oh man

sababaman

New member
oh man

אני לא מצליח לעשות בידדינג באתר של אונ´ ת´א, זה כותב שלא שילמתי (שילמתי הבוקר). ניסיתי להכנס ל http://www.ims.tau.ac.il/bidding/ יש URL שונה להרשמה לעתודאים?

GilKramer

New member
אנחנו באותה הסירה...

אחי, גם אני קיבלתי אתמול לשלם ושילמתי מיד כשקיבלתי (אתמול בבוקר). הבעיה היא שזה לא התעדכן אצלהם במחשב. והשאלה בעינה עומדת: מה עושים עכשיו? ההרשמה נסגרת ביום ראשון בעשר בבוקר! האם אני אצטרך לנסוע ביום ראשון מוקדם בבוקר לאונ´ ת"א לסדר לי מערכת במירוץ נגד הזמן? למישהו יש תשובה בשבילנו?

Gal K

New member
אני שילמתי כבר אתמול

בטח זה יתעדכן יום ראשון. אתם מדברים על הבידינג בפיזיקה, נכון? בחשמל הצלחתי להירשם... גל.

GilKramer

New member
בידינג

אני מדבר על הבידינג לרישום לקורסים למדעי המחשב...

Gal K

New member
אצלנו פתחו באופן מיוחד

את הבידינג החשמל, אפילו עוד לפני ששילמנו. אני מאמין שביום ראשון בבוקר אני אוכל לעשות את הבידינג לפיזיקה... אם לא יהיה רשום אז ששילמת, הייתי ממליץ לך ליצור קשר עם האוני´. דרך אגב, גיל, השם שלנו מאוד דומה. אני רק רושם את שם המשפחה שלי עם e במקום a.
גל.

GilKramer

New member
../images/Emo8.gif

סבבה, רק שזה לא השם שלי במדויק... לא נורא...

yoavsc

New member
אתה לא תוכל

זה לא מתעדכן בזמנים קצרים כאלה. הדבר שהיית יכול לעשות תאורטית זה ללכת אליהם למזכירות עם אישור תשלום שיפתחו לך "ידנית", את האפשרות לשלם, אבל גם זה לא אפשרי כי המזכירות נפתחת באותה שעה שנסגר הבידינג, עתודאים של שנה א´ (כמוני שנה שעברה) פשוט עושים רק מקצה שני של בידינג.

GilKramer

New member
הבעייה היא ש...

הבעייה היא ששנת הלימודים נפתחת ב-13. המקצה השני מתחיל ב-17 ומסתיים ב-21. האם זה אומר שאני לא אלמד כל השבוע-שבועיים הראשונים? או שעליי פשוט להיכנס לקורסים שטרם נרשמתי אליהם?

yoavsc

New member
בדיוק..

אתה פשוט נכנס לשיעורים שאתה *רוצה* לקחת בבידינג. זה לא יוצר בעיות, וזאת תשובת האוניברסיטה (לפחות זו הייתה התשובה לפני שנה)

GilKramer

New member
שאלה לא קשורה...

ידוע לך אולי, האם אפשר לקבל ייעוץ בהכנת מערכת? אגב, תודה על המידע שסיפקת לי...

Hadas01

New member
זה מה שכולם עושים

בעיית רישום מאוחר קיימת אצל כל הסטודנטים ולא רק אצל עתודאים. יש הרבה מאוד סטודנים שחוזרים מטיול בחו"ל אחרי המקצה הראשון ולא הספיקו להרשם. יש גם כאלה שלא קיבלו את הקורס שרצו במקצה הראשון וצריכים להרשם שוב במקצה השני. ההרשמה היא סופית רק אחרי המקצה השני וכולם יודעים את זה, אז בשבוע הראשון כל אחד נכנס לאיזה קורס שהוא רוצה ואף אחד לא עושה להם בעיות (מזכירות, מרצים...) דרך אגב זה מה שקורה כל סמסטר.

sababaman

New member
תודה

גל, גם אני לומד חשמל ופיזיקה ולא הצלחתי להרשם לאף אחד מהם,

TenDeR BoY

New member
זה מוזר

כי בכנס שהיה יום רביעי הם אמרו שהם שיחררו את הקודים של כל העתודאים גם אם הם לא שילמו את המקדמה, אני מציע שתתקשר אליהם ותברר את העניין.

למעלה