ok אני רוצה שמות.....

אלרוס

New member
../images/Emo45.gif מילי, אתה צודק!

גם אני עוד מעט בן 14 ובן דוד שלי בן 17.5 אוהב את הסידרה, אולי אנחנו אוהבים משהו ילדותי (למרות שזה לא ילדותי) אבל אנחנו לפחות לא שטחיים כמו דיסק (בסדר, גם אתם לא שטחיים כמו דיסק, אתם יותרא שטחיים מדיסק!) תשאלי כאן את הילדים לכמה יש תחומי עניין שהם לא דב"ז וכמה בפורום המורדים עם תחומי עניין עמוקים (כמו שנגיד אני מתעניין בטולקין) ותגלי שאם נחשוב על כמה כל אחד רדוד אנחנו נהיה בלב הים ואתם ליד חוףפ (בסדר, אתם תהיו ביבשה). אל תבקרו אנשים אחרים לפני שתסתכלו על החסרונות שלכם!

נכון, למעריצי המורדים אין חיים

למשל אני אוהב גם רומח הדרקון, ודיג'ימון ועוד דברים, ולמשל אני מכיר איזה חמישה מעריצי מורדים שכל פעם שבלשון המורה אומרת "טוב, צריכים לכתוב מאמר למה אתםן בעד זה ונגד זה" הם צועקים "בעד ונגד המורדים! בעד ונגד המורדים!" כמו איזה משועממים. ומביאים תמונות שלהם וכתבות לכיתה. איזה משועממים

angel rebelde

New member
טוב חמודים..

תעשו מה שבא לכם... אני באתי לבקש תמונות....ראיתי ת'נושא לא יכולתי שלא להגיב... בעיה שלכם שלא הבנתם אותי כמו שרציתי שתבינו אותי... אני מאוד רוצה שדבר הזה בין הפורומים יגמר.. וזאת לא סיבה לקלל את סבא או סבתא שלי!!! מילא אתם מקללים אותי אבל למה אותם??? ולהגיד לכם את דעתי על הדרקון הזה?!?! זה ממש מפגר.. אני לא רואה מה אתם רואים בזה.. אני למשל רואה המורדים כי אני רואה הרבה קטעים שקוראים גם לי... אבל בדרגון הזה.. מה כבר יקרה? ז'ג'מוקו ימות?!?! אבל.. אני גם בטוחה שגם את זה לא תבינו כמו שאני רוצה שתבינו... אז יאללה... הצבנתי אותכך אל תעשו הפסקת אש.. תכעסו עליי תקללו אותי (ולא ת'סבים שלי!) ושיהיה לכם כיף... מקווה שהבנתם מה אני רוצה להגחד לכם... ביי!!

טוב, אז אני אקלל אותך

יא זונה מוצצת לסוסים! יא אונסת חתולי אשפה! יא זונה בת זונה בת בת זונה! שתמותי אמן כלבה שרמוטה אלכוהוליסטית מסוממת! את בטח כזאת שמנה שכדי לעלות עליך ולזיין אותך צריך לתת לך מכה בתחת ולעלות על הגל הראשון! ומה יקרה במורדים? פרלחו ימות? בת זונה.

אני חייב לעשות כל מה שאת רוצה?!

ואם זה כל-כך מעליב אותך שמקללים את הסבא וסבתא שלך, אז שוב: את זונה בת זונה בת בת זונה!

אלרוס

New member
אם תשימי לב

הוא לא קילל את סבתא שלך (רק את האמא והסבתא רבא שלך) הוא כתב זונה בת זונה בת בת זונה. אם תשימי לב הוא כתב שאת זונה, שהאמא שלך זונה ושהאמא שלה (סבתא שלך היא בת זונה, כלומר שהוא לא כתב שסבתא שלך זונה וזה מה שביקשת ממנו. תומכים בך מילי!! וחוץ מזה, למי אכפת מה אמרת?

סביח

New member
אל תקללו אותה

היא לא שווה את זה וזה סתם מוריד את הרמה של הפורום עד שסוף סוף הוא קצת השתקם אחר חודשים של גועל נפש שהלך פה

אלרוס

New member
אני אוהב לתקן שגיאות כתיב!

1.קוראים- קורים (מה? את חיה בספר?) 2. ז'ג'מוקו- שמוקת את בעצמך! 3.הצבנתי- עצבנתי (לפחות בכוונה לך את צודקת) 4.אותכך? לא מכיר מילה כזו 5. להגחד- להגיד (ולא הבנו מה את רוצה מהחיים שלנו) ועכשיו להערות על הנושא: 1. מה לא סיבה לקלל את סבא וסבתא שלך? 2. תצפי בזה ואז תגידי שזה מפגר 3. מה קורה במורדים שקורה בחיים שלך (את על כדי כך זונה?) מה קורה כאן, ילדה מתאהבת, ילדה נפרידת, מענישים את הילדה, היא שוב מתאהבת, הפעם היא מקיימת יחסי מין, היא שוב נפרידת ונוקמת החבר לשעבר שלה, היא מבצעת פשע, חברה שלה מסגירה אותה, היא מתנקמת בחברה, היא שוב מבצעת פשע, שוב מתאהבת וחוזר חלילה. 4. תנסי לראות ואז תדברי (מה כבר יקרה? ז'ג'מוקו ימות?!?! ) 5. כן, את מ עצבנת אותנו

Shinobi

New member
המורדים היא סדרה שטוחה

בדיוק כמו כל הטלנובלות לא כמו דרגון בול זי שיש שם הרבה דברים לא צפויים ודרך אגב אני בן 15 וחצי וצופה בדרגון בול זי ואני גאה בזה!!!!

saiyanit

New member
שינובי!!!!!!!!! גאים!!

סאיינית בת 16 ורואה דבז שמונה שנים וגאה בהחלט!! טלנובלות=טלנבלות.. המצאת המאה!!

אני בן 17 וחצי

אז באמת נא לא לטחון בשכל שאנחנו משועממים - אני לא מבזבז שעתיים מחיי על שטיות כמו המורדים!!!!

LINKIN PARK!!!

New member
לא, הם עוד יותר גרועים מזה...

הם מבזבזים שעתיים מהחיים שלהם על זה כל יום, וזה לא רק שעתיים. סדר יומו של מורד. 07.00-לקום בבוקר ולהתפלל לאלוהים-בנחמין. 08.00-ללכת לבי"ס כשהתמונה של המורדים מול הפרצוף ולנשק אותה. 08.15-ללמוד אם התיק של המורדים, הקלמר, העפרון, המחברת, והעטיפה של המורדים. 14.30-לחזור הביתה ולחפש במחשב חומר על המורדים. 16.00-לדבר אם החבר/חברה בטלפון על המורדים. 18.00-לראות המורדים. 20.00-לחשוב על המורדים, להתעסק באלבום המדבקות של המורדים ולגלות שהשלמת אותו עוד פעם כבר בפעם ה100. 23.30-ללכת לישון ולחלום על המורדים. אז כמו שראינו, אין לכם הרבה חיים.

LINKIN PARK!!!

New member
יופי!!!

גם אני אוהב (מאוד, מאוד) לתקן שגיאות כתיב, יופי שיש פה עוד מישהו כזה! ועוד הוא תיקן ילדה שרוצה שיקללו אותה, שהסבתא שלה זונה.

LINKIN PARK!!!

New member
אה...

ובמורדים מה יקרה? חמליטה תנשק את גובליטו?!?!, היא תגיד לו שהיא אוהבת אותו?!?!? מיגואל יפרד מסיסיליה?!?!?

למעלה