oh my god!!!

holy_sheep

New member
oh my god!!!

ליה אביב הצליחה לגלות את השם שלי!!! (ליה: זה רק השם המלא שלי) ח"ח לך! (חיזוק חיובי) אני לא מאמינה!!! וואו... זה מדהים! ועכשיו: מבחן אינטיליגנציה לאנשי הפורום (מי שמעוניין)- כי אם ליה אביב יכולה, גם אתם יכולים! המשימה היא למצוא את השם שלי *הוא קשור לחג נוצרי *פירושו הוא כבשת האלוהים (או כבשה קדושה לבחירתכם) *הוא אחד השמות הנפוצים ביותר בהונגריה *הוא לא נפוץ בארץ (בירושלים יש שלוש כאלה) חפשו ומצאו!!! כבשה קדושה (לפחות לבנתיים) נ.ב ליה: אל תפרסמי את השם שלי כאן בבקשה...

dopey_wizard

New member
נוווווווו פןץ

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ---> דוד (פוקי דפוקי)

dopey_wizard

New member
אני מצטער..

ההודעה הזאת נכתווה שהייתי מסטול... אז אני מצטער...זה לא היה אישי.. ---> דוד (צלול)

לא יודעת למה

אבל נזכרתי בזה כשהתקלחתי... חחח בלי קשר. זה באמת משהו שאין סיכוי שאני אצליח לפתור כי זה משהו שצריך לחשוב עליו, ואני - כמו כל אדיוטית מצוייה אחרת - דווקא כשאני מנסה לחשוב הכל בורח לי מהראש, ולא נרהא לי שזה נושא שבו התשובה פשוט תקפוץ לי לראש, אז אני אחכה עד שמישהו אחר יפתור את זה...
לא הגישה הכי בעולם, הא?
*הולכת לשאול את דניאל אם הוא יודע* ירדן

holy_sheep

New member
יש פותרים!

יש כבר שני פותרים! ליה אביב והנווד!!!! יאללה אנשים, לכו לשאול את ההורים ואת הסבתות.. :) נ.ב אלה שפתרו אמרו שזה לא כל כך קשה... קצת להתאמץ!

Ranger One

New member
נו... יופי...

ברור שרק האנשים החכמים ,המשכילים והמלומדים יפתרו את זה... תתני משהו קל יותר כמו מהי רוטאציית הסיבוב האבדונורמלית של כוכב מסוג M7 ועל זה אני אענה...

ממ....

רשימה של שמות החגים הנוצריים יכולה לעזור.. (באמת) אני בטוח שאם הרשימה אני יפתור. (האא, יהירות) ואם אפשר גם הסבר קטן על כל חג. מקווה שזה לא יותר מידי, בארי.

Ranger One

New member
אשימת חגים נוצריים...

אני בטוח שאפשר למצוא רשימת חגים נוצריים בscaredtexts.com, למישהו יש את הכתובת של האתר?

הממ... אוקי

קצת נעלבתי מה"אם ליה אביב יכולה, גם אתם יכולים". זה גרם לי להרגיש קצת כמו "אם האדיוטית הזו יכולה, גם אתם- הו, חכמים גאונים שכמותכם, וודאי וודאי יכולים". אגב, את בחיים לא תנחשי איך גיליתי מהו שמך... זה פשוט הסיפור הכי טפשי בעולם. מגיע אלייך לפרטי- אבל אם את מגלה למישהו, אני מפרסמת מהו שמך... ליה

Ranger One

New member
אל תשאירי אותנו במתח...

אני בדיוק לא נוצרי ובמיע שום התעניינות בנצרות ככה שזאת בעיה בשבילי לגלות :)

חחח...

אולי הנווד המלומד שלנו באמת פנה למקורות על מנת לגלות את שמה של ידידתנו, אבל האמן לי- הדרך בה גיליתי לא קשורה בשום דרך שהיא לנצרות או לכל דבר אחר בסגנון. ליה

למעלה