|OFF|

|OFF|

80% אחוז של ילדי גן ילדים פתרו את החידה הבאה , אבל למרבה הפלא , רק 5 אחוזים של בוגרי אוניברסיטת סטנפורד היוקרתית הצליחו לפותרה , ומה איתך ? להלן החידה - 1. התשובה הינה בת 6 אותיות. 2. זה הקדים את אלוהים. 3. זה גדול מאלוהים. 4.זה מרושע יותר מהשטן. 5.יש את זה לכל האנשים העניים. 6.אנשים עשירים צריכים את זה. 7.אם תאכל את זה גם אתה תמות. זה קשה. וטל לא לגלות D:

B o N u s

New member
טוב, אני לא אגלה.

סתם $-: אני באמת לא יודע את זה... אבל בטח כשתביאי את הפתרון אני אגיד: "אה וואלה.." וכאלה
טל :)

כל הכבוד!

פאק אתם אנשים גאונים! שאלתי את אמא שלי ו2 ידידים שלי ואפחד לא ידע! כולל אותי X:

גרי 541

New member
שום דבר

אין משהו או מישהו שהקדים את אלוהים או גדול מאלוהים, אין דמות יותר רעה מהשטן, לעניים אין כלום ולעשירים יש הכול

דנווש

New member
שלווום, כנסו :]

שלוום :] אני דניאל, אני ועוד 3 בנות עושות פרויקט גמר בתקשורת (י"ב) על נושא ההערצה... אנחנו מחפשות מקרים יוצאי דופן ומיוחדים ואנשים שמעוניינים להתראיןן... לפי מה שהבנו מועדון המעריצים של הפיגמות פעיל ... היינו שמחות להתלוות אליכם להופעות ומפגשים של הפורום, לצלם אתכם ולראיין אתכם לגבי ההערצה שלכם לפיגמות... נשמח מאוד עם מישהו יענה לבקשתנו ויצור איתנו קשר 202522860 אייסי [email protected] 0501264064 פלא תווודה :]

Jen74

New member
../images/Emo50.gif../images/Emo45.gif

ממליצה לכם על עוד פורום בניהולי - אלביס פרסלי - כאן בתפוז. גם שם יש לא מעט מעריצים בגילאים שונים ולא רק "קשישים" מעל גיל חמישים כמו שאולי נהוג לחשוב.

Miss Roni

New member
בהצלחה :]

את יכולה הליכנס גם לקומונה של איימי דאימונד לא חסר שם מעריצים xD http://www.tapuz.co.il/communa/usercommuna.asp?communaid=26995

CrazyPenguin

New member
מעתיקנית מניוקה!../images/Emo191.gif|פינגווין|

אני סיפרתי לה את זה!!!!!!!!! ועם כל הרמזים שהבאתי לה היא לא פתרה XD "מילה אחרת ל'כלום'!!!!" "נאטינג? נאדה?!"\

למעלה