OK... ת`רד אחר-

flowr..

New member
OK... ת`רד אחר-

מכיוון שמיכל אקליפסד ביקשה לכתוב כתגובה להודעה שלה רק ``באה/לא באה`` בלי פירוטים מיותרים, אני לא אהרוס לה את הת`רד, ואני אפתח חדש עם השאלה שרציתי לשאול: לכל אלו שכתבו שהם לא באים... למה? אם אתם יכולים, תכתבו כל אחד את הסיבה שלו... טוב? מצטערת, זה מעניין אותי...:) flowr..

orchid

New member
טוב...

אני לא יכולה לבוא כי פשוט יש לי יותר מדי דברים לעשות...אני אשכרה בלחץ אטומי שמביא אותי לבכי (כן...אני רצינית) כי אני לא עומדת במה שיש לי לעשות... אני יודעת שאני חדשה ואולי לא התכוונת אלי כשאמרת לפרט סיבות, אבל...בכל מקרה, פרטתי, כי מגניב לי כאן וחשבתי שיהיה מגניב גם לפגוש כאן את כולם (טוב..את מי שבא) אבל באמת שזה מפאת חוסר זמן... רוני.

flowr..

New member
אז מה אם את חדשה

מי אמר שלא התכוונתי אלייך? שאלתי בכלליות. יש לי גם עבודה ענקית לעשות בביולוגיה.. שאני חייבת לקבל בה ציון טוב כדי לצאת מהבי``ס שלי. ובקושי עשיתי כמה עמודים.. אני לא אעשה את העבודה=אני לא אקבל ציון טוב. אני לא אקבל ציון טוב= אני לא אוכל לעבור לאורט אבין. אני לא אוכל לעבור לאורט אבין= אני אשאר בבי``ס עם ילדים שמציקים לי ומדכאים אותי. אני אשאר בבי``ס עם ילדים שמציקים לי ומדכאים אותי= אני אדרדר (עוד יותר) בלימודים. אני אדרדר (עוד יותר) בלימודים= אני לא אמצא עבודה. אני לא אמצא עבודה= אני אהיה מובטלת זקנה ורווקה שגרה לבד עם 8 חתולים. (או יותר גרוע- שעדיין גרה עם אמא שלה.) אבל אני אמצא זמן בלוח הזמנים העמוס שלי לבוא לפגישה הקטנה שלכם... flowr..

רותם ג

New member
ואני...

ביום ראשון נוסעת לנתניה, לחבר שלי ,אני לא ראיתי אותו הרבה זמן, ביום שלישי יש לי פעילו בתנועת נוער, אני יכולה ביום שני/רביעי וביום חמישי אני גם יכולה וביום שישי...חבל על הזמן אני לא יכולה, מקווה שתתחשבו בי אוהבת רותם

Tiptip RuLeZ

New member
אההה...יש לי מבחן בביולוגיה

ביום שני....על כל החומר מתחילת שנה...אבל אםמ אני אספיק ללמוד אני אבוא

N0

New member
נו באמת...

לN0 יש ביום שני מתכונת בהיסטוריה... והוא בכל זאת מתכוון לבוא. יש לו ביום רביעי מתכונת בפיזיקה וביום ראשון שאחרי מתכונת בספרות... וזה עדיין לא ימנע ממנו לבוא. ואולי אתם מסתכלים על כל זה כסתם אבל לN0 יש כרגע נכשל בספרות (והוא צריך לקרוא 4 ספרים למבחן, לא ספרי קריאה ספרים משעממים של בית ספר! ) וגם היסטוריה , זה לא ממש הצד החזק שלו (הוא לא ממש טוב בשמות ותאריכים...) ופיזיקה הוא לא ממש למד כל השנה אז הציון שלו כרגע על 65 ואם הוא רוצה לא לעשות פעמיים בגרות הוא דורש מעצמו מגן של 75 + (מה שאומר שהוא צריך להוציא מעל 90 במתכונת כדי שיהיה לו תרוץ מספיק טוב כדי לקבל את הציון הנ``ל...) ובכל זאת N0 הולך לבוא, למה ? כי הוא גם ככה לא לומד וגם אתם לא לומדים! על תחרטשו לN0 שטויות על מבחנים חשובים הרי אתם בטח גם ככה דוחים הכל לרגע האחרון, אז תעשו טובה קחו יום קודם תלמדו כמו שצריך ותוכלו להגיע לפגישה (זה מה שN0 היה עושה אם היה לו כח ללמוד). N0

למעלה