OHAYO

shiranita38

New member
OHAYO

שמי שיר ואני תלמידת לימודי מזרח אסיה שנה ראשונה באונ' ת"א. ברצוני לנסוע בחופשת הקיץ ליפן בכדי ללמוד שם קורס לימוד יפנית מזורז (אולי זה יעזור לי קצת עם החומר). האם נסיעה של חודשיים מצריכה הנפקת ויזה? עוד שאלה: במידה ואוציא ויזת סטונדט האם זה מקנה לי רשות לעבוד? תודה לכל בעל הידע...

איקידו

New member
עד שלושה חודשים לא צריך ויזה

לבעלי דרכון ישראלי אבל כדאי לברר ליתר בטחון עם שגרירות יפן בת"א כי חוקים הם דבר שנתון לשינויים...
על ויזת סטודנט אסור לעבוד בתקופה הראשונה ובכל מקרה אין לך צורך בויזה שכזו. תהני ביפן ותקני לך מניפה טובה טובה וכדאי שתשהי בחדר ממוזג כי חם שם ולחחחח מאוד. MUSHI ATSUI....
בהצלחה.

GnomeBubble

New member
נראה לי שזה עדיין 3 חודשים

אבל כדאי להתקבל ללימודים מראש ולהביא אישור - או כל מה שאפשר כדי שלא יעשו לך בעיות בכניסה. היפנים (ולא רק הם), קלטו את המוני הישראלים שבאים לעבוד בצורה לא חוקית בבאסטות ושמעתי פה ושם על בעיות בכניסה. למרות שאני לא מאמין שיהיו לך בעיות בסופו של דבר, תמיד כדאי לבוא מוכן.

shiranita38

New member
תודה לשניכם

עוד שאלה, יש מישהו שיודע איזה בית ספר טוב יש בטוקיו ללימוד השפה? וכן מהי הכתובת של שגרירות יפן בישראל?

hazu1

New member
שגרירות יפן

נמצאת מאחורי מוזיאון תל-אביב (צפונית). אתר של השגרירות. אני למדתי בטוקיו, אבל לא יודעת מה ההבדל בין בתי הספר. סתם מצאתי בי"ס באיטרנט עם מחיר סביר ונרשמתי אליו. היה לי סבבה. לא נראה לי שיש להם קורסים מרוכזים. הקישור מצורף. שמעתי שבי"ס שיבויה נחשב טוב, אבל אני לא מכירה מישהו שלמד שם. הנה רשימה של בי"ס בטוקיו. תהני

Ryo

New member
אני מכיר בית ספר זול וטוב

באידאבאשי, טוקיו. זה לא מוסד גדול לכן הוא לא יכול לעזור בהנפקת ויזה. ליד הבית ספר יש גם מספר אכסניות נוער או בתי מגורים לזרים (לטווח קצר או ארוך). צור/י איתי קשר אם זה מעניין אותך. צודק גנום-באבל לגבי הויזה מראש, עדיף להכין מראש או לחילופים שיהיה לך מישהו שאת/ה מכיר/ה ביפן. לכל החברים שבאו לבקר אותי ביפן עד עכשיו לא עשו שום בעייה. לעבוד, כנראה שלא תוכל/י.

למעלה