|OFF| אני הולך להופעה של בוב דילן ב16 באוקטובר !!!
B black eyed angel New member 17/9/06 #9 רגע......רגע... aneurysm הוא חנוך? כי אבא שלי בדיוק שאל אותי אם בוב דילן זה שווה ....כרטיס עולה 100 דולר....הופעה בסאן פרנסיסקו..
רגע......רגע... aneurysm הוא חנוך? כי אבא שלי בדיוק שאל אותי אם בוב דילן זה שווה ....כרטיס עולה 100 דולר....הופעה בסאן פרנסיסקו..
א אסף klod New member 17/9/06 #10 מה זה "בוב דילן זה שווה" אם אבא שלך לא יודע מי זה למה הוא שוקל להוציא 100 דולר לפני שהוא שומע קצת מהחומר שלו? אני מאמין שהוא יאהב מוזיקה טובה
מה זה "בוב דילן זה שווה" אם אבא שלך לא יודע מי זה למה הוא שוקל להוציא 100 דולר לפני שהוא שומע קצת מהחומר שלו? אני מאמין שהוא יאהב מוזיקה טובה
B black eyed angel New member 18/9/06 #11 אבא שלי לא בקטע שלא מוסיקה פופולארית בכלל..(אלא אם אתה מחשיב את צ'ייקובסקי כמוסיקה עכשווית). הוא רצה לדעת אם בוב דילן זה מישהו ששוה להוציא 100 דולר בשביל הופעה...זה הכל..
אבא שלי לא בקטע שלא מוסיקה פופולארית בכלל..(אלא אם אתה מחשיב את צ'ייקובסקי כמוסיקה עכשווית). הוא רצה לדעת אם בוב דילן זה מישהו ששוה להוציא 100 דולר בשביל הופעה...זה הכל..
B black eyed angel New member 18/9/06 #13 הוא מלווה נער בן 14 זה לא בדיוק מקום שאתה שולח ילדים לבד..... חוץ מזה, אני בטוח שהוא יעריך...
B black eyed angel New member 18/9/06 #20 אתה רק אומר את זה כי אתה מכיר את כולם...אנחנו לא גרים קרוב אפילו...
צ ציףציף1000 New member 17/9/06 #6 וואלה! ../images/Emo13.gif ספר לנו רשמים, לאחר ההופעה. יהיה מעניין לשמוע איך דילן נשמע (ונראה) בעיני הנוער.
וואלה! ../images/Emo13.gif ספר לנו רשמים, לאחר ההופעה. יהיה מעניין לשמוע איך דילן נשמע (ונראה) בעיני הנוער.
D dpghost New member 17/9/06 #8 אני יכול להגיד לך בלי לראות אותו נראה זקן ונשמע נהדר (על פי דיווחים של חבר בלבד) שבוע טוב