OFF: the concerte I'm going too...

OFF: the concerte I'm going too...

I'm going to a one day festival here in pittsburgh, called WorkTour. These are the band that I'm familiar with that will be there...: Biffy Clyro!!!!!! New Found Glory Boys Like Girls This are the rest: A static Lullaby, All Time Low, Amber Pacific, As I Lay Dying, Bad Religion, Bayside, Big D and the Kids Table, Bleed The Dream, Bless the Fall, Chiodos, Circa Survive, Coheed and Cambria, Cute is What We Aim For, Drop Dead Gorgeous, Envy On The Coast, Escape The Fate, Evaline, Family Force Five, Flogging Molly, Gallows, Hawthorne Heights, Hot Rod Circuit, LainTerry Band, It Dies Today, Jonzetta, K-OS, Kaddisfly, Killswitch Engage, Maylene and the sonsof Disaster, MC Chris, Meg and Dia, Monty Are I, My American Heart CA, Paramore, Parkway Drive, Pepper, Poison The Well, POS, Red Jumpsuit Apparatus, Revolution Mother, So They Say, Still Remains, Street Drum Corps, The Almost, The Confession, The Summer,

יוווו תהנה המון:)

אני מכירה הרבה מהלהקות שכתבת למטה, אבל אחת מהן- Flogging Molly- ממש מגניבה!@#$ יש לי אלבום אחד שלהם (Drunken Lullabies) והוא ממש מגניב
בקיצור, תהנה המוןהמון

CitizenErased

New member
תהנה ../images/Emo13.gif

חבל לי שתפספס את מיוז אבל טוב נו, לפחות תעשה משהו שאי אפשר לעשות כאן
אני מכירה לא מעט מהלהקות שהזכרת אבל היחידה שאני מקשיבה לה היא כמובן Biffy Clyro והם לא רעים בכלל בהופעות חיות.

Rock Bottom

New member
וואו איזה שמות! ../images/Emo2.gif (+ המלצות בפנוכו)

יש לך פה מלא מלא להקות טובות שיש לי גג 2 שירים שלהם על המחשב, אבל הם אחלה של 2 שירים!
חוץ מאלופי העולם ביפי, אני ממש אוהב שם את K-OS. זה ראפר קנדי מעולה שעושה בכלל אלטרנטיב פופ. הוא מעולה, אל תפספס אותו. Born to Run שלו שיר אדיר. Meg & Dia חמודות, יש להן שיר מגניב בשם Monster. Coheed and Cambria מעולים. סאונד שונה לגמרי ממה שאתה תשמע בדר"כ, טיפה יותר צעקני אבל איכותי מאוד. אם יוצא לך תשמע את Welcome Home שלהם, יפהפה. Killswitch Engage גם ממש מוכרים, בדומה לזוועות של סליפנוט, גם אצלהם זה הרבה מאוד רעשים וגיטרות עד הפזמון שהוא מלודי ופופי לחלוטין, רק שבניגוד לסליפנוט, הם גם עושים את זה בצורה מוצלחת. My American Heart מגניבים לגמרי, אמנם יש להם את השם הכי גיי בהיסטוריה של המוסיקה ככל הנראה, והם גם כביכול מוגדרים כאימו, שזה אוטומטית אומר פה בפורום "אוי לא, בוא נפסול אותם", אבל הם שווים שמיעה. שיר חמוד מאוד שלהם ששמעתי לא מזמן ונקרא (The Shake (Awful Feeling מומלץ לאללה. Paramore גם אחלה. הבנתי שהאלבום האחרון שלהם ממש מצליח. בכל אופן חיפשתי בגוגל עוד מידע על הפסטיבל הזה ולא ממש מצאתי, יש מצב שתרשום פה את שאר הלהקות שהתעצלת להכניס? אולי פיספסנו פה כמה פנינים.
תבלה!

Musedol

New member
וואו, קילסוויץ'!

אתה שומע קילסוויץ'? הייתי מטורפת עליהם כשאליב ור ג'אסט בריט'ינג יצא ואח"כ קניתי גם אם את די אנד אוף די הארדאייק [אין לי כוח לאנגלית היום] ודיי שכחתי אותם בשנה האחרונה.. עשית לי חשק לשמוע קצת
פארמור מאוד מצליחים בארה"ב, לפחות אחרי האלבום האחרון שלהם. חורשים עליהם בכל מקום אפשרי.

L A D Y B U G 2

New member
אההה... אני מזכירה לך שוב.

בבקשה תעשה לי רשימה עם כל הלהקות/ שירים שנראים לך... אתה מכיר המון!!!

למעלה