אני רוצה להגיב על הכול!!!../images/Emo46.gif
אז דבר ראשון לא הכנסתי את הפיק הזה למאמרים,ואני מניחה שטוב שכך,לא ראיתי את ההודעה אחר כך לגביי ההעתקה,נכנסתי עכשיו וחטפתי הלם!!! קודם כול הרמה שאליו הגיע השרשור הזה הייתה נורא נמוכה ולא מתאימה לרמה שאני מחויבת לשמור עליה בפורום(וגם אם אני לא מחויבת רשמית אני מחייבת את עצמי!),אני בהחלט לא מסכימה עם עניין ההעתקה,ותאמינו לי שאין בנאדם שיותר שומר על זכויות יוצרים ממני(אני כותבת דברים בעצמי ולא הייתי מוכנה שישתמשו בהם אנשים אחרים,ככה שאת המצב הזה-הכעס אני יכולה בהחלט להבין)אבל זאת הייתה התקפה רצינית, אז אין ספק שהיה כאן משהו מאוד לא בסדר,וכמו שאני מכירה את נייקו היא יכולה לכתוב דברים טובים בעצמה ולא להעתיק,ואני מאמינה שהיא לא התכוונה לפגוע,והיא עשתה טעות,אני לא חושבת שהיה לה מושג כולשהו מה קורה במצב של זכויות יוצרים שנלקחו...רק שההתקפה שהייתה כאן ממש לא מצאה חן בעיניי,כלומר נכון שזה לא בסדר,ונכון שיש את כול הנימוקים בשביל לכעוס אבל אם הייתה פנייה אליי במסר(או באייסיקיו שעכשיו עובד)הייתי מנסה לסדר את העניינים בשקט,לא הייתי מכניסה את זה למאמרים ובטח לא על השם הלא נכון,לא הייתי משאירה את ההודעה ולא הייתי נותנת למריבה כזאת להתפתח. אז הכול נמחק,אני לא יודעת מה עוד להגיד,באמת שאני לא יודעת,מה שאני כן יודעת זה שפורום שיש בו מריבות לא בדיוק גורם לאנשים להישאר בו!ואני לא רוצה שאנשים יעזבו(כמו ביויו,למי שזוכר...)או בכלל יחליטו שאין להם מה לחפש כאן. אני לא יודעת מה עוד להגיד.