Ohhh! I think I'm gonna hurl

AeroTom

New member
Ohhh! I think I'm gonna hurl

I'm not worthy! I'm not worthy! I'm not worthy!! Dual-Disc Center You kick out the Dual and you got more time for...

SaintJohn

New member
../images/Emo45.gifאכן יש כבוד../images/Emo45.gif

הם יוצאים תותחים בכל פעם מחדש

AeroTom

New member
../images/Emo6.gif ! גדול!

ג'ו תמיד לא מרגיש בנוח שאומרים לו את זה עם ההשתחוות על הריצפה... מגיע גם לו וגם לחנות...

AeroSlash

New member
נצל"ש..

הדיסקמן שלי חי בסוף
ברגעים אלו ממש אני עוברת על כל הדיסקוגרפיה כדי להחליט סוף סוף איזה ריפים אני בוחרת.. אני רק ב-Get Your Wings וכבר יש לי 5
ויש לי עוד את כל הדיסקוגרפיה.. אני כבר רואה שזה לא הולך לקחת לי קצת זמן..

SaintJohn

New member
It's alive!

תשברי את הראש קצת ותחשבי טוב, זה ממש לא קל לבחור 5 ריפים אהובים מתוך כולם :)

בָלבָל

New member
גם אני צריכה לעשות את זה...

אבל אין סיכוי! אולי עוד כמה שנים... תהני!

AeroSlash

New member
עוד נצל"ש...

מה דעתכם לעשות רשימה מסודרת של כל הקאברים שהלהקה עשתה ולנעוץ את זה איפשהו בנתיים שהתחרות נמשכת? כמו שהיה באירו-ליג השורה האדומה הזו מעל דפי הפורום משהו בסגנון: "כל מה שרציתם לדעת על האירו-ליג ולא העזתם לשאול" [או משהו כזה]. כי להכנס כל הזמן לאתר של קלייב ולחפש שם, והדף הזה ארוך ומייגע [או במילים אחרות, נמאס כבר לעבור עליו 200 פעם ולבדוק האם השיר המסוים הוא קאבר או לא
].

AeroTom

New member
למה לא ביקשת קודם--

כל הקאברים של הלהקה ששוחררו רשמית באלבומי הלהקה: Walkin' the dog Train Big ten inch Milkcow Come together I ain't got you Mother popcorn Remember Reefer head woman Think about it Cry me a river Let the music do the talkin (הקאבר היחיד אפשר להגיד שנחשב פה,כי הוא במקור נכתב ע"י חבר מהלהקה...אז אותו את יכולה לבחור) I'm down Rockin' pneumonia and the boogiw woogie flu Love me two times Helter skelter All your love Rattlesnake shake וכמובן כל השירים מ-בובו חוץ מ-The Grind...

SaintJohn

New member
רעיון לא רע, אבל זה יהיה יעיל רק

עבור השלב הראשון של הפרוייקט, ואחרי זה כבר לא נצטרך את הקישור עבור הפרוייקט, אז אני רק אתן קישור בשרשור הנוכחי של הפרוייקט, אני חושב שזה יהיה בסדר גמור שם. תודה על העצה

AeroTom

New member
אנדי המילטון כתב את השיר...

ומשנות ה-50 ביצעו אותו כמה וכמה זמרים...

oritmagnezy

New member
מי זו היתה ששאלה 'זה לא קאבר

לג'סטין טימברלייק?' חחח ברור ברור....:)))

למעלה