oh my goddddddd

backstreet girl

New member
oh my goddddddd

ה..ש...י...ר.... ה..ב...א... ב...מ..ש...ח...ק.... זה... show me the meaning of being lonely טוב רוני....לקחת נשימה עמוקה... לנשום ...לנשוף ....לנשום ....לנשוף... האם אתם אוהבים את השיר (וחסר למי שלא עונה על 1...חחח...סתם) אני שמה 6 תשובות - ואחת עבורי אבל מי שרוצה יכולה גם לענות עליה..והפעם אני עונה במה יותר יפה על הכול באופן חד פעמי כי אני פשוט מרגישה שאני חייבת כ"כ... אני עושה תשובות מאוד דומות... 1)זה השיר הכי מושלם שהיה להם אי פעם...השיר הכי אהוב עליי בעולם... שיר שגורם לי צמרמורת..שיר מקסים ועצוב...שיר בריחה שלי.. שיר מרגש כ"כ שבא לבכות...אין על השיר הזה..פשוט אין עליו... זה שיר כ"כ מושלם מבחינת הכול- מנגינה מילים וקולות... שיר כובש,סוחף,אמיתי,מרגש,עצוב,עם המון עוצמה.. 2)שיר מדהים ואני כ"כ נהנית לשמוע אותו ולהתרגש ממנו... פשוט שיר כובש...מהלב..שיר מהמם...הוא לא גורם לי לבכות אבל הוא בהחלט גורם לי להתעצב... 3)שיר נפלא,נהדר,מצויין.....הוא לא גורם לי לא לבכות ולא להיות עצובה כי אני לא כ"כ מתחברת אליו באופן נפשי... הוא שפוט יר יפה שכיף לשמוע... 4)שיר טוב...אחלה שיר...הם שרים אותו מדהים ... 5)שיר נחמד...לא מתה עליו ...הוא סתם חביב כזה... 6)שיר מגעיל ביותר... מה השורה האהובה עליכם? מי שר שם הכי יפה? מה יותר יפה- המילים,המנגינה או הקולות?

backstreet girl

New member
אני עונה על זה:

האם אני אוהבת את השיר אני בוחרת ב-1 וכ"כ כ"כ כ"כ כ"כ אין ספק בזה... מה השורה האהובה: וואי...זה קשה...מילים כ"כ מושלמות... מבחינת איך שהם שרים זה: tell me why i can't be there where you are הם שרים את השורה הזאת כ"כ כ"כ כ"כ כ"כ כ"כ כ"כ בע-ו-צ-מ-ה... זה פשוט מושלם... ומבחינת המילים עצמם: 1) so many words for the broken heart 2)life goes on like it's never had 4) how could it be you asking me feel thihg you never show יפה: קווין
קווין
קווין
קווין
קווין
קווין
קווין
קווין
קווין
קווין
קווין
קווין
קווין
קווין
קווין קווין
קווין
קווין
קווין
קווין
קווין
קווין
קווין
קווין מה יותר יפה- ה-כ-ו-ל........

backstreet girl

New member
../images/Emo7.gifאוי מיי גאד איך טעיתי

אז כבר שנים אני טועה ככה... בשר הכי אהוב עליי...איזו בושה... ועוד בשורה של קווין...
אני חרא מעריצה...

sivanick

New member
חחח רוני לא צריך להגזים!

כולם טועים אנחנו בני אדם סה"כ
זה לא אומר שאת חרא של מעריצה...

airgirl

New member
אני!

1)זה השיר הכי מושלם שהיה להם אי פעם...השיר הכי אהוב עליי בעולם... שיר שגורם לי צמרמורת..שיר מקסים ועצוב...שיר בריחה שלי.. שיר מרגש כ"כ שבא לבכות...אין על השיר הזה..פשוט אין עליו... זה שיר כ"כ מושלם מבחינת הכול- מנגינה מילים וקולות... שיר כובש,סוחף,אמיתי,מרגש,עצוב,עם המון עוצמה.. מה השורה האהובה עליכם? הקטע של איייג'יי והפזמון
מי שר שם הכי יפה? אייג'יי
מה יותר יפה- המילים,המנגינה או הקולות? אמממ.... זאת שאלה קשה כי המילים מהממות. וגם הקולות.. אבל אני אבחר במנגינה כי היא ממש מיוחדת ומתאימה לשיר..

