offer nissim - רעל - club mix

yoooni

New member
offer nissim - רעל - club mix

לא יודע אם יצא לכם לשמוע (לא ראיתי עדיין שנכתב על כך בפורום), אבל אני אישית בתור מעריץ של בטי מזה שנים, ממש התרגשתי לשמוע שעופר ניסים, אחד היוצרים האהובים עלי בסצנת ה"האוס" בארץ, לקח את רעל ועשה לו גירסת מועדונים ממש מעולה. לא בטוח שכל חובבי בטי יתלהבו מהשילוב הזה, אבל אני בתור אחד שמתחבר מאד לקול של בטי ולמוזיקה שהיא מביאה איתה, ולמקצבים שרק עופר יודע להמציא, ממש התאהבתי. כבר ניגן את זה כמה וכמה פעמים בארץ, לי עוד לא יצא לצערי לשמוע את זה מנוגן פה, לפני כמה שבועות שמעתי פתאום חברים שלי מתלהבים מהזמרת החדשה "בטי" ומהשיר רעל ועלה לי חיוך על הפנים, התפלאתי שעופר בחר למקסס שיר בעברית אחרי כל כך הרבה זמן שהוא לא עשה את זה. ועכשיו לפואנטה, שבוע שעבר הייתי באמסטרדם במסיבה שבה הוא ניגן ובסט שלו הוא לא פסח על השיר של בטי, שפשוט עשה לי את המסיבה. מצאתי וידאו של מישהו שהיה באותה מסיבה וצילם אותו מנגן את זה, אז קבלו את בטי באמסטרדם . מי שהעלה את זה מפאת שמירת זכויות יוצרים הקליט על הפסקול כל איזה חצי דקה רעש מעצבן אז מקווה שזה לא יפריע לכם לשמוע את זה כמו שצריך. ובכל מקרה תדעו שהגירסה הזאת הולכת להיחרש בשנה הקרובה בכל המסיבות שלו.

yoooni

New member
יש פה עוד סרטון של השיר מסט שלו שנוגן

לפני כשלושה שבועות בפארק הירקון - כאן (הפעם איכות פחות טובה אבל בלי הרעשים המפריעים שמתלבשים על הפסקול)

RTur

New member
תודה רבה!

ידעתי על זה והייתי צריך לפרסם אבל קיבלתי את הידיעה כשהייתי בחו"ל וכשחזרתי שכחתי מזה חח.. תודה רבה!

RTur

New member
ועוד קצת מידע:

השיר כן נוגן בארץ מס' פעמים במסיבות ב-TLV בהן עופר תקלט. בטי עצמה הייתה באחת המסיבות האלה. ואכן השיר התקבל בתשואות. אני מאוד אוהב את הרמיקס!

yoooni

New member
אני קצת החרמתי את המסיבות של עופר בארץ

בתקופה האחרונה בגלל זה יצא לי להנות מהשיר פעם ראשונה רק באמסטרדם, אבל היה לי ממש כיף לראות איך אנשים מכל העולם שהגיעו למסיבה הזאת פשוט התלהבו מהשיר.

למעלה