office 2003

yelly

New member
office 2003

התקנתי את הגרסה הנ"ל , על מחשב עם ויסטה הום בייסיק, האם לדעתכם זה בסדר, או שעדיף למצוא גרסה אחרת מתאימה יותר? תודה!

Jan22

New member
זו גירסא מצויינת . עדיף להישאר איתה

או אפילו לעבור ל2000 שהיא גם מצויינת. 2007 צריכה לעבור עדכונים .

kobi 23

New member
מעולה ה2003

אגב,אופיס XP זה 2000 ? כי היה לי אותה פעם והיא לא הייתה משהו..

bar666xp

New member
לא זה לא.

יש 97, 2000, XP, 2003, 2007.... ואם הזכרנו את OFFICE ביכלל.... http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3360244,00.html אני עדיין חושב שOPEN OFFICE היא המובילה בתחום הרבה יותר טובה תופסת פחות מקום בדיסק ואף מיצרת קבצים הרבה יותר קטנים. בקיצור אם אנשים יפנימו שחינם לא אומר פחות טוב ועשוי מעוד להיות ההפך MS אולי יתאוררו ויתחילו לפנות באמת אל הלקוח ויפסיקו להיתנהג כמונופול {מדומה אגב}.

Jan22

New member
דווקא 2003 באמת בסדר ..

היו לה קצת בעיות בהתחלה ...אבל בכל אופן ,2000 הגירסא המצויינת ביותר. XP גם לא רעה בכלל.

bar666xp

New member
האמת היא שכבר בXP הMS OFFICE לא היה המועדף...

עלי.. אבל האשה צריכה {מורה למחשבים בבית ספר}... אז בשולחני יש כבר 2003 את 2007 לא התקנתי {אם היא תגיד שהיא רוצה נתקין}. בנייד 2003 היה לשבוע +- אחרי XP שהיה כחודש אחרי 2000 שהיה גם כחודש.... בסוף הגיע OPEN OFFICE 2.2 ומי שלא טוב לא שאני עובד עם OPEN ולא עם MS שימשיך לממן את ה""מונופול"". אני מעדיף תוכנות שהגישה היא כמה שיותר המשתמש ולא שהמשתמש צריך ללמוד יותר מדי את התוכנה.... וזאת התחושה שאני קיבלתי מעבודה על MS וOPEN שבMS הכל המשתמש צריך ללמוד איך לא חשוב באיזו תוכנה מדובר... טוב נו כבר ידוע שאני לא האוהדי MS
... למרות שביזכותם יש לי לא מעט עבודה חחח.

Jan22

New member
לא יודע ,ה2007 סה''כ יותר יפה מ2003

באמת שחיפשתי דברים חדשים בה ולא מצאתי כמעט כלום. פשוט הוסיפו עוד קצת תפאורה וסידרו את החיצוניות שלה ...וזהו זה.אה ,וכמובן ה''חידוש'' הפעם הוא עוד הרבה התנגשויות ,ממש תענוג.ככל שמתקדמים בתוכנות החדשות של MS ,נוספות להן עוד ועוד בעיות במערכות. בעיקרון 2000 היא התוכנה הכי סולידית שיצא לי לעבוד איתה. XP גם כן ,רק שבהתחלה היו לה קצת בעיות. 2000 וXP בסדר גמור. תן לאישה 2007 לשבוע. תראה מה היא תגיד (בטח מה שאתה אמרת אחרי שניסית את VISTA ....זוכר !!!??)

bar666xp

New member
אתה מתכוון אחרי שניסיתי

כל אחת מגירסאות האיכסטה {BIZ/ULTIMATE וULTIMATE64BIT}.... ואל כל אחת מהן הגעתי למסקנה... איכסטה! אבל כמו שאמרתי כבר {לא במילים מפורשות} מאיכס פייייי או אפילו 2000 התחלתי לחפש משהו אחר... עד שבסוף החלטתי שאני מעדיף את OPEN.

Jan22

New member
מה אכפת לך ..

שים לשבוע VISTA + OFFICE 07 ...אני בטוח שתאהב!

bar666xp

New member
תודה גם אני אוהב אותך חחח

למה עשיתי לך משהו רע שאתה.... בקצב של MS באמת יהיה צורך במעבד T7200 וכ.מסך מסידרה 8 של NVIDIA או RADEON HD בישביל אינטרנט ואופיס חחח. אה... ולא לשקוח דיסק קשיח בגודל של איזה פטרה וזיכרון פיזי טרה חחח.

bar666xp

New member
חקה בשלב הבא הם עוד ""ימציאו""

איזה ממשק חרטארו לדלג בין מספר מסמכים באופיס... וזה יעשה להם התנגשויות לממשק החרטטרו של איכסטה SE
{גירסה 2}.... מי יודע ל98 יצא SE את ME הם בעצמם מעדיפים לשקוח שהיה דבר כזה ביכלל... אהא עזוב בסוף יאיר יבוא עם מקל יגיד יש לכם שירשור תלונות מענות סעד וכלכלה על איכסטה וMS ביכלל, תעברו לשם.

Y. Welis

New member
ל-2000 היו לא מעט בעיות - התקנה ארוכה מאוד

אקסל מבוגבג (בגיליון עם יותר מ-300 שורות) ועוד דברים שתוקנו ב-XP. ב-2003 נוספו דברים חדשים (בעיקר באאוטלוק שעבר שינוי מעמיק), אבל היציבות ירדה ב'וורד' באופן שמקשה על העבודה בו עם מסמכים ארוכים. לכן לטעמי אופיס XP היא מוצלחת והיציבה ביותר והמהירה (אפילו יותר מ-2000).

Jenya27

New member
אני מרוצה מ-2007

אני מרוצה מ-2007 חוץ מהעובדה שהכל חדש וצריך להתרגל וגם שאין לי מילון בעברית ): אבל חוץ מזה זה מאוד נוח, במיוחד התפריט שקופץ ישר אחרי קליק ימני וגם שניתן לראות שינוי עצוב של הכתב עוד לפני שאתה מאשר את העיצוב. אבל בתכלס אף אחד לא צריך יותר מאופיס 97, כל השאר זה סתם פינוק ודי מיותר :)

Y. Welis

New member
אלמלא דרישות הזיכרון והעיבוד הכבדות - כן

אגב טרוניה - למה האפשרויות של 'וורד' 2007 כ"כ חבויות עמוק, ואין לחצן 'החל' - אחרי כל שינוי צריך לשמור, ולחזור את כל הדרך חזרה לעוד שינויים.

Jenya27

New member
ומה עם 97?

אני חושב ש- office 97 הוא גם בסדר גמור. כמו שכבר אמרתי כל השאר הם רק יותר כבדים, גוזלים יותר משאבי מערכת ואין בהם משהו שאתם באמת באמת נזקקים לו... מה דעתכם?

Jan22

New member
גירסא ישנה אבל עדיין מצויינת

כמובן שככל שאתה מתקדם בגירסא יש גם תוספות אחרות ...אבל למשתמש הממוצע זה לא אמור לשנות יותר מדי.

למעלה