sivanick

New member
אני

לא להגזים הוא לא גורם לי לבכות ואהוא גם לא השיר הכי אהוב עליי אבל: 2)שיר מדהים ואני כ"כ נהנית לשמוע אותו ולהתרגש ממנו... פשוט שיר כובש...מהלב..שיר מהמם...הוא לא גורם לי לבכות אבל הוא בהחלט גורם לי להתעצב... מה השורה האהובה עליכם? הבית של קווין ואני אוהבת את הפזמון אבל אני אוהבת בעיקר שהם שרים את זה בסוף הם יותר מדגישים את המילים מי שר שם הכי יפה? איי ג'יי מה יותר יפה- המילים,המנגינה או הקולות? המנגינה

NarihS

New member
אוקיי עכשיו אני!!!

ורוני מצטערת על האיחור.. פשוט הייתי עסוקה.. 2)שיר מדהים ואני כ"כ נהנית לשמוע אותו ולהתרגש ממנו... פשוט שיר כובש...מהלב..שיר מהמם...הוא לא גורם לי לבכות אבל הוא בהחלט גורם לי להתעצב.. מה השורה אהובה עליכם: הקטע סולו של קווין, הפיזמון, ובעצם רוב השיר חחח :) מי שר שם הכי יפה: קוין! ובעצם כולם! כי מאוד אהבתי את הקטע סולו של האווי וגם ניק שר מדהים וגם אייג'י וגם בריאן! הקיצר כולם!! מה יותר יפה: אממ יש לי התלבטות בין הקולות למילים.. אז אממ... בוא נגיד הקולותמילים :)

BShenB

New member
../images/Emo99.gifShenhav ....../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

Show me the meaning of being lonely
האם אתם אוהבים את השיר ? 1)זה השיר הכי מושלם
שהיה להם אי פעם...השיר הכי אהוב עליי בעולם...
שיר שגורם לי צמרמורת..שיר מקסים ועצוב...שיר בריחה שלי.. שיר מרגש כ"כ שבא לבכות...
אין על השיר הזה..
פשוט אין עליו... זה שיר כ"כ מושלם מבחינת הכול- מנגינה מילים וקולות...
שיר כובש,סוחף,אמיתי,מרגש,עצוב,עם המון עוצמה..
אם הייתי סופרת את הפעמים שבכיתי בגלל השיר הזה...והקליפ בכלל...וואו וואו לא הייתי מסיימת גם עוד 500 שנה.... וגם חברה שלי.. שכמובן אני תמיד משגעת אותה.. נתתי לה לשמוע שירים של בקסטריט והיא אהבה הכל אבל במיוחד היא חולה על השיר הזה... זה פשוט שיר כובש....
מה השורה האהובה עליכם? Life goes on as it never ends Eyes of stone observe the trends וגם Your every wish will be done They tell me
מי שר שם הכי יפה? בריאן איי'ג'יי קווין ניק והאווי.... כל אחד מהם שר את הקטע שלו כל כך מושלם!!! והפזמון בכלל לבכות!!! מה יותר יפה- המילים,המנגינה או הקולות? כמו שאמרתי- הכל!!!
ורוני הבטחתי לך פעם אחרונה וזהו... תודה!
ואני מקדישה לך ולכולם את התמונה המושלמת של המושלם!!!!

hadasrulez

New member
show me the meaning of being lonely

האם אתם אוהבים את השיר: אני מחברת כמה תשובות ביחד.. אוקי זה שיר נפלא והם שרים אותו מדהיים אבל הוא לא גורם לי לבכות רק לצמרמורת שאני ממש מקשיבה למילים, שיר עצוב ומרגש עם עוצמה.
מה השורה האהובה עליכם? יש כמה Wild and free I can feel the sun
Life goes on as it never ends
Your every wish will be done
How can it be you're asking me to feel the things you never show
מי שר שם הכי יפה? ממממ אין לי שיימץ.. אולי קווין..
מה יותר יפה- המילים,המנגינה או הקולות? המילים

למעלה