OH MY GODDDDD
טוב, לא ידעתי לאן לשרשר את זה, מרוב הודעות על המפגש ששוב נדחה...
הייתי היום אצל מרסל, ואכן כמו שסיגל כתבה, נצטרך לדחות את המפגש לשלישי או ראשון ב-10 בבוקר. באופן אישי, שניהם לא נוחים לי באותה מידה, אז מה שהרוב יחליט מקובל עלי... כפי שכתבתי, הייתי היום אצל מרסל, היה מדהים. מרסל היא חמודה קטנטונת, חמה, מקסימה ואימהית. נדהמתי גם מהפתיחות שלה, היא סיפרה לי המון על החיים האישיים שלה שבהחלט לא היו קלים. בסלון ביתה יש תמונות של בני המשפחה, ובאמצע, במקום המכובד ביותר בין בני המשפחה יש תמונת פנים של מייק! ביקשתי ממנה לסרוק לאתר את שני האלבומים מלאי הכתבות שהיא הביאה לאזכרה, והיא עברה איתי עליהם, חידשה לי המון פרטים שלא ידעתי, וגם עזרה לי לפענח עמוד שהיה כתוב צרפתית בכתב ידו של מייק. היא נתנה לי לוח שנה, שבקרוב יהיה באתר, ודיסק עם מקהלת ילדים ששרה מייק ברנט (אני אשתדל להעביר בהקדם למחשב, אבל את זה תצטרכו להוריד ממני מהמסנג'ר, כי זה גדול מידי לאתר). וכשחשבתי שראיתי הכל, היא הביאה סלסילה מלאה כתבות וספרים על מייק, עם תמונות שלא ראיתי מעולם. עברנו עליהם, היה מאוד מרגש. היא אמרה שגם זה רק חלק קטן, יש לה ארון מלא בכתבות על מייק. בקיצור חברים, יש לי המון המון עבודה, ואני אשתדל להעלות לרשת כמה שיותר דברים, וכמה שיותר מהר. ואל תדאגו, בסוף ניפגש
טוב, לא ידעתי לאן לשרשר את זה, מרוב הודעות על המפגש ששוב נדחה...