OK..מה נסגר?

a Warming Sign

New member
OK..מה נסגר?

תראו את הראיון זה של רובי לאחר טקס הבריטס שבו הוא זכה עם אנג'לס: http://www.youtube.com/watch?v=Oc6nkfUmtiw&NR כמו שכתבו שם,זה באמת נראה קצת שהוא על איזשהו חומר לא ברור.........
בטקס הוא דווקא נראה רגוע ומפוקס והכל,אולי זה מהתרגשות או משהו,אבל הוא לגמרי מבולבל ומדבר לא לגמרי לעניין
ועוד המנחה לא ממש שיתפה פעולה עם תכנית העל הישירה שלו לעשות איתה מעשים [יותר ישיר מזה לא יכול להיות:X], אז הוא יצא קצת מוזר...
קצת מבאס לחשוב שיש סיכוי שהוא באמת לקח איזה משהו..אולי אני סתם נסחפת וסתם נפלנו על כמה דקות מבולבלות שלו, אבל הוא ממש מוזר שם.
לא?

a Warming Sign

New member
עכשיו כשאני חושבת על זה..

גם המנחים לא מי יודע מה מפוקסים
נראה לי כולם חלקו איזה מתנה קטנה לפני השידור.

כן...

יש מצב לקוקאין. הם כולם קצת הייפר. להגיד לך את האמת, כמה שזה עצוב, כל בריטניה נמצאת על הדבר הזה. והמנחה, שתלך לחפש. היא גם ככה נראית כמו מקל של מטאטא. נראה לי שרובי סתם ניסה לעשות את השידור יותר מעניין

Berliner star

New member
ממממ

האמת שכבר ראיתי את זה כמה פעמים.. ו.. הוא לא ניראה לי כל כך מוזר שם.. התסרוקת הזאת עושה משהו! אני בטוחה!
משהו לעיניים.. חחח לא יודעת להסביר אבל.. יש משהו שונה. הוא כניראה באמת התרגש קצת.. אני לא מאמינה שרובי על סמים. ממש לא. אני מאמינה לו. הוא אומר שהוא לוקח סטרואידים וכאלה דברים אבל לא סמים.

Nova5

New member
חח - נחמד

בכל אופן נראה לי שמנחים קיבלו מנה גדולה יותר...

a Warming Sign

New member
סטרואידים זה לא כזה רחוק מסמים../images/Emo8.gif

גם אני מאמינה לו,לחלוטין. אבל ההתנהגות שלו מוזרה שם ואין לי הסבר אז אני נוטה לעגל פינות
..אפילו שהוא מתרגש בד"כ הוא מתנהג אחרת וגם יודע לדבר לעניין גם אם השאלות צפויות והשיחה לא זורמת..הוא אפילו שכח קצת פרטים. מה גם שיש עוד עניין,שכבר כמה שנים שרובי יותר מדבר על עניין הגמילה הוא אומר שהוא בד"כ מנסה למתוח את הגבול כמה שיותר.. ואם זכור לי טוב היה שני ראיונות שהיה בהם רמז בולט לזה שהוא באמת מתנסה מדי פעם בסמים קלים, אפילו היה ראיון אחד בבית שלו,אני אנסה למצוא,שאני זוכרת כמעט בבירור איזה שיחה לגבי מריחואנה והצעה. הייתי בטראומה אחרי שקראתי את זה
,אולי זה לא אמיתי,אני אנסה למצוא את זה איכשהו

למעלה