oh my god you guys!!! youre not gonna belive this!!! look!!!
K Kid Vicious New member 4/4/03 #3 ממ..סתם מנצלת בשביל להגיד שחברות שלי נכנסו לאתר ממש ממש דוחה (לפרטים-מסרים לא שאני ממליצה ) והיה שם איש שתלויים לו ביצים מהסנטר (או משהו בסגנון) מזכיר את הפרק של באטרס שעשה את עצמו נכה
ממ..סתם מנצלת בשביל להגיד שחברות שלי נכנסו לאתר ממש ממש דוחה (לפרטים-מסרים לא שאני ממליצה ) והיה שם איש שתלויים לו ביצים מהסנטר (או משהו בסגנון) מזכיר את הפרק של באטרס שעשה את עצמו נכה
W wanna get high New member 4/4/03 #6 זה רוטן... יש שם גם מישהו ששם את ה- שלו במלכודת חולדות... אוצ'... יש אנשים חולים בעולם....
K Kid Vicious New member 4/4/03 #7 כן../images/Emo4.gif מזעזע.. ראיתי איש ערום עם דם מסביב שמחזיק לעצמו את המה-שמו ויש רובה בצד חיברתי 1+1 אז הבנתי שהוא ירה לעצמו בשנורקל וגם ראיתי תמונה עם אישה אתיופית שתוקעת תפרצוף שלה בתחת של ילד וכמובן גופות רקובות עם עיניים פתוחות בקלוז אפ וישנתי בלילה מצוין
כן../images/Emo4.gif מזעזע.. ראיתי איש ערום עם דם מסביב שמחזיק לעצמו את המה-שמו ויש רובה בצד חיברתי 1+1 אז הבנתי שהוא ירה לעצמו בשנורקל וגם ראיתי תמונה עם אישה אתיופית שתוקעת תפרצוף שלה בתחת של ילד וכמובן גופות רקובות עם עיניים פתוחות בקלוז אפ וישנתי בלילה מצוין
S Skunk On Wheels New member 5/4/03 #14 תודה, ותרגום לסמיילים: נדהם מגודל ה*בננה* שמולו שנכנסה לו לפה בשמחה והסמיק. כן קצת סתום, לא נורא .]
W wanna get high New member 5/4/03 #15 את זה הבנתי... לא הבנתי את הסמיילי פיראט אבל עכשיו נראה לי שהבנתי... אני הייתי משתמש גם בזה-