OK חידה ראשונה באות A רק לציין את שם היצרן
A ac cobra New member 7/1/02 #4 עוד רמזים בקשר לתמונה 2 הוא מיוצר ברומניה ועוד רמז לתמונה 3 החברה הביאה לנו את ה"פטיש"
T teen17 New member 7/1/02 #5 בקשר ל-3 אין לי מושג ובקשר ל-2 אני לא בטוח שהוא מיוצר ברומניה כי ברומניה מיוצר רק דולצ´ה או משהו כזה.
בקשר ל-3 אין לי מושג ובקשר ל-2 אני לא בטוח שהוא מיוצר ברומניה כי ברומניה מיוצר רק דולצ´ה או משהו כזה.
ר -רוני- New member 7/1/02 #6 ד´אציה כך היא ניקראת ברומניה נידמה לי שבארץ קראו לה דלתה או משהוא דומה, אבל נהגתי חודש ברכב שכזה טיול ברומניה עשיתי כמעט 5000 ק"מ בכל רחבי רומניה נסעה יפה בכביש ויותר בדרכי עפר.
ד´אציה כך היא ניקראת ברומניה נידמה לי שבארץ קראו לה דלתה או משהוא דומה, אבל נהגתי חודש ברכב שכזה טיול ברומניה עשיתי כמעט 5000 ק"מ בכל רחבי רומניה נסעה יפה בכביש ויותר בדרכי עפר.
A ac cobra New member 7/1/02 #7 טוב תקבלו עוד רמז עבה!!!!!!!!!1 חברה שמייצרת את הפטיש(איך אומרים פטיש באנגלית ) החידה תיהיה עד18:00 ! היום וב20:00 תיהיה חידה באות B
טוב תקבלו עוד רמז עבה!!!!!!!!!1 חברה שמייצרת את הפטיש(איך אומרים פטיש באנגלית ) החידה תיהיה עד18:00 ! היום וב20:00 תיהיה חידה באות B