Oh May

Volldemort

New member
Oh May

שם: גיל: שיר שאני חורש עליו בזמן האחרון: תמונה: יאללה ביי

Volldemort

New member
אני

שם: רון גיל: 15 שיר שאני חורש עליו בזמן האחרון- Bleeding Love של ליאונה לואיס. תמונה: אני ועוד 2 ידידות שלי (אני מימין
).. כולנו נדחסנו לתמונה איכשהוא :) ושלא יקרה מצב בו אני היחיד שמעלה תמונה! תעלו גם אתם! וחודש טוב ומהנה (כי כולכם יודעים מה יש ב20,22,24 בחודש הזה
)

עונה

שם: רביד נקבה גיל: עבור שיר שאני חורש עליו בזמן האחרון: REHABBBBBBBBBBBBB חולה על השיר הזה תמונה: hell no אני מכוערת.

Almighty Efraty

New member
../images/Emo176.gif../images/Emo181.gif

שם: אפרת גיל: 14 שיר שאני חורש עליו בזמן האחרון: Dirty Little Secret - All American Rejects תמונה:

lostharpy

New member
../images/Emo205.gif

שם- מאיה גיל- 26 המופלג שיר שנחרש בזמן האחרון קצת נדבקתי ל Anna Nalick - Breathe (2AM

Chandler Rulz

New member
../images/Emo221.gif

שם: איגור גיל: 21 שיר שאני חורש עליו בזמן האחרון: Useless ID - לו הייתי פיראט תמונה: אולי מאוחר יותר אני אמצא משהו ראוי יותר..

../images/Emo88.gif

שם: איתן גיל: 27 וחצי. שיר חרוש לאחרונה: Deuter - Pierrot וזו בעצם מנגינת חלילים ולא שיר. תמונה מלפני שנה וחצי בערך ורק עדי תדע על מה אני עומד.

lostharpy

New member
איזה זילזול באינטלגנציה של ילידי העיר...

לא יפה איתן.

®NuLy®

New member
../images/Emo205.gifיאללה

שם: גלי גיל: ב-26 לחודש חוקית
שיר שאני חודש עליו בזמן האחרון: Bon Jovi - Bed Of Roses תמונה: חדרי

Happiest Girl

New member
עונה

שם: הגר גיל: 28
שיר שאני חורש עליו בזמן האחרון: heart - crazy on you תמונה: אני ואסף כשהיינו צעירים.

Volldemort

New member
הייתי מסמן לך "../images/Emo99.gif"

אם לא הייתי יודע שיש מישהו שיהרוג אותי אם אני אעשה את זה

westend girl

New member
אני

שם: עדי גיל : לא דיברנו על זה כבר? שיר: נהנית מהשקט תמונה: רציתי לשים אחת אחרת אבל הגר איימה עליי

למעלה