Office 2003 ?

• פותח הנושא rty7
  • פורסם בתאריך

rty7

New member
Office 2003 ?

רגע לפני שאני משדרג, האם ישנם בעיות סינכרון ועבודה עם ה-outlook שבאופיס 2003? האם מישהוא עובד כיום עם אופיס 2003 ופוקט פיסי? (ברשותי iPAQ 2210 עם מערכת הפעלה 2003).

jooki

New member
אני שמתי לב שאי אפשר

לקרוא את ההערות NOTES שרושמים בפוקט אחרי שמעבירים אותן למחשב השלחני מה שב2002 כן אפשר ואדרבה , אם מישהו יודע פיתרון בבקשה לרשום לי

AYELET1

New member
לאו דווקא קשור ל- PPC, אך מ-2

משתמשים שונים, בעלי מחשבים חדישים (2.4-3 ג'יגה הרץ) ובעלי זכרון גדול (0.75-1 ג'גה) הבנתי שה-2003 כבד ואיטי בטירוף גם על המחשבים שלהם.

rty7

New member
ממש לא...

אני משתשמש זה זמן מה ב- office 2003 על גבי שלושה מחשבים שונים (מבחינת דורות, החל מ- p3-800 ועד ל- p4-3g) ועל כולם החבילה עובדת מעולה ללא בעיות איטיות או בעיות אחרות. דרך אגב, החבילה החדשה חביבה יותר, ולא ניתקלתי בה בשום בעיית סינכרון עם ה- פוקט. רק כדי להסיר ספק, גם על המחשב הישן שבחבורה- פנטיום 3 800 עם 256 מגה זיכרון, הכל עובד בצורה חלקה.

pitai

New member
טעות

עם 2210 ו2003 והנוטים מסתנכרנים. זה לא דיפולט עד כמה שאני זוכר, והמשחק היה דווקא בהגדרות של האקטיב סינק ואז זה התחיל להסתנכרן... אה, ואין שום בעיה עם ה2003 ו 2210.

jooki

New member
קבל דיוק , זה מסתנכרן אבל לא קריא

הוונדווס פותח דיאלוג בוקס של בחירת תוכנה לפתוח באמצעותה את ה NOTES אשמח לדעת אם יש למישהו פתרון כי אני לא מצליח לקרוא נוטס על המחשב שלי

rty7

New member
אצלי הכל עובד בסדר גמור

בדקתי גם פתקי טקסט "טהור" וגם פתקי גרפיקה, והם קריאים בשני המקומות: פוקט -> פיסי וגם פיסי -> פוקט (ניסיתי יצירה בכל מקום). ההתקנות שביצעתי היו רגילות גם ActiveSyn וגם התקנה סטנדרטית של office 2003. הדברים היחידים שאולי שונים אצלי הם: 1. התקנת office2003 מלאה ולא חלקית (לא ביצעתי אף עידכון לאופיס). 2. עידכון מלא של ה- windows (אולי זה המקור לפיתרון הבעיה. אני משתמש בxp עם sp1).

pitai

New member
כנ"ל אצלי

אותם הנתונים בדיוק כמו rty7... לא יודע איזה מהם בדיוק עושה את הטריק... אבל גם אצלי הכל עובד יופי.

למעלה