OK...

burhtk1

New member
ליקוק נעים ^-^

אולי תפסיקו לריב??? פאטמון עכשיו מלקק את עצמו ומחכה לסימן שהריב נגמר!... (חחח) טוב אבל בכול אופן תפסיקו את הויכוח הטיפשי הזה ונגמר העניין...

מישהו מוכן להסביר לי מה קרה כאן???

אתמול לא הייתי פה בגלל שהייתי בסרט של הארי פוטר {שאגב הוא מהמם ומומלץ לכולם!!!} אז מישהו מוכן להסביר לי מה קורה כאן??למה נייקו רוצה לעזוב{או שהיא עזבה..ואני יודעת שאת לא רוצה שאני אקרא לך נייקו אבל התרגלתי סוריי..}על איזה סיפור מדברים??בקיצור מה קרה כאן??אגב היה לי מבחן היום...הלך די טוב..

Kenny Girl

New member
גם את ראית אתמול?

איפה? מתי? כי גם אני ראיתי אתמול מאוד מומלץ (יכול להיות שבקרוב יהיה סרט על רון ג´יני פרק וג´ורג´ והדודאים-עם אני לא טועה)

Kenny Girl

New member
מממ... אני יודעת שאני חדשה אבל

שמתי לב שדי... ריק פה... מצתערת

כן אני יודעת...

אבל מסכנים...המשפחה שלו... וכן שמעתי שהולך להיות במאי אחר...מעניין מי?? ודניאל אמר שאולי אחרי הסרט השלישי הוא לא ישחק יותר...

Kenny Girl

New member
מה?! למה?! אוף!!

אבל כל עוד רון ימשיך לשחק, אז אני שמחה!! הוא הדמות האהובה אליי

Digi Lista

New member
באמת תודה.

גם ככה הביטחון שלי לגבי הפורום נמוך ומעורער,וגם ככה אני מנסה כול הזמן להפעיל את האנשים,אני לא צריכה עוד הוכחות...אם כי אני לוקחת את זה לתשומת ליבי,ואני אנסה לחשוב על עוד דברים אבל...פורום לא עובד רק בזכות מנהל,להיפך- חברי הפורום הם אלה שיכולים לגרום לפורום להמשיך ולהתקיים,אז רעיונות,הצעות,ביקורת,תמונות,פיקים... אתם מוזמנים לכתוב כאן

Kenny Girl

New member
אה... אני באור יהודה

ואיזה מתוק דובי!!!!!!!!!!!!!!!!! אומרים ש: 1. יהיה דמבלדור אחר (כי הדמבלדור ההוא מת, ז"ל) 2. שיהיה במאי אחר, כי נגמר החוזה עם הבמאי הזה

למעלה