offfuckingtopic ניקול גריי

• פותח הנושא IC4
  • פורסם בתאריך

IC4

New member
offfuckingtopic ניקול גריי

צ´ופאקברה זה מהפרק שצ´ארלי השתחרר במקסיקו ? וכל פעם שהזקנה אמרה "לה צ´ופאקברה" כולם כזה בכפר נרתעים לאחור "אוווואהה!!!!" ויש עזים שגם נרתעות "מממהואאווווההה" i need my so-li-tUUUUUde

כן כן

i am a chopakabra i will drink you blood! חחח... איזה פרק מדליק זה!!! הכי הרג אותי עם ה-"קאזדורס!" אבל הפרק הכי יפה זה עם ה-"אזמס פאזמס... מאזמס...!" גדול!

supes

New member
ככה??

מדברים על המעבדה של דקסטר ולא מזמינים אותי??

leeloo

New member
Snap snap! no! tap tap! ah ah!

not in my house! hello, i´m dexter, boy ginues! at last, my creation is completed!! deedee, get out of my laboratory! חחח דקסטר! גדול!

leeloo

New member
Snap snap! no! tap tap! ah ah!

not in my house! hello, i´m dexter, boy ginues! at last, my creation is completed!! deedee, get out of my laboratory! חחח דקסטר! גדול!

supes

New member
במילותיו של מנדרק

deeeeeeeeeeeeeeeeedeeeeeeeeeeeeeeee

IC4

New member
היה פעם פרק פארודיה על

אנימציה קוריאנית :) זה היה כזה מרוץ מכוניות בין מנדרק לדקסטר אחח מנדרק עם הצחוק שלו שולט HA! HA - HAHA - HA! מה שמזכיר לי שגם בCLERKS ANIMATED היה צחוק על אנימציה קוריאנית בקטע מפרק רק ששם גם עם הרעיון לא היה מקורי היה פרק בהרבה יותר טוב גם בסאות´פארק היה פרק שהם צוחקים על ילדים קוריאנים עבדים שמקבלים שכר מינוס מינימום (פרק שבו הם כביכול עשו את הסרטון שמט וטריי עשו לפני סאותפארק שממנו התפתח כל הדבר הזה)

leeloo

New member
מזה חתיך האבא... חבל על הזמן.....

זה באמת היה פרק גדול!! איך שהוא בא כזה בסטייל ו- "היום אבא לא יצליח להפיל אותי לבריכה! ואז הוא בסוף הפיל את האבא או לא? לא זוכרת.....

דקסטר הפיל את האבא החתיך,

ואז הוא עצמו קפץ למים, וכשהוא יצא נפלו לו המכנסיים והוא היה עירום מול כל המשפחה....

supes

New member
אנשים אל תפנימו את רגשותיכם

אל תתנו לדקסטר למות

Syd-B

New member
But, but but

מה זה למות!!! דקסטר לא ימות כל עוד אני חי Dexter Forever

leeloo

New member
מה? מה? למה שימות?!

הוא כזה קטן, כמו דובי, עם ההליכה של "צ´יק, ציק, ציק, ציק"... חמוד... אבל סתם שאלה, מה הקשר לסרטים?

supes

New member
אין שום קשר אבל זה דקסטר

למרות שיש סרט מצויר ארוך של המעבדה של דקסטרו אתם מוזמנים לראות אותו בשבת ב-cartoon network (למי שיש)

למעלה