oh my god... oh my god...

dizzy dan

New member
oh my god... oh my god...

טוב... כנראה שזה רשמי... יצאתי מהארון
, וזה ממש לא הלך כמו שחשבתי... אז נכון לעכשיו רק אבא יודע, וזה רק עיניין של זמן עד שאמא תדע... נקצר בדיבורים, אבל זה היה כרוך בזה שאני בוכה, בלראות את אבא שלי בוכה, בו מנסה להבין איפה הוא טעה, בי מנסה להסביר שזה לא אשמתו, בו מבקש ממני דבר נוראי לעשות, בי מסרב, בו אומר לי שהוא אוהב אותי, בי אומר לו שאני אוהב אותו, בו מבטיח לי שהוא ימשיך לאהוב אותי למרות הכל, ובי מבטיח דבר שאני לא אוכל לעמוד בו... בסופו של דבר, כרגע יש מין מתח ביננו, מה שכ"כ לא רציתי שיהיה, ואני לא יודע מה לעשות עם עצמי עכשיו... מסתבר שאני ממש טוב בלהכניס את עצמי לכל מיני מצבים לא אפשריים... מקווה לטוב, ומקווה שאתם איתי... דני

kosh

New member
מצטרף למאי ו...

אל תדאג בסוף יהיה טוב אין אפשרות אחרת. kosh we are gray

kosh

New member
אתה לא צריך להאמין בזה...

זה דבר שקורה בלי שתראה את זה מגיע פיתאום יתחילו להיות דברים טובים ואין דרך לעצור את זה. we are doomed for happiness kosh we are gray

../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

אנחנו איתך, זה ברור! וכמה שכל מיני הבטחות טובות כתרופה מידיית לקטסטרופה, כדאי להתחיל לאט לאט לגמול את ההורים מכל מיני מחשבות שוטות שיש להם, כי זה יביא רק עוד צרות (מנסיון) ועוד
אחד שיהיה חמים בפנים

Gizmo13

New member
אוי דני...../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

אני כל כך מצטערת שלא הלך לך טוב. אל תתן לזה להשפיע עלייך- זה לא הוא טעה ולא אתה טעית, כי זאת לא טעות. זה משהו שיש בך שהוא חלק מהאדם הנהדר שאתה. זאת לא אשמת אף אחד- זאת לא אשמתו, אם כבר זה בזכותו. אל תרגיש רע- זה, כמו כל דבר אחר, יעבור ועוד יהיה לך טוב עם אבא שלך כמו פעם אם לא יותר, המתח ביניכם יעבור. מאוד מקווה שעם אמא שלך ילך טוב יותר (טפו טפו טפו)
. ולשאר חברי הפורום- אל תרגישו לא בנוח, אני לא עדיין קוראת את הפורום, דני אמר לי שהוא כתב כאן את הסיבה בגללה הוא מרגיש לא טוב ובאתי לקרוא.

איתך

יעבור זמן והדברים יסתדרו. אולי אני אוכל להיות לעזר אם תאמר מה צינזרת מההודעה שלך (מסרים פרטיים, אם תרצה..). בהצלחה.

merman

New member
מזל טוב קבל ../images/Emo24.gif !!!

איזה אומץ! איזה גבר! המתח בטוח יתפוגג בקרוב. אתה רוצה לפרט עוד על מה קרה?

fayd הפשוש

New member
אוי חמוד אנחנו כאן בישבילך ../images/Emo25.gif../images/Emo140.gif

אני אומר לך בסוף הם יצתרכו להיתמודד אם זה בעיקר אם תביא מישהו הביתה אז לא תהייה להם ברירה והם יצתרכו לקבל אותך כמו שאתה ואנחנו כאן להקשיב לעזור וליתמוך!

Yaniv-DC

New member
המתח יעבור ידידי...

גם אצלי היה מתח בבית. עבר. אל תשכח שיש, לצערינו, לא מעט אנשים שאבא לשהם לא אמר להם שהוא אוהב אותם לא-משנה-מה, אלא שיעופו מהבית משנה-מאוד-מה. אז להגיד שלא טוב או שלא יהייה טוב - זה כבר לא ממש נכון. מה לעשות עם עצמך עכשיו? בדיוק את אותם הדברים שעשית קודם. ולדבר עם ההורים שלך כרגיל. כמו שכתבתי כאן כבר פעם - צריך לזכור - תחשוב כמה זמן לקח לך לקבל את עצמך. קצת יותר מיום ורבע, נכון? אז גם להורים שלך יקח לקבל את זה קצת יותר מיום ורבע. אז טוב (לפחות בנושא הזה) יהייה, ואיתך, נו באמת. זה כבר מובן מאליו

