Oh My God

Ophel McNeil

New member
Oh My God../images/Emo70.gif

אין לי מושג למה זה קפץ לי לראש, ואין לי מושג למה זה קפץ לי לראש עכשיו, וכל מה שעשיתי היה לקרוא ספר להנאתי כשלפתע זה היכה בי - (
*אולי* לעונה החמישית. זה בעיקר שמועה. נו, זאת השערה שלי. אני בכלל בספק אם זה יתקיים). ליאו הולך להיות רע, בצורה ככלשהי, בעונה החמישית, וזה בהחלט הולך להיות עלילה של יותר מפרק. עכשיו, נכון שזה שמועה, פחות או יותר מבוססת, אין לי מושג, אבל פשוט נזכרתי איך ב4X20 פייפר חיבקה את ליאו ואמרה "אני לא יודעת מה היה קורה אם זה היית אתה" (היא דיברה על זה שקול נהפך לרשע), וזה פשוט כל כך צועק לי עכשיו רמז מטרים!, שכואב לי הראש (או זה, או הסיבה ששלוש בלילה ואני קוראת כישור הזמן). מכאן, ספוילר מעט יותר מבוסס על העונה החמישית - השמועה בעיקר שהייתה זה שליאו יהפך לאור שחור, וירה חץ על מישהו (ההשערה המיידית - פייג´). אני יותר חשבתי, וזה אפילו עם מידת הגיון מסויימת, שליאו יהפך לאור שחור אחרי שהוא יירה בחץ של אור שחור, ושהוא כנראה ייאלץ לירות חץ כזה בכדי להגן על פייפר, או משהו דומה. וול. להודעה הזאת אין באמת פאנטה, וכרגיל יתעלמו ממנה כליל, אבל הייתי חייבת לחלוק.

P3H2O

New member
אם והשמועה הזאת נכונה אז יהיה הכי

יפה אם ליאו יהיה המקור

Woogyman

New member
לדעתי לא... ../images/Emo58.gif

אני מאוד מקווה שלא יהיה שום קשר ישיר עם המקור החדש בעונה הזאת, לפחות לא ליותר מפרק אחד. רעיון הקרב עם המקור או המקור הוא אחד מהחבורה כבר נסחט לגמרי.

HuGo Hell

New member
אני מסכים עם סם ..

5 בערך וחוץ מי זה אם ליאו הופך לרע אז בטח פייפר תמצא שיקוי להחזיק אותו לטוב כמו שפיבי הכינה לקול{322} {408}, ואולי אם השיקוי בטח אולי ליאו יהיה אנשי ופייג´ תהיה האור הלבן של עצמן? הרי יש שמועה אחרת שפייג´ עולה למעלה, אז כניראה בגלל שליאו יהפוך לרע פייג´ עולה למעלה ומיעצת עם האלדרז מה לעשות {אוו קיי זה נישמע טיפשי, אבל עדיין יכול להיות} אולי אם ליאו יהפוך לרע, ואין תרופא או שיקוי לזה אז הן יצטרכו להשמיד אותו {אוי עכשיו זה בגלל לא נישמע הגיוני, פייפר מאבדת את פרו ואז את בעלה בעעע}.....

למעלה