OK, נתחיל מהתחלה:

OK, נתחיל מהתחלה:

המצב עכשיו די טוב: יש לי dataset מלא בנתונים, הכל טוב. אם אני עושה ds.writexml - אני מקבל קובץ xml פיזי בדיסק עם נתונים טובים. לקובץ הזה כתבתי קובץ xsl שעושה לו המרה לצורה שאני רוצה, וזה עובד טוב, ברמת קובץ. עכשיו אני רוצה את אותו דבר, אבל on the fly . לקחת את ה dataset, לעשות משהו בזמן ריצה, ולקבל כסטרינג את קובץ ה xml החדש, המומר. אני מניח שהמשהו הזה צריך להיות: לייצא מ ds ל xml באיזה אובייקט, על האובייקט הזה להפעיל xsl ולקבל את הנתונים כמחרוזת. אם למישהו יש מושג איך מתחילים את זה, זה יכול לעזור לי רבות. תודה.

Justin Angel

New member
קה פרובלמה מואי צ'יקיטה?

תשתמש ב-DataSet.GetXml כדי להשיג מחרוזת טקסואלית עם ה-XML של המידע של ה-DataSet. בשביל XSL קיים Namesapce שלם בשם System.Xml.Xsl והוא מכיל בתוכו את מחלקת ה-XslTransform שמאפשרת לקבל מסמך XML ומסמך XSL ומבצעת את הטרנספורמציה.
XslTransform xslt = new XslTransform(); xslt.Load("output.xsl"); xslt.Transform("books.xml", "books.html"); //based on: XslTransform.Transform
כמו כן קיים אלמנט גרפי ב-ASP.Net בשם <asp:xml> שגם הוא מקבל פירוט XML ופירוט XSL ומאפשר הדפסה וטרנספורמציה On the fly ברמת ה-GUI. זאת בהנחה ואתה משנה נתונים לפורמט גרפי. לדוגמה ספציפית ל-Dataset: Applying an XSLT Transform to a DataSet

תודה, זה טוב, הבעיה היא

שהבחור xslt.transform יודע לקבל 14 סטים של פרמטרים, ואף אחד לא מתאים לי. ה input שלי הוא משהו שהיה dataset ואני הופך אותו לצורך העניין ל xmldocument, (אחד ה inputs החוקיים כאן הוא ixppathnavigable . איך אני ממיר את מה שיש לי (dataset/xmldocument) ליצור הזה? ) ה output שלו הוא בדרך כלל xmlwriter , וגם את זה אני לא יודע לייצר. כל עזרה פה תתקבל בברכה. תודה.

Justin Angel

New member
../images/Emo26.gif

אגב, אני זוכר שהבעיה שלך [בנושא קוד] הייתה שליפה מפורמטת ל-XML ממסד נתונים. למה לא ביצעת פשוט שאילתת For Xml של סיקוול? בסיקוול 2005 יש שם אפשרויות פירמוט מאוד חזקות ומאוד פשוטות.

למעלה