'Oh My God What Have I Done!'

Breathe On Me

New member
'Oh My God What Have I Done!'

The Mirror reports Britney Spears burst into tears hours after marrying, and wailed: "Oh my God what have I done!" She then fell into groom Jason Alexander's arms, adding: "I'm so sorry. This was such a stupid idea. It's all my fault." After being blasted by Britney's bodyguard Big Mo and after Spears arranged for an annulment, the couple and pals weren't in a celebrating mood. "It was awful. This was the big comedown," a source said. "There was a real feeling of sadness. No one was dancing. Everyone was on a downer. It was almost as if someone had died." It got worse when Britney's mother Lynne arrived. "That's when the sh** really hit the fan," the source added. "She was going crazy. She was blaming Maloof for what had happened, screaming 'How could you encourage my child to get married?' She was also laying into Britney and Jason, asking 'What the hell have you guys been doing? She couldn't believe they were still drinking. Then she and Britney ended up crying."

DirTyBiTch

New member
ה ילמד את בריטני הטיפשה לא לשתות

אבל בכל זאת מסכנה.. גרושה בגיל 22...

britney4u

New member
תרגום בבקשה?

אני לא מאמין...? עכשיו אני מאמין לזה... בריטני באמת התחתנה!!! :(

britney4u

New member
תרגום בבקשה?

אני לא מאמין...? עכשיו אני מאמין לזה... בריטני באמת התחתנה!!! :(

Let Me Be

New member
../images/Emo110.gifיכוולת לוותר על הטיפשה..

זה פורום מעריצים את יודעת

i4britney

New member
כנסו רגע כולם...../images/Emo6.gif

כי החדשות האחרונות אומרות שזו הייתה בדיחה של בריטני ושל אותו חבר הילדות שלה והיא לא בכתה ולא נעליים אז דיי להמציא אבל ת'אמת אני כבר לא יודע לאיזו גירסה להאמין כי יש כל כך הרבה אני אחכה לתגובה הרשמית של בריטני לשמוע מה יש לה להגיד וגם אם היא טעתה אז SO WHAT למה אתם לוקחים את זה כל כך קשה היא בסה"כ בן-אדם גם לה מותר לטעות לפעמים לא? היא עוד עומדת בכל הרכילויות האלה ולא נשברת במהירות,מישהי אחרת במקומה הייתה ממזמן פורשת היא כל כך בחורה חזקה גם מבחינה נפשית וגם מבחינה תיקשורתית, אז תקבלו את זה ב-EASY מעריצים ותיהיו שמחים כי עוד תשעה ימים נראה את הקליפ החדש של בריטני TOXIC!!!

Breathe On Me

New member
אני לא יודעת מה אומרות החדשות..

וזה באמת שלא ממש חשוב לי אם היא התחתנה. וכמו שרובכם אמרתם , אני לא אפסיק להעריץ אותה בגלל שהיא עושה טעויות ואולי אפילו מתחתנת.. ושום דבר שהיא תעשה או תגיד לא ייגרום לי להפסיק לאהוב את המוזיקה שלה.

BravE NeW BoY

New member
../images/Emo42.gifקראתם את הכתבה במעריב../images/Emo35.gif

איזה חמודים הם מעריב: "אופס... התחתנתי והתגרשתי"! שבת לפנות בוקר, כנסייה בלאס-וגאס * בריטני ספירס וידיד נעוריה, ג' ייסון אלכסנדר, צועדים של ובי זרועות ונשבעים אמונים זו לזה * "לא היה לנו מושג שהיא יוצאת עם מישהו", אמרו החברים ההמומים * ההורים אפילו לא הוזמנו * אמש נודע כי גם ירח הדבש ה זה יסתיים מוקדם מהצפוי * הנישואים יבוטלו, אבל מיליוני המעריצים נשארים עם הרבה שאלות פתוחות * על דבר אחד אין ויכוח - בריטני עוררה עוד פרובוקציה שתעזור לה למכור תקליטים * היא עשתה את זה שוב.. זה באמת מסכם את הכל.. לא משנה מי מה מו למה מתי כמה איך וכל השאר.. בריטני בהחלט העירה את העולם ל-24 שעות...

BravE NeW BoY

New member
../images/Emo42.gifעוד משהו ../images/Emo9.gif

קראתי איזו תגובה אחת לפרסוםעל החתונה.. של אחת..דפי קוראים אותה...סתם אהבתי ת'תגובה..תראו: אני בהלם ילדה בת 22 מצליחה לשגע את כל העולם להיות בכל אתר אינטרנט ועוד אצלנו תמונה גדולה על שער עיתון ``מעריב``, בריטני אני מסירה לך תכובע יש משהו במה שהיא אומרת

toxic2

New member
תרגום...../images/Emo85.gif../images/Emo72.gif

העיתון "המראה" מדווח שבריטני פרצה בדמעות מספר שעות לאחר שהתחתנה, ובכתה: "אלוהים אדירים, מה עשיתי! " ואז היא נפלה לתוך זרועותיו של ג'ייסון אלכסנדר והוסיפה: "אני כל כך מצטערת. זה היה פשוט רעיון טיפשי. הכל באשמתי". לאחר שהואשמה על ידי שומר הראש שלה ביג מו ולאחר שבריטני הגישה בקשת ביטול נישואין, הזוג והחברים לא היו במצב רוח לחגיגה. "זה היה נורא. זאת הייתה התתמוטטות הגדולה" , אמר מקור. "הייתה הרגשה אמיתית של עצב. אף אחד לא רקד. כולם היו מבואסים. זה היה כאילו מישהו מת". זה הפך לגרוע יותר כאשר אמא של בריטני הגיעה. "זה היה הזמן שממש התחיל הכיף" , אמר המקור. "היא יצאה מדעתה. היא האשימה את מאלוף במה שקרה, וצרחה "איך יכולת לעודד את הבת שלי להתחתן?" היא גם פנתה לבריטני וג'ייסון ושאלה "מה עשיתם, לעזאזל?" היא לא האמינה שהם עדיין שותים. ואז היא ובריטני התחילו לבכות".

למעלה