oi oi oi

Jackass Girl

New member
../images/Emo58.gif יא מפלה!! ../images/Emo46.gif

יש לך משהו נגד ניגרים?!?! אה?!?!?!
!! אני יראה לך מה זה!!

JACKASS 4 LIFE

New member
בן אני מאוכז!!!!!!

אחי ציפיתי שתעיף מפה את כל ה"מאגניבות"... יעני אוריל לפנים..יעני היא הכי הארדקור אנדרגראונד לפנים כאילו כאילו כאילו..

bobby6killer

New member
אחי מיתון ../images/Emo6.gif

1)סחתיין על הפנים, נראה נהדר 2)לא פיספסת הרבה,מדברים הרבה על מפגש פורום ונחש מה? לא יוצא! 3)אחי אני משתדל להיות טיפה טיפה טיפה טיפה טיפה יותר עםה טאקט ולכן יש כאן פול מעפנות כאלה ש"אוהבות ג'קאס" אבל ביננו הם רק מתות לתת לבאם מציצה והפעם האחרונה שהם עשו ג'קאס זה בים שהם רצו עם בגד-ים חוטיני ליד אנשים (!!!!!) כיאילו שיווווו.
[ (ולכל אוהבות באם שצחקתי עליהם,הכל באהבה[רק עם אתם כוסיות!])

sweet 666

New member
ואי... זה כל כך סטייל בן...

ולמרות התלונות שלכם, הפקאצות בכלל לא כותבות כאן... כאילו הן נכנסות, אמרות"היי אני חדשה" וזה.. cum and goers....אתן מעפנה.

JACKASS 4 LIFE

New member
כה אה באמת הפנים נראות חלומיות...

ורגע,מתחילת החופש,לא עשיתם מפגש פורום?! למה?! לא כזה קשה לארגן... ועזוב אותך טאקט..תחזור להיות בן של פעם..

sweet 666

New member
חחחח! איזה קווווווול!!! אבל לך בטח

באסה..לא נורא, תחזור לבית ספר מקושט... ואני שמחה שאתה לא מת...אז החלמה מהירה חבובי וכן, איך היה באיביזה באמת? מעניין לשמוע...ודרך אגב, בוא, ב26 עושים מפגש פורום קטנטון... ועכשיו התגובה על הפרצוף שלך: פפפפפפפפפפאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאקק!!!!!!!!!!!! הולייייייייייייי מוליייייייייייייי פאק!!!!!!פאק!! זה כאאאאאאאאאאאאאאאבבב! אוץ' אוץ' אוץ' אוץ'!!! ואאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאיייייייייייייייי... חח, טוב, הוצאתי את זה... תרגיש טוב יוני.

holly shit

New member
אווו דאםםם..

איזו נפילה ועוד איזה פרצוף השאירה לך, חח סתם הכול שטיות. אבל עכשוי באמת, חשבתי השמת תמונות מאיביזה פתחתי את ההודעה כולי מצפה לראות כוסיות ותחת חשוף אבל פתאום אני רואה אותך פצוע כמו תחת. שים תמונות מאיביזה או ספר לפחות אם היה כיף. בכלל מקרה נקווה שעד הבית ספר תהיה כמו חדש!

פ-ששש כבוד על הפנים!

גם לי קרו כל מני שטויות.. רק לא בגלישה גלים אלא רוח.. זה לא כיף ליפול לתוך להקת מדוזות.. למזלי.. רק כמה צרבו אותי.. ולסעים אלהים יעזור לי כמה ראיתי יותר מדי מקרוב חחח אבל אף פעם לא הצלחתי להגיע להישג שכזה! ברכותיי

JACKASS 4 LIFE

New member
אז יצאת בנס אחי..

אפרופו מדוזה...אחי עקצה אותי שם (באיביזה) מדוזה..אחי בחיים לא אכלתי כזו צריבה.. כמו מגהץ חםםםםםםםם.. עד עכשיו יש לי את הסימן שלה..אני אצלם מחר ואראה לך.. ושמור על עצמך בים חבוב.. זה לא צחוק...

O_O אמא..

כואב? חיחי ^_^ מישכןןןןןן.. סתם, לא. זה גורם לך להראות מאוד קשוח. מאוד. וחושני. הו, כן. -מזילה ריר-

holly shit

New member
אוו מאןןן!!

האמת באמת יש בזה משהו סקסי, סתם אבל זה דיי יפה.

JACKASS 4 LIFE

New member
פווווול שקסי

אני נירא כאילו 7 ערבים פירקו לי את הפנים...=\ טוב אבל תודה בכל אופן =)

sweet 666

New member
אווווו יההההההההההההה!!!

אתה נראה קשוח!!! אני מקווה שזה יצמח ויפרח עם הזמן... סתם סתם...מקווה שזה יתייבש ותוכל לקלף את הפצעים.

למעלה