זורבבל

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

בטח שיש מתח, הפלת עליו פצצה במשקל כבד ביותר. עכשיו תורו לעבור את תהליך הקבלה שאתה עברת עם עצמך. אני בטוח שעם הזמן המתח ילך וידעך עד שיתפוגג לגמרי. אולי אני לא במצב של לתת עצות אבל אולי אם גם אמא תדע יהיה לשניהם יותר קל לעבור את זה ביחד? וכמו שאמרו רבים וטובים לפני, בטח שאנחנו איתך. לאורך כל הדרך!
זורו

dizzy dan

New member
עדכון מהחיים המתוסבכים שלי

אז ככה- למחרת של כל הסיפור ההוא, הייתי בבית, ואבא שלי שהיה בעבודה, ביקש שאני אבוא לאסוף אותו משם. נסעתי והתחלנו לחזור (זו נסיעה קצת ארוכה). בדרך הוא שוב העלה את הנושא (הוא לא סיפר לאמא שלי), ואמר לי ככה: של בן אדם הוא שחקן, אז תהייה גם אתה שחקן, ותמצא לך בחורה, תתחתן איתה ותביא ילדים". שאלתי אותו אם הוא מוכן שאני לא אהייה מאושר, רק בשביל השקט שלו, ואני אף פעם לא אוכל להיות אני, אז הוא אמר שאף בן אדם הוא לא עצמו, ושאני לא צריך לחשוב רק על עצמי. בשלב מסויים הצעתי לו שאני אלך ולא אחזור, ואולי זה רק יעזור לכולם, אז הוא אמר שאם זה יקרה, אני אצטרך לחזור ללוויה שלו. בכל מקרה, אחרי הרבה הרבה זמן ודמעות, הוא ביקש ממני, שלפחות עד שאני אסיים צבא, שלא יהייה לי קשר עם בנים. אמרתי לו שאני מוכן לנסות, בתנאי שהוא מבטיח לי שהוא יקרא כמה שיותר על הנושא, ויסתכל באינטרנט על הורים לגייז, והוא אמר לי שהוא יעשה את זה. אז נכון לעכשיו, אבא שלי כל הזמן מחבק אותי, ואומר לי תודה שנתתי לו תקווה ושהוא סומך עלי, ואני כבר לא כ"כ בטוח שעשיתי את הדבר הנכון... אני לא אמרתי לו שאני הולך להיות סטרייט (חס וחלילה), אבל אני מתחיל לפחד שזה מה שהוא חושב שיקרה... טוב, אז נתן לזה עוד קצת זמן, ואז נראה...

BlueCat

New member
דני יקירי, מה אני אגיד לך?

וסליחה מראש על התבטאויות שלא במקום. א. אבא שלך ממש חוצפן אם זה מה שהוא חושב על החיים שלך."אף בן אדם הוא לא עצמו, ושאתה לא צריך לחשוב רק על עצמך"? סליחה, הוא אפילו קצת אגואיסט. ב. נכון, אולי לא היית צריך להתחייב כי הוא עצמו גם לא ממש התחייב. הוא רק התחייב להשתדל לנסות אם יצא לו בזמנו הפנוי כשיהיה לו לקרוא מאמר או שניים. אתה חוייבת להתנזר מקשר או אהבה למשך כל השנה הקרובה. ממש לא פייר. אולי תנסה להגיע איתו להבנה או פשרה? ג. רצוי שתבהיר לו שהאשליות שאתה תהפוך לסטרייט לפי רצונו הם בגדר אשליות בלבד. חבל שזה יתנפח ויתפוצץ עוד כמה שנים, והכל שוב יחזור על עצמו.

זורבבל

New member
דני,

זה אומנם מאוד קל לי לשבת פה על הכורסא ולתת עצות (התנצלותי מראש) אבל אני חושב שמה ש BlueCat ציין בסעיף ג´ הוא נכון וחשוב. ברשותך אחדד את הנקודה. אבא שלך מחפש דרך להדחיק את העניין במקום להתמודד איתו. אם אתה תאפשר לו להדחיק ולו אפילו ע"י פתח להדחקה בדמות דחיית ה"קץ" לתום שירותך הצבאי,העניין בהחלט ישוב ויעלה בתום תקופת ה"הסכם". אני מעריך שזה עלה לך בהרבה מאמץ להעלות את הנושא, חבל שהמאמץ יהיה לשווא... בהצלחה, זורו

למעלה