OffTopic

TkTk2004

New member
OffTopic../images/Emo163.gif

מישהו יכול להסביר לי את רייסטלין הזה אני באמצע של אגדות בספר השני ואני משתגע בהתחלה הוא היה כזה חמוד אחד שכולם יכולים להזדהות עכשיו הוא נהיה כזה רשע
אי אפשר איתו למה הוא רב עם אח שלוו אני לא מאמין איך הם הורסים את הדמות שלו =\

TkTk2004

New member
כן נו הוא היה כזה חמוד

כל העבר שלו כאילו כל הזמן התעללו בו אבל בהתחלה זה נראה כאילו הוא אוהב את אח שלו ולא מראה אתזה עכשיו זה נראה כאילו הוא אפילו לא אוהב אותו והוא כל הזמן מתכנן להתשלט ומנצל את כולם מי יתן שחלמיש יחזור מהעץ שלו ויתקע לו את הפצוף בראש אגב חלמיש וגדילן הדמויות הכי טובות לדעתי שרוף עליהם

el kortito

New member
הוא משתמש באנשים עד שהוא כבר לא

צריך אותם ואז כבר אין לו טעם בהם.....

זה כל הרעיון בו...

זאת ההתנהגות שלו... זה מה זהוא מסמל... אתה אמור לא לסבול אותו, אבל תוך-כדי גם הכי לאהוב אותו בתור דמות...

MadSheep16

New member
אתה מוזמן לקרוא...

בטאגליין את ההגדרה לאוף טופיק... כי אוף טופיק זה הודעה על נושא שלא קשור לפורום... לדוג': חבר'ה, קיבלתי משחק מחשב חדש ומגניב!"- זה אוף טופיק אבל- "חבר'ה, קיבלתי את הספר של רומח הדרקון! (זה רק לדוג')"- זה טופיק... כל מה שקשור לדמויות או לסרט או לספרים זה טופיק...

Laguna I s Back

New member
אה! זה השלב הכי יפה בספרים!../images/Emo42.gif

-> (לא היה מקום למעלה) רייסטלין הוא לא סתם דמות עגולה,הוא ממש דמות אם...כדורית
אבל זה כל היופי בו.....

זה כל היופי...

רייסטלין תמיד היה רשע והוא תמיד סלל לאצמו את הדרך למקום הזה אבל הוא התחיל להראות את הרשעות שלו וזה מה שיפה...בגלל זה אני כל כך אוהב אותו הוא דמות מאוד מאוד עגולה ולא פשוטה כמו כל דמות אחרת...

בלין

New member
רייסטלין היה חמוד כשהוא היה תינוק

מאז הוא זונה מלוכלכת ואגב, עם כמה שאני שונא את רייסטלין, אולי יפתיע, אבל אני התחלטתי בתור מעריץ גדול שלו. תקראו את פריק טולקין הראשון, תראו מה חשבתי עליו אחריי דשד"ס. אז למה אני לא אוהב אותו עכשיו? התבגרתי כנראה.

למעלה