Oh Yes It's Good, I Think I Should,

Yoav1800

New member
Oh Yes It's Good, I Think I Should,

I Know I Would. דיאט קוקה קולה לימון! יש לי אובססיה קטנה (
) לדיאט קוקה קולה לימון (בגלל הצהוב, אני אוהב צהוב!) אז החלטתי לצייר בקבוק ופחית. את הפחית אני אעשה גם בעברית אבל בינתיים.. אז תגידו מה דעתכם ומה יש לשפר.

LOL

הם צריכים לשלם לך על פרסומת.מוצרם מעולם לא נראה טוב יותר=) .. זה נראה קופצני ושמח שכזה..חשבתי,אם זה כבר בפלאש,חשבת להנפיש את זה אם כמה בועות שיעלו במעלה הבקבוק?

e m i l y

New member
כמו שאמרו...

אתה מפרסם את המוצר.פשוטו כמשמעו אבל לא נותן לנו (הצופים באיור)לקבל את התחושות שעליהן דיברת, יש העברה חד משמעית של מציאות, ללא רעיון וללא תחושה של רגש,לכן הצד החזק של העבודה נשאר הצד הטכני(שהוא באמת מצויין)אבל זה לא מספיק,צריך איזה בונוס...תחשוב על זויות צילום,על התבוננות סובייקטיבית של אדם ספציפי(איך הוא רואה את הדברים)אוליי עיוות יעזור כאן או באמת להוסיף דברים לאלמנטים עצמם או לרקע,לחשוב איפה הם נמצאים ומה קורה להם,בינתיים זה נראה קצת עקר מתוכן, ואיור הרי נועד על מנת לשרת את התוכן.(לצערנו כולנו)

Yoav1800

New member
זה לא בדיוק איור

זה ציור, לכיף.. לא לאיזו פרסומת ולא כדי שיקנו את המוצר.. אין רעיון מאחורי זה. רק לכיף וכדי לראות מה אני יכול לעשות בינתיים. יש הערות טכניות אולי ?

כמו שכבר אמרו

מבחינה טכנית זה מעולה, מדוייק וריאליסטי. כמו עבודות רישום "טבע דומם" קלאסיות. כמעט. אבל אין כאן משהו מעבר לזה, שום טאץ' אישיאו משהו מעניין או "מרגש ומפתיע" (כדברי הפרסומת).

מתלהב

New member
יחסי הגודל ../images/Emo187.gif

הבקבוק קצת התגמד משהו, ביחס לפחית, לא? (הערה טכנית, לבקשתך..אבל, הממ..מסכים עם כל התשבוחות שכבר קיבלת, אם כי, לדעתי, כדי שתהיה עוצמה לתוצאה, אין הכרך לאישי טאץ' אישי מעבר לבחירת האובייקטים ולטיפול בהם. לפעמים מספיק מבט נוסף על המציאות, בלי שינויים)

Yoav1800

New member
באמת יש בעיית פרופורציות

אבל הפוכה. זה בקבוק של חצי ליטר, והוא אמור להיות דווקא יותר קטן. ... למה הכוונה ב"מבט נוסף על המציאות"?

manic_subsidal

New member
זה פורום תקשורת חזותית?

האיורים מעולים סך הכל, הפקק נראה באמת קצת בעייתי אני מסכים עם עדי הוא נראה קצת גדול מדי ביחס לבקבוק. סך הכל הבקבוק נראה טוב אבל לא אהבתי אותו כמו שאהבתי את הפחית הפחית נראית נהדרת ועשויה ממש טוב, סך הכל זה נותן הרגשה של cliparts של word שזה ממש מגניב ועשוי מעולה

תסכים איתי שיש קשר ברור בין

איור לתקשורת חזותית. איור זה סוג של תקשורת חזותית- הצגת תוכן לצופה בצורה ויזואלית, חזותית. והביקורת על כך שאין לעבודה הזו תוכן ולכן קשה להגדיר אותה כ"איור" היא רלוונטית לחלוטין. אין פה ספק לגבי האיכות הטכנית, את זה אמרו כולם, אבל יש בעיה עם התוכן החסר.

manic_subsidal

New member
ידעתי

שזה ייצור וויכוח כי אתה נמצא בשני הפורומים. אין שום בעיה עם תוכן חסר חוץ מזה שאתם מחפשים אחד. התוכן הוא שהוא אוהב את הבקבוקים שלהם ושהוא אוהב אותםב גלל הצהוב, וזהו. כמו שאמרתי. אל תהיו רציניים כלכך
כולם נהיו נורא מקצועיים " בצורה ויזואלית, חזותית." התגובה שהוא קיבל היתה קשורה בכאילו הוא מפרסם ומנסה למכור את קולה דיאט, והצגת תוכן בצורה ויזואלית חזותית זה בעצם כל דבר אם כל פעם שאני יגיב אתה תצא נגדי ותגיד שאני סתם לא מספיק מקצועי וסתם מילל בפורום כי אני לא מקצועי מספיק ולא רציני ולכן מזלזל בכל מה שקיים בעולם אז ביי. עפתי מפה זה פורום מקצועי מדי כנראה בשביל שאני יפריע לכם

e m i l y

New member
נכון מאוד!

זה פורום איור ופה מראים איורים...אם הבנתי נכון...אנשים לא מציגים כאן צילומים, עבודות קרמיקה וגם לא את חיות המחמד שלהם, אז אם זה לא איור אלא עבודת מקרמה בשביל "הכיף" פשוט תציג את העבודה שלך במקום המתאים לה.בפורום המקרמה וסליחה על הבוטות אבל אתם מעצבנים.

אין צורך להתעצבן.לפעמים אנשים...

... מעלים עבודות רק על מנת להשתפר טכנית. וזה גם חשוב.

Yoav1800

New member
מה לא בסדר בלעשות דברים בשביל הכיף?

???!! וכבר אמרתי שזה לא פרסומת! אתם לא רוצים שאני אציג עבודות (כי כל מה שאני עושה בינתיים זה לכיף)? אז אני רק אסתכל על עבודות שלכם ולא אציג את שלי, בסדר גמור.
ושם הפורום צריך להיות "אומנות ממוחשבת".

למעלה