OFF

OFF

שכל אחד יכתוב את חמשת השירים האהובים עליו אתם מוזמנים לכתוב גם יותר שלי הרגע הם 1.Greenday - Boulevard Of Broken Dreams 2.jay z & linkin park - numb 3.היהודים - עידן האלוהים 4.ממעמקים - עידן רייכל 5.save tonight- eagle eye cherry 6.Metallica - Nothing Else Matters יש עוד הרבה שירים אני אכתוב מחר

eliormagick

New member
ON

1)Avril Lavigne - Nobody's Home Avril Lavigne-My Happy Ending(2 3)Evanescence - my immortal 4)Evanescence-Hello 5)Henree Feat Maayan - Finally_(Vocal_Mix Linkin Park - From The Inside(6 זהו בעיקרון יש הרבה אבל הם העיקריים

../images/Emo79.gif../images/Emo187.gif

1.ניסים -עברי לידר 2.פלרמו-עברי לידר 3.רבות הדרכים- דניאל סלומון 4.השולחנות ריקים - הראל סקעת 5.אני סולחת- בביצוע של גלעד שגב

יוו קשה בייחוד שאני מכורה למוזיקה

1."בוא"- בביצוע של עברי לידר ולא של ריטה!!! 2."רבות הדרכים"- דניאל סלומון ודנה עדיני. 3."האנשים החדשים"- עברי לידר. 4."ואולי"- עיברי לידר. 5."lost without you"- של Delta Goodrem

gloom

New member
מעניין מה איתי../images/Emo66.gif

1- U2 - סומטיימס יו כאנט מייק איט און יור אוון 2- בון גוב'י- אלוואיז 3- electrik six ? - גיי בר!!!!!!! 4- שוטי הנבואה- יפהפיה 5- בון ג'ובי- איטס מיי לייף (אקוסטית)

במבה000

New member
../images/Emo79.gif יש הרבה...

המממ 1.זכיתי לאהוב- עברי לידר 2.תעשי מה שרק את אוהבת- גלי עטרי 3.היא לא דומה- ארכדי דוכין 4.הכוכבים דולקים על אש קטנה -משינה 5.שירי אביב גפן ועוד....

למעלה