off

I am a freak

New member
סיכום יפה....

תגיד, אתה רוצה לעשות על זה מאמר
אם היה לי מושג בנושא (עכשיו דווקא יש לי) הייתי עושה בעצמי- אבל, יש לך את הידע....
יש מצב
הפריק.

spirit of air

New member
אני לא חושב שתהיה לי בעיה כלשהי.

אתה רוצה שאני אענה על שאלות ספציפיות במאמר, שלח לי מסר.

זה באמת דורש המון

אנרגיה, אבל הם ידעו מאיפה לחפש... מה יוצא להם מזה? אין לי מושג, אולי סיפוק או כוח..

peter Wi

New member
כוח. והרבה ממנו.

תאווה לכוח זה הדבר הכי עתיק ונפוץ בעולם. נקרומנסרים ניזונים מאנרגיות המוות, או אנרגיות שנשארות בגוף או בנשמה לאחר שהגוף מת. זהו כביכול סוג של ערפד אנרגיה, והם שייכים לסוג "המכשפים". -יעני, הם מכשפים ומכשפות נקרומנסרים. מכיוון שהאנרגיות שהם שואבים כבר מתות, כביכול, האנרגיות ממשיכות להתקיים בצורת מה שהנקרומנסר יצר אותם גם לאחר מותו. הם בד"כ מאופיינים בתווי פנים חזקים ורזים מאוד, עיניים שחורות, ורזון ולובן קיצוני. וזאת מכיוון שהם שואבים אנרגיות מתות ועקב כך בעצמם נדמים למת. הם בד"כ חזקים מאוד. מאוד מאוד.

I am a freak

New member
../images/Emo12.gif

מאיפה המידע
חקרת על זה
ידע אישי
או ש.... פגשת אחד כזה
*למרות שכבר ציינתם שהם לא יודו שהם כאלה....* באמת נושא מעניין...
הפריק.

I am a freak

New member
../images/Emo13.gif

פתאום נתקלתם בנקרומנסרית והחלטתם להילחם בה
תפרט... (אם אתה יכול).... זה מעניין....(
)
יום טוב,

spirit of air

New member
זה סיפור נורא נורא מסובך.

לדעתי עדיף לא להכנס לזה. פיטר, אתה היית מעורב בזה,אני רק שמעתי. ההחלטה שלך.

peter Wi

New member
עוד אנשים היו מעורבים בזה

והרבה יותר ממני. ובלי רשותם, ואין לי ולא תהיה לי אותה, אני לא אפרסם כלום. מצטער.

ניתן לערער?

כבר נהלתי השבוע דיון בנושא עם מישהו,אבל אני יוסיף עוד. ערפד אנרגיה שואב אנרגיות מאנשים כדי להמשיך את קיומו.בד"כ הוא לא מודע לזה.. זה ברוב הפעמים לא מאגיה שחורה מכיון שהוא לא מתכוון להרע. ואם אומרים שכל מי ששואב אנרגיות הינו ערפד אנרגיה אז כל מאג הוא כזה. מאג שואב אנרגיה מהאדמה,רוח,אש,אוויר,מים,אלה,אלה,עצמון וכ'ו..זה לא אומר שהוא ערפד אנרגיה...

I am a freak

New member
זה נכון (../images/Emo70.gif).. אבל יש כמה הדבלים..

מאג לא שואב אנרגיה כדי להתקיים... (
) [אני לא יודע אם זה מה שנקרומנסרים עושים, למרות שהזכרת את זה כבר...]
מאד לא שואב אנרגיה. זאת אומרת- הוא לא משאיר אותה אצלו (ברוב הפעמים לפחות). הוא "לוקח" אנרגיה ["מאג שואב אנרגיה מהאדמה,רוח,אש,אוויר,מים,..."] ואחר כך משחרר אותה במטרה לבצע פעולה מסויימת. אולי יש עוד הבדלים, לא ממש חשבתי על זה. הפריק.

spirit of air

New member
אני לא מסכים אתך לגמריי.

