off

ערעור שני אולי?

אבל שאלה קודם: למי ערפד אנרגיה נותן כוח???הוא מרבל פחות מאשר הוא נותן...נותן למי? יש מאט מעור ערפדי אנרגיה ששולטים בלקיחת האנרגיה מאנשים.. אנרגיית הנשמה..היא בלתי נדלית..כך שלא ייתכן שערפד אנרגיה ייקח ממך אנרגיה ותהיה עייף..הנשמה גם לא כל כך קשורה לגוף באופן ישיר..

peter Wi

New member
אנרגיית הנשמה

היא לא אין סופית. ערפדי אנרגיה שואבים את האנרגיה שלך. אתה ישן כדי שיהיה לך כוח, אנרגיה, והערפדי אנרגיה שואבים את זה ואז אתה עייף שוב. -תלוי כמה הם שאבו.

I am a freak

New member
אני קצת חולק על דעתך.....

אממממ.... אני חולק על דעתך- אבל אני לא בטוח שאתה ואני באותו ראש (יכול להיות שההגדרות שלך ל"נשמה" הן קצת שונות מההגדרות שלי- וזה יוצר את חילוקי הדיעות)
לכן, בבקשה- אתה יכול להגדיר לי מה זה "אנרגיית הנשמה"
*כך, אני אדע אם חילוקי הדיעות שלנו מוצדקים ואם זאת כך, אני אציג לך את דעותי בנושא.* תודה, הפריק.

I am a freak

New member
חוץ מזה....

אתה קצת חולק על דעת חברך לפורום- 'spirit of air'
קרא את ההודעה הזו, במיוחד את המשפט הזה: "...הם מחליפים את אנרגיית החיים של הנשמה באנרגיית המוות, שמצויה באותה כמות כמו אנרגיית החיים - אינסופית, ....." הדגשתי את החלקים החשובים. קרא את המשפט, מקווה שתבין (לא הייתה לי דרך יותר קלה להסביר את זה...
) מצפה לתגובה, הפריק.

spirit of air

New member
יש הבדל בין אנרגיית החיים לאנרגיית

הנשמה. אנרגית החיים היא העולם, וכמו שהעולם הוא אינסופי, כך גם אנרגיות החיים. ואנרגיות המוות. אנרגיית החיים בנשמה סופית.

I am a freak

New member
בדיוק מה שרציתי שתכתוב.....

*אני הבנתי את מה שהתכוונתם, פשוט רציתי לנסות ולהוכיח נקודה* אתה כתבת בהודעתך- "אם חושבים על זה, ישות זה 100% נשמה, הרי שאין לה גוף." אני מסכים איתך במאת האחוזים, אך- אתה כתבת באחת ההודעות שלך את הדבר הבא- "מכשף טוב, דרך אגב, מבין שהאנרגיה הכי חזקה, טהורה ושימושית היא האנרגיה שבתוך הנשמה,..." אני יוצא מנקודת הנחה שאתה צודק, אז..... איזו אנרגיה יותר חזקה- אנרגיית החיים (הייקום בעצם) האין-סופית או אנרגיית הנשמה הסופית אני לא מדבר על היחס. אלא על הההיגון. אני מקווה שהבנת את טענתי. אם לא תבין, אני אנסח זאת שוב בצורה יותר פורטת
. תודה על דיון מעניין, הפריק.

spirit of air

New member
נההההההההה. לא הבנת אותי.

אנרגיית החייים כוללת בתוכה ה-כ-ל. אנרגיית הנשמה היא שילוב של הרבה דברים, בכמויות מסוימות.

טוב אז ככה...

איך זה שאנרגיית נשמה הינה יעילה יותר מאנרגית החיים,שאנרגית החיים כוללת בתוכה אני אנרגיית הנשמה? ו i am a freak ההגדרות שלי ושלך לדעתי זהות, של רוח האוויר ופיטר וי שונות...כך שוויכוח פה יהיה חסר תועלת... בספר "אני רפאל המלאך" ובעוד כמה ספרים כתוב שבנשמה שלנו יש ניצוץ אלוהי... מי שמאמין בזה יודע שכוח הנשמה הינו אין סופי.. אבל אני לא יודע מה התענות שלכן..

I am a freak

New member
../images/Emo127.gif

גם זו טענה יפה.... יפה מאוד אפילו. אני אוהב דיונים כאלה.... זה מעשיר את הידע וזה גם דיי כיף
בקשר לחלק השני של הודעתך- אני חושב כמוך- גם לדעתי הגדרותינו קצת שונות... לכן- לא ישר קפצתי וטענתי את טענתי.... בנושאים כאלה, כשלרוב אין אמת אחת, צריכים לברר קודם בקשר להגדרות לפני שחולקים על דעתו של מישהו...
תודה על הודעתך, יום טוב,

תודה!../images/Emo13.gif ובאמת

דיונים אלו מעשירים... אז פה נסתיים הדיון ? חבל.. ולחשוב ששאלו על זומבים....

נקרומנסר אמיתי

יעדיף למות מאשר להודות שהוא כזה... משהו שקשור לאמונה.... אז אם יש(ואני בספק) הוא לא יודה....

Reiven

New member
שמעתי שבברזיל יש כמה

אבל זה מסובך, יש צמח שאם אוכלים אותו אז האדם הופך לצמח ואחרי 24 שעות הוא הופך ל-מת-חי, הוא פועל כמו אוטומט. מעט מידע זה מה שיש, אבל האגדות על הזומבים נפוצות מאוד בברזיל, שווה להתעניין בהן אצל יוצאי ברזיל.

peter Wi

New member
יכולים להיות לזה

הסברים מדעיים. האמונה של הזומבים באה מאייפשהו. לכן ברור שישנם דברים בטבע הגורמים למצב זה.

AnGeL Of FaItH

New member
ל-OFF

זה קישור לאתר ויקיפדיה יש שם מידע על זומבים:http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%96%D7%95%D7%9E%D7%91%D7%99 זה מקשר אותך ישר לדף מידע על זומבים....

למעלה