ok אני רוצה שמות.....

hydro pump

New member
ok אני רוצה שמות.....

להציף את פורום המורדים? סבבה. עכשיו מי החולירות הקטנות (אני לא מכליל) שהוציאו שעתיים מהחיים שאין להם להציף את פורום פוקימון..?

2 דברים

אחד - רושמים "כולערות" שתיים - לא יודע על מה אתה מדבר. פוקימון אחלה סידרה רק כמח דרגון בול זי הרסו אותה בארץ וערוץ הילדים לא שידר בעקביות, אז הפסקתי לראות...

digiash

New member
דווקא את פוקימון דיבבו פאקינג מעולה

! ^^ כל הכבוד להם על זה

ashkeloni

New member
השם שאמרו באחת ההודעות שם???

Vin Diesel xXx הוא מפורום משחקים... רק אל תגיד לו שאני אמרתי לך... השם שאיתו הוא מציף הוא U007U

angel rebelde

New member
בואו נגיד ככה...

אתם ילדים בני 8 או 7 לא?! ככה שהפורום המורדים כופל אותכם פי 100000!!! כי הם גם הרבה הרבה הרבה אנשים... וגם יש שם ילדים (שכבר לא ילדים) בני 20!! ככה שאין לכם סיכוי איתם... אבל תעשו מה שבא לכם... אה אה! ואם אתם לא בני 7 או 8... אתם בני אדם חסרי חיים...

...

דבר ראשון אנחנו לא ילדים בני 7-8 אנחנו ילדים בני משהו כמו ( לא בדיוק) 12-20 אז סתמי ת'פה... ודבר שני סבא שלך חסר חיים יא מזדינת בתחת של סוס ! יא כלבה מוצצת דרסו את סבא שלך 5 פודלים עם טרנטה יא כלבה יא חרא יא דיסלקטית יא חסרת סחל יא משאית יא סתומה בתחת יא מפגרת ! אומרים לך שרוצים לעשות שלום וזה מה שאת רושמת יא חרא !!!

angel rebelde

New member
חמוד...

אני חסרת חייים?? תראה מה אתה עושה?! רק יודע לקלל!!! שיהיה לך בהצלחה בחיים...

...

אני לא רק יודע לקלל תאמיני לי שאי בקושי מקלל ואם אני מקלל זה כי יש לי סיבה... יא חסרת חיים... מבזבזת כל יום שעתיים מהחיים שלה...

angel rebelde

New member
למה אתה לא?

אתה לא רואה דרגונבול או איך שלא כותבים את זה? אתה כן!!

Goggle Girl

New member
אני בת 17

י"א. ואם אני חסרת חיים אז זה מעומס לימודים, לא משהו אחר. תיראו, לא די? לכו לפורום שלכם, אנחנו נישאר בשלנו והכל יהיה טוב. ואני אדאג שאת הסיפור הבא שלי לא יפרסמו אצלכם, אוקיי?

angel rebelde

New member
סבבה!!

ואני רק רוצה להזכיר לכם שאני בעיקרון נגנסתי לפה כדי לבקש תמונות לא כדי לריב!!

אני בן 14

וכמעט עמדתי להגיב על ההודעה להפסקת אש בחיוב, אבל עכשיו עלית לי על העצבים! אין בעיה, רוב הפורום היה בהפסקת אש, וגם 5אני, אבל את באה ומלכלכת. סבבה. אנחנו עוד נראה.

angel rebelde

New member
למה עליתי לך על העצבים?!

אני בכלל לא דיברתי על אלה (הנחמדים) שרוצים להפסיק עם זה!! דיברתי למשל על זה שכתב זין להפסיק את זה... ואני לא ליכלכתי בכלל!!! הגיל הזה בא ישר והתחיל לקלק!!

לא דיברת על "הנחמדים"?!

אז אני מניח שסתם עשית הכללות, הא? "אתם ילדים בני 8 או 7 לא?! ככה שהפורום המורדים כופל אותכם פי 100000!!! כי הם גם הרבה הרבה הרבה אנשים... וגם יש שם ילדים (שכבר לא ילדים) בני 20!! ככה שאין לכם סיכוי איתם... אבל תעשו מה שבא לכם... אה אה! ואם אתם לא בני 7 או 8... אתם בני אדם חסרי חיים..." תלכי למצוץ

למעלה