|Off| מה שלומכם אייך עבר עליכם היום? ואם.אתם מיתכוננים לפורים ואייך
ז זילברבר New member 1/3/09 #2 ~סקר~~ למה אתם מיתחפשים בפורים~/tapuzforum/images/emo151.gif ? ומה אתם עושים בפורים ? ואם פורים בכלל מעניין אתכם
~סקר~~ למה אתם מיתחפשים בפורים~/tapuzforum/images/emo151.gif ? ומה אתם עושים בפורים ? ואם פורים בכלל מעניין אתכם
R roey406 New member 1/3/09 #5 עזרה מכולם! כנראה שבסוף אני כן מתחפש,לעמי ותמי עם ידידה שלי יש לכם רעיונות מה ללבוש?איזה אביזרים?
ד דניאל חיימשלי אתה New member 4/3/09 #19 אממ... מכנס עם חורים כאלה חום וחולצה קרועה ושהיא תשים שמלה עם חורים כאלה ומטפחת על הראש וזרקו על עצמכם ממתקים חחח זהה בערך התחפושת
אממ... מכנס עם חורים כאלה חום וחולצה קרועה ושהיא תשים שמלה עם חורים כאלה ומטפחת על הראש וזרקו על עצמכם ממתקים חחח זהה בערך התחפושת
ד דניאל חיימשלי אתה New member 4/3/09 #18 אניי =] מתחפשת למתאגרפת בעזרת השם האמת שזאת התחפושת הרביעית שבחרתי רק בשבוע הזה חחחח בפורים אין לי מושג מה אני עושה אבל כן מעניין חיחיחחיח
אניי =] מתחפשת למתאגרפת בעזרת השם האמת שזאת התחפושת הרביעית שבחרתי רק בשבוע הזה חחחח בפורים אין לי מושג מה אני עושה אבל כן מעניין חיחיחחיח