Ohh... Phyllis

Dawn12

New member
Ohh... Phyllis ../images/Emo4.gif

מסתבר שהמילים "כשאת בוכה את לא יפה" לא ממש נכתבו עליה...
היא היתה נראית כל כך שבורה כשהיא עמדה בכניסה לסטודיו... ומלקולם היה כל כך שקוע בצילומים עד שכבר חשבתי שהיא תמשיך למרר שם בבכי לנצח. אבל למרות התקרית הקטנה הזאת - טוב שיש לה אותו, וטוב שיש לה חברים, שזה מצרך די נדיר בג'נואה סיטי כשחושבים על זה. לא להרבה דמויות יש את זה, ואצל פיליס זה היה יכול להיות מעניין לראות למי היא תפנה לו מייקל היה בג'נואה סיטי ולא בהונג-קונג הרחוקה. הסצינה של ג'ק וג'יל היתה קלאסית. הוא ממש היה נראה כאילו הוא עומד להרוג אותה שם במקום, ואהבתי שהוא הזכיר לה את העבר הבעייתי שלה עם המשפחה שלו. אני לא יודע אם היא מבינה את זה, אבל היא באמת חצתה כאן קו אדום, וזה לא רק בגלל שפיליס בתמונה. מעניין איך הוא יצליח "להחזיר" לה כלשונו... מקנזי anyone?

ובנושא אחר

זה רק אני או ששון חם על ג'יל?? עוד מהפרקים הקודמים רואים את זה. "את בחיים לא תצליחי לשעמם אותי" מזמין אותה למשרד וכו' ברור שיש לבחור חיבה לנשים מבוגרות חח. ואין כמו מקנזי טובה כדי להעלות לג'יל את הפיוזים, ג'ק לתשומת ליבך!

pumiki25

New member
והמבט ההמום של ג'יל...

...בכל פעם ששון זורק לעברה יציאה. "מי? אני?!"
חייבת לשאול - הראו בתחילת הפרק את הקטטה בין לארי וקרטר? משום מה, נדמה לי שההקלטה פיספסה את ההתחלה. ומה בעניין סצינת ג'ק-פיליס שלאחר הסטירה? אני זוכרת את רגע הסטירה ולאחריה את פיליס בסטודיו של מלקולם. כל כך ריחמתי על פיליס. מתוקונת. מתחשק לי לתת לה חיבוק ענק

Jolleen

New member
גם אני שמתי לב לזה

אפילו לא הראו שג'ק הודה בפני ג'יל שהוא עשה את זה.. או שאני טועה ופספסתי איזשהו קטע?!

פספסתן (אהו-אהו!)

הראו את המכות ואת פיליס-ג'ק (אפילו היה שידור חוזר לסטירה). בכל מקרה, אם כבר דובר כאן על שון - סתם פרט טריוויה מעניין: שון הוא אותו השחקן שמגלם את בריאן-אנטוניו ב"תשוקות", ובעלי הזיכרון החד עוד זוכרים אותו מימי דילן מודי (אז עם שיער ארוך) מ"לחיות את החיים", שהיה החבר של מרטי סייברוק ואח של לונה. טוב, קצת גלשנו

dvd3434

New member
בכל מקרה

הפרק של אתמול (שראיתי היום בבוקר)- היה אחד מהפרקים הטובים שראיתי והשארתי טעם של עוד לפרק של היום- שנקווה ולא יכזיב ויהיו בו הרבה סצינות קרטר-וורטון מק- גיי.טי והוידאו

kawa

New member
הפרק של היום... עוד 38 דקות

38... זה מספר השנים שהייתה ישראל בעזה. 38 דקות. כמה שאני מחכה בקוצר רוח לראות את וורטון ואת קלארק רבים. יש לי השערה משלי -סוג של פאנפיק למה יכול להיות. זה לא ספויילר אלא השערה. טרישה דואגת לקרטר שלה ומאזינה מעבר לדלת. היא שומעת קלארק, ומבינה בדרך כי לקרטר ולוורטון תוכנית משותפת להפליל את ניק. טרישה מבינה שהיא מתגוררת עם עבריין אך מאידך מפחדת לחזור לאבא שלה. היא חוזרת לדירה, ומעמידה פנים בפני קרטר שלא שמעה כלום ולא יודעת מכלום וחיה עימו "כרגיל". טוב.... הסתבכתי עם הפאנפיק שלי... שהרי אם היא תחזור לאבא שלה הוא יכלא אותה במוסד למשוגעים. לא פשוט לכתוב פאנפיק. נאמר שהיא מתקשרת לויקטור ואומרת לו שהיא יודעת מי הפליל את ניק. אבל היא מתנה בתנאי: שהיא תוכל להתחבא בחווה מפני אבא שלה תמורת זה שהיא גילתה את הסוד. ויקטור- כמו בפעם ההיא שפגש את איימי, מוכן להיעתר לכל בקשה של כל אחד אשר יגלה לו מי הפליל את ניק. טריש מסתתרת בחווה. ויקטור שם מעקב על קרטר. תוך יומיים מתגלית המזימה. ויקטור משכנע את ויקטוריה לא לשנוא את טריש כי טריש הצילה את ניק. טריש מקבלת את שפיותה בחזרה כי הסיבה היחידה להיעדר שפיותה מלכתכילה הייתה אבא שלה שמציק לה וריאן הדפוק.

Jolleen

New member
את הסטירה ראיתי

אבל הם לא התווכחו, לא דיברו, ובטח שג'ק לא הודה בפניה!

אז את פיספסת

הוא אמר לה שהוא רצה לספר לה ממש לפני שעזב את השיחה שלהם, אותה זה כבר לא עניין - הוא שקרן ונצלן. בכל מקרה משחק מצויין של פיטר ברגמן, בייחוד במבטים הרצחניים שלו לג'יל.

למעלה