OK...

yamato ishida

New member
OK...

עכשיו שאני רגועה... אני אומרת לכם דבר אחד, ואני מקווה שזה לא יגרום מהומות: אני עוזבת ולא, אני לא מתנצלת. כי אין לי על מה

יאקומו

New member
תראי,

אם את עוזבת, זה אומר שרע לך כאן, כי אף אחד לא יעזוב מקום שטוב לו שם. ואם רע לך, אין דרך שנוכל להחזיר אותך, או לשכנע אותך! אז אני רק מקוה שתשני את דעתך בסוף...

Rocketshipper

New member
אני באמת לא רוצה לעצבן

אבל ברור שאת עושה את זה כדי לזכות בתשומת לב. למה לברוח? בגלל משהו קטן שרבנו בגללו? לא היית צריכה לנפח את זה כל כך. כולם טועים... זה לא כזה ביג דיל

יאקומו

New member
בזה לי צודקת...

כולם טועים, ואם על כל טעות חבר פורום יעזוב, הפורום לא יחזיק מעמד שבוע!!!!! ולי- קראתי את הסיפור ב"גירסה הפוקימונית", מאוד יפה!

Digi Lista

New member
אני רוצה להגיב על הכול!!!../images/Emo46.gif

אז דבר ראשון לא הכנסתי את הפיק הזה למאמרים,ואני מניחה שטוב שכך,לא ראיתי את ההודעה אחר כך לגביי ההעתקה,נכנסתי עכשיו וחטפתי הלם!!! קודם כול הרמה שאליו הגיע השרשור הזה הייתה נורא נמוכה ולא מתאימה לרמה שאני מחויבת לשמור עליה בפורום(וגם אם אני לא מחויבת רשמית אני מחייבת את עצמי!),אני בהחלט לא מסכימה עם עניין ההעתקה,ותאמינו לי שאין בנאדם שיותר שומר על זכויות יוצרים ממני(אני כותבת דברים בעצמי ולא הייתי מוכנה שישתמשו בהם אנשים אחרים,ככה שאת המצב הזה-הכעס אני יכולה בהחלט להבין)אבל זאת הייתה התקפה רצינית, אז אין ספק שהיה כאן משהו מאוד לא בסדר,וכמו שאני מכירה את נייקו היא יכולה לכתוב דברים טובים בעצמה ולא להעתיק,ואני מאמינה שהיא לא התכוונה לפגוע,והיא עשתה טעות,אני לא חושבת שהיה לה מושג כולשהו מה קורה במצב של זכויות יוצרים שנלקחו...רק שההתקפה שהייתה כאן ממש לא מצאה חן בעיניי,כלומר נכון שזה לא בסדר,ונכון שיש את כול הנימוקים בשביל לכעוס אבל אם הייתה פנייה אליי במסר(או באייסיקיו שעכשיו עובד)הייתי מנסה לסדר את העניינים בשקט,לא הייתי מכניסה את זה למאמרים ובטח לא על השם הלא נכון,לא הייתי משאירה את ההודעה ולא הייתי נותנת למריבה כזאת להתפתח. אז הכול נמחק,אני לא יודעת מה עוד להגיד,באמת שאני לא יודעת,מה שאני כן יודעת זה שפורום שיש בו מריבות לא בדיוק גורם לאנשים להישאר בו!ואני לא רוצה שאנשים יעזבו(כמו ביויו,למי שזוכר...)או בכלל יחליטו שאין להם מה לחפש כאן. אני לא יודעת מה עוד להגיד.

Rocketshipper

New member
שמעי...

אמנם היו פה כמה שנכנסו והתקיפו אבל אמרתי להם באייסיקיו שירדו מהויכוח כי הם לא שייכים אליו, לעומת זאת אני הבנתי שהיא לא התכוונה לפגוע ודיברתי אתה ברוגע וניסיתי להסביר לה מה היא הייתה צריכה לעשות מהתחלה, ובאמת בשיא הנימוס, והיא קיללה והתנהגה בחוצפה. וכך את מגנה עליה- אני מוצאת את זה מעליב מאוד.

Digi Lista

New member
אני לא מגינה על אף אחד.

ההתקפות לא מצאו חן בעיניי,אבל כתבתי בפירוש שאני מבינה את הכעס שלך,אני גם הייתי מתעצבנת בטירוף,אבל אני מחויבת לשמור על אוביקטיביות ולכן אני מנסה לכתוב משהו שיהיה בערך בסדר,אני אגיד את האמת,הרגשתי צורך להגיב אבל אין לי מושג מה בדיוק אני צריכה לכתוב,אסור לי לתמוך במישהו,או להסיט כנגד.

Rocketshipper

New member
אבל לא התקפתי!!!

אמנם בהודעה הראשונה, התעצבנתי, כי זה לגיטימי. אם מישהו אחר היה במקומי היה צורח ומקלל. אחרי ההודעה שלה הסברתי ברוגע למה אסור לעשות כזה דבר, ושבאמת מגיעה לי התנצלות. בשיא הרוגע והנימוס אמרתי. לא אמרתי שאת תומכת או מסיתה נגד. אבל להגיד שאת לא אוהבת את ההתפרצויות -שלי- ???? היא קיללה והעליבה אותי נורא!!! ואחר כך בכתה שהיא רוצה לעזוב את הפורום בגללי! לא רציתי להתעצבן ורציתי לשמור על שיא האובייקטיביות וזה מה שעשיתי. אבל עכשיו זו חתיכת הגזמה

Digi Lista

New member
אני לא אמרתי שלא.

