oh my god that's the funky shit

xofer

New member
oh my god that's the funky shit

james gang - funk 49 lynard skynard - i ain't the one joe cocker - woman to woman led zep - good time bad times מה עוד הייתם מצרפים לאוסף כזה?

xofer

New member
לא התכוונתי שזה פאנק

אם הייתי רוצה פאנק, הייתי שומע פאנק, אני רוצה להכין פלייליסט של רוק עם תחושה פאנקית, שגורם לך לזוז כמו פאנק.

xofer

New member
אחלה שיר ../images/Emo13.gif

תמיד כיף לגלות עוד להקה טובה.

Triper2

New member
Funkadelic

One Nation Under A Groove אבל זה גרוב נטו... Dire Straits - Calling Elvis Eric Clapton (כמעט כל שיר שלו מעביר את הפיל שאתה מחפש) ד"א...חדש פה נייס טו מיט...

xofer

New member
אהמ.. לא, לא לזה התכוונתי

פאנקדליק זה ה-פאנק, אני מחפש רוק פאנקי או משהו כזה, השיר הזה של דייר סטרייטס.. לא ממש זה. עוד הצעות אנשים? ד"א תתחדש.

xofer

New member
RHCP וגם Primus נהדרים

אבל גם זה לא מה שהתכוונתי, אם מישהו מכיר את השירים שרשמתי בהודעה הראשונה (חוץ מהלד-זפ) - זה הסגנון, אולי פשוט אין עוד כאלה..

לא הבנתי

רוצה שיר מרקיד ? נסה את travelin' band - של creadance clearwater revival. רוצה שיר פאנק מרקיד ? למרות שאמרת שזה לא מה שאתה רוצה mellowship slinky in b major של הפלפלים החריפים זה בול. תן כיוון ברור יותר ..

xofer

New member
אמממ...

את שני השירים אני מכיר, זה של CCR (גם אותם הכרתי בזכות הפורום הזה) הוא יותר רוק-נ-רול קלאסי כזה, ממש טוויסט כזה - לא מה שהתכוונתי, אבל אחלה שיר כמובן. השיר של רד הוט גם אחלה (כמו כל האלבום) אבל גם לא ממש זה.. אבל יותר קרוב. אני מוסיף לרשימה שבהודעה הראשונה את play that funky music white boy של wild cherry, שבעצם מסכם בדיוק את מה שאני מחפש, שירים שהם כמו פאנקדליק \ סליי ומשפחת אבן\ מייסאו \ קול והכנופייה, אבל של להקות רוק לבנות, משנות ה70. אתם יודעים מה אם יש לכם המלצות FUNK גם אשמח לשמוע, אני לא יודע אם זה בתחומי הפורום הזה..

למעלה