בחיי יצא לי להתמוד עם כמה וכמה כאלה, מה שגם חברה שלי(כבר לא, בגלל זה) היא ערפד אנרגטי. ערפד אנרגיה לא שואב סתם אנרגיה. הוא שואב אנרגיה פנימית. עצם העובדה שהוא צריך אותה יכול להעיד על כמה דברים:
מחזור האנרגיה הפנימית שלו מהיר בצורה טבעית, והוא מקבל פחות מאשר הוא נותן, והנשמה שלו מנסה להשלים את החסר על ידי שאיבה מאנשים. זה ערפד טבעי.
'אני חלש, אין לי כח, אני עייף כל הזמן' - אדם שמחפש תשומת לב מהסביבה, מקבל אותה ומקבל באותו הזמן תוספת אנרגיה. זה ערפד לא מודע.
רצון לעוד כח - השאיפה הבסיסית, אנרגיה פנימית היא אנרגיה חזקה מאוד. אנשים שנהנים לשאוב.
סאדיזם - להחליש אחרים. כל אדם או ישות חיים על אנרגיית החיים שלהם. לוקחים אותה והם נחלשים בצורה רצינית. מניסיון.
הנאה. "טוב, זה אדם אנרגטי. בואו ניקח את האנרגיה ממנו. יאללה. זה טעים".
שילובים של כמה מהסיבות. ערפד שואב אנרגיה מאנשים וישויות, מהאנרגיה של הנשמה שלהם. ליסודות אין נשמה, יסודות זה כח נטו. מכשף טוב, דרך אגב, מבין שהאנרגיה הכי חזקה, טהורה ושימושית היא האנרגיה שבתוך הנשמה, למרות שאנרגיה של ישויות(מלאכים, שדים, אל\ים\ות) גם שימושית.

I am a freak

New member
תשובה יפה.... ../images/Emo13.gif

רק, יש לי הערה בקשר לשורות הסיום- "מכשף טוב, דרך אגב, מבין שהאנרגיה הכי חזקה, טהורה ושימושית היא האנרגיה שבתוך הנשמה, למרות שאנרגיה של ישויות(מלאכים, שדים, אל\ים\ות) גם שימושית." אתה צודק בהחלט. אבל- מכשף, אשר משתמש בכוחותיו רק כדי לעזור לאנשים ולתרום לסביבה, לא ירשה לעצמו לקחת אנרגיה מנשמתם של אנשים (אלא אם כן הוא סדיסט, והוא ייקח את האנרגיה מעצמו)- כי, אם הוא יעשה כך, הוא בעצם הורס את מה שהוא בונה. הפריק.

spirit of air

New member
התכוונתי לשימוש באנרגיה של עצמו.

וזה לא *מאזוכיזם בכלל. יש מחזור אנרגיה טבעי, אז הוא החסר מושלם בעצמו, או שלוקחים את האנרגיה מגורם חיצוני(כל ישות שמוכנה לתרום קצת כח, הרי שכל נכח של הישויות הוא הכח של האנרגיה הפנימית שלהן).

I am a freak

New member
אמממממ.....

לא הבנתי מה כתבת (הניסוח)
.... אממממ... אם תוכל לשכתב, תודה
ואם לא, גם תודה
בקשר למאזוכיזם- צודק. התבלבלבתי
תודה, הפריק.

spirit of air

New member
אני אנסה..

העיקרון באנרגית הנשמה הוא שיש מין רפלקס של להשלים את החסר, הנשמה משלימה את האנרגיה שחסרה, בעזרת טרנספיגורציה של אנרגיה מהסביבה, או ממקור אחר, שיכול להיות ישות כלשהי. אם חושבים על זה, ישות זה 100% נשמה, הרי שאין לה גוף. עוד משהו?

למעלה