off

תגובה מהירה סחטיין!!!!!

אבל זה לא כמו סהרורים??????? סהרורים יכולים להיות גם מתים מהלכים או שזה רק אנשים שהולכים משנתם????

spirit of air

New member
יש כאלו שטוענים כי זהו מיתוס.

יש אמונות מסוימות שגורסות שהמתים קמים לתחיה ביום אחד כל כמה שנים, ומסתובבים בעולם בצורת זומבי, גוף חסר נשמה, שמונהג על ידי כוחות מהעולם התחתון. אגב, אני אלון,והחלטתי להצטרף לפורום הזה.

I am a freak

New member
ברוכה הבאה לפורום ../images/Emo140.gif ../images/Emo13.gif

אני שמעתי בדיוק את אותו הדבר, רק שאני שמעתי שזה לא כל כמה שנים- שזהו יום מיוחד המגיע כל שנה. בקשר לאמונות שלי- אני לא חושב שזומבים (מתים המהליך ללא נשמה) קיימים. כיוון ש- גוף ללא נשמה (ומת
) זה בדיוק כמו כל חפץ דומם אחר. אלא אם כן תראי חפצים שמתחילים ללכת לבד (לא בהשפעת גורמים חיצוניים
).... שבת שלום,

לא נראה לי שזה קורה.פשוט לא הגיוני

אני מאמינה רק ברוחות שיוצאות מהמת.המת לא יכול לקום ולהתהלך מקברו זה פשוט שטות גמורה. ממה מושפעים סהרורים. האם מישהו כאן ראה סהרורי.?

I am a freak

New member
כמה תגובות-

1. את לא יכולה להגיד: "זה פשוט שטות גמורה."- כיוון שיש אנשים שמאמינים בזה- ועד שלא תוכלי להוכיח בצורה חד משמעית שבאמת הדבר לא קיים- אותם אנשים יוכלו להגיד בדיוק באותה מידה שהדברים שאת אומרת הם "פשוט שטות גמורה". מבינה
2. אני חושב שאני איזה שהוא סוג של סהרורי
כשאני ישן, קורים מצבים בהם מתוך שינה אני מתיישב (על המיטה)- אומר איזה משהו, נשכב שוב, ו"חוזר" לישון
ביקשתי מהמשפחה לנסות ולהקשיב למה שאני אומר ולפרש את זה- אבל אף אחד עוד לא הצליח. אממממ.... אני לא יודע ממה הם מושפעים- נראה לי שזוהי תופעה פסיכולוגית. שוש.

peter Wi

New member
מצב של סהרוריות

עלול לקרות מכמה סיבות. אחת מהן היא חוסר איזון כימי במוח, השנייה היא מצבים או תקופות של מתח נפשי הגורם חוסר רגיעה מוחלטת של הגוף. אך הסיבה המקובלת ביותר היא שהמרכז במוח הגורם ל"שיתוק שינה" מנוטרל מסיבה כלשהי, או לא בא לידי שימוש. מצב זה יכול לקרות בגלל שתי הסיבות הנ"ל או סיבות פיזיות - נפשיות אחרות.

spirit of air

New member
תודה רבה../images/Emo13.gif

יש הטוענים שהיום הוא יום שישי ה13 - לדעתי זה לא. זה תלוי במצב הכוכבים, אם אני לא טועה, מבחינה אסטרולוגית, כאשר צדק, שבתאי ואורנוס נמצאים באותו קו. לדעתי זה ייתכן, כי הגוף נשלט על ידי נפש זמנית - אנרגיה חלושה שמגיעה מהצד האפל, ומניעה אותם.

שמעתם פעם על

נקרומנסרים? אני יודע שכיום גם יש אך ידע קדום אבד במהלך השנים.. אני מאמין שעבר הרחוק מאוד לנקרומנסרים היה את הידע והכוח לגרום לגופות לעשות כרצונם, אבל לא להחיות אותם, פשוט להזיז אותם ...

נקרומנסר

מעלה באוב. שואב אנרגיות מן המתים, מזמן רוחות ושדים. נקרומנסיה זוהי מאגיה שחורה נטו, ולכן הם אנשים לא סימפטים, בעלי אנרגיות שליליות והרבה זדון חבוי בהם..

I am a freak

New member
אממממ

זה בטח דורש המון כדי לעשות זאת (להזיז גופות של אנשים מתים)
חוץ מזה- מה יוצא להם מזה
הם נהנים מזה
הפריק.

spirit of air

New member
הנקרו' חיים על אנרגיות המוות.

במהלך הלימוד וקבלת דרך החיים הם מחליפים את אנרגיית החיים של הנשמה באנרגיית המוות, שמצויה באותה כמות כמו אנרגיית החיים - אינסופית, וכמובן, היא נמצאת גם בתוך הנשמה. אדם שחי על אנרגיות מוות חווה בגופו כמה שינויים, שמקטינים את כמות צורכי החיים שלו - מזון, מים, אויר וכדומה, הגוף נעשה שברירי ועדין, עור שעווני ולבן, עיניים שקועות וגוף רזה-אנורקסי. הנקרומנסרים יכולים לחיות שנים רבות מאוד, כי יש בהם כל כך הרבה מוות, עצם המוות(אנרגיות החיים מתאפסות) לא כל כך הגיוני, הרי שהנקרומנסר עצמו הוא אנרגיות מוות. הגוף הוא זה שממית את הנקרומנסר בסופו של דבר, הנשמה נשארת חיה(יש הטוענים שהנשמות של מכשפים נקרומנסרים לא מתגלגלות, אלא נשארות במישור שלנו וממשיכות את קיומן כאן). עוד שאלות?

למעלה