

ויש לנו שבוע ספיריט וויק (עושים את זה בכל הבתי ספר?) ומחר נגמר ]: וזהו :]

NoFaRi1

New member
אוי, בטעות לא שרשרתי אליך

אבל זה משורשר להודעה שלי :]

NoFaRi1

New member
Spirit week

שבוע כזה שהשיעורים קצרים ויש תחרויות בין הסיניורס לג'וניורס וכו'.. בין כל השכבות. תחרויות אוכל וכדורסל ושחייה וטריוויה ואנערף שטויות כאלה P:

MissCunningham

New member
ואני לתומי חשבתי

שאלו תחרויות אלכוהול....
(אני לא אלכוהוליסטית. אני יכולה להפסיק מתי שאני רוצה)

MissCunningham

New member
../images/Emo3.gif

האמת שהמחשבה שאלו תחרויות אלכוהול עלתה בי לאו דווקא בגלל אהבתי הבלתי נדלית לאלכוהול, אלא כי בירמנתי במשך 10 שעות אתמול בלילה... אוף, שאנשים יפסיקו להזמין ג'ין&טוניק. איכ. אה, אה, ואני מכינה אחלה פרנצ' מרטיני ומוחיטו!

למעלה