לא אמרתי שהתקפת,קראתי את כול השרשור,לא אמרתי משהו כנגד מישהו ספציפי,לא אמרתי שהיא בסדר,לא אמרתי כלום למעט הגבה כללית על כול השרשור,אני לא פוסלת את מה שאת אומרת כי אכן התנצלות צריכה לבוא,אבל נייקו לא היחידה שצריכה להתנצל,אני מדברת על כול הקללות, כדי לריב צריך יותר מאחד(זה לא משנה מי התחיל). לגביי עזיבת הפורום,אני כמנהלת הפורום לא רוצה שאף אחד או אחת יעזבו,מעבר לזה אני לא יכולה להגיד יותר,אני לא יכולה(ולא רוצה)להתחנן לאנשים,עבדתי(ועדיין)קשה מאוד על הפורום אז ברור שמצב בו יריבו ואז כולם יעזבו תיחשב מבחינתי ככישלון אישי.

Rocketshipper

New member
אוקיי, אני אגיד את זה פעם אחת

כי אין לי כוח להמשיך יותר... אני לא קיללתי. אפילו לא פעם אחת. אפילו לא רמזתי על קללה. דיברתי באופן הכי רגוע ומנומס ואובייקטיבי שיש. הסברתי לה לאט מה עושים במצב שרוצים להעתיק ולמה פאן פיק זה לא העתקה מהסידרה. היא רק השיבה כמה שזה לא מעניין אותה וכמה שאני מטומטמת חסרת חברים. היא טוענת עכשיו שהיא נעלבה ושהיא רוצה לעזוב כדי למשוך תשומת לב ולא יותר. אני נעלבתי מאוד אבל אני לא נוטשת סתם כך. ניסיתי להפוך את זה לדיון יותר מריב. אבל כנראה שהיא רצתה להשאיר את זה בגדר ריב. אם היו עוד אנשים שהתערבו ורבו איתו באופן אחר ובוטה זה לא קשור אליי.

Rocketshipper

New member
ואגב

בתוך אותו שירשור התנצלתי יותר מפעם אחת אם הדברים שאני אומרת מעליבים בעיניה. אפילו שזה לא מגיע לה

Digi Lista

New member
ראיתי.תאמיני לי שראיתי.

ראיתי שניסית לסיים את העניין כמה שיותר מהר,ראיתי שהתנצלת וכנראה ציפית להתנצלות מצידה וככה היה נגמר כול הוויכוח ושלום על הפורום.ראיתי גם שלצערך(ולצערי)זה לא קרה ויצא מכול פרופורציות ולא משנה למה.העובדה היא שמה שקרה-קרה והכול התגלגל כמו כדור שלג שאי אפשר היה למרות ניסיותייך לעצור.

Digi Lista

New member
הבנתי אותך כבר קודם.

הבנתי שניסית להפוך את זה לדיון ומצב כזה לא היה הרעיון שלך,אל תשכחי שבשרשור הזה מה שיצא לא היה מה שהתכוונת,עובדה שאת כאן מגיבה על ההודעות האלה וגם על הודעת העזיבה הגבת,אני מעריכה את מה שניסית לעשות,באמת שכן(כי זה בדיוק מה שאני מנסה לעשות עכשיו),אני רק טוענת שמה שיצא (למרות שלא רצית בכלל שמשהו כזה יקרה)לא היה משהו שנהניתי לראות.

Rocketshipper

New member
עכשיו בזה את טועה

ובאופן חריף. זה בהחלט יצא כמו שהתכוונתי. אבל היא הייתה כל כך בטוחה ומרוכזת בעצמה ולא חשבה אפילו להקשיב לי. עובדה שיותר משני אנשים שקראו את השרשור החליטו להגיב. לא אני הבאתי אותם ואפילו העדפתי שהם לא יכתבו כלום. גם אנשים שלא הגיבו וקראו אמרו לי שלא משנה כמה שאני מנומסת היא ממשיכה לקלל וכדאי לי לקלל בחזרה אבל לא הסכמתי.

טוב ככה:

אנחנו חברים של נייקו(ימאטו). ואתם יודעים את זה. על כל פנים. היא בקשה שנימסור: שהיא נורא נעלבה, והפעם היא באמת לא חוזרת. ושהיא לא מצתערת. וזהו זה.

Digi Lista

New member
אוף,נמאס לי כבר מכול העניין.

נמאס לי לגמרי,חברים מתערבים פה,מתערבים ומגינים שם,מעבירים מסרים,מתקיפים... די, אנחנו פורום דיג´ימון,בואו ננסה לחזור לנושא שבשבילו הפורום קיים, אתם רוצים אני אביא עוד רעיונות,אני אעבוד יום שלם על מאמרים,בחיי שאין לי עצבים לכול העניים הזה,בואו פשוט נשכח מהעניין ונמשיך הלאה,רציני אני יודעת שמה שהיה כאן היה מאוד לא בסדר ולא השאיר טעם טוב,אבל בחייאת אני משתגעת כבר(ואני בטוחה שאני לא היחידה),אני בעד שנייקו תחזור ובמקביל אני בעד שאחרים לא יעזבו וכולנו נתרכז בנושא דיג´ימון.

